начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

Имам дрогерия, но искам аптека

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам дрогерия, но искам аптека

Мнениеот гост » 20 Яну 2006, 17:05

Моля да ми дадете информация, мога ли да сменя предназначението на дрогерията си в аптека. Интересува ме какви са изискванията относно помещението има ли разлика аптеката (кв.м и т.н ) от тези за дрогерията моля, помогнете. Благодяря.
гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 17:17

Тичай в общината-там услужливите чиновници всичко ще ти обяснят.
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 17:31

М-да, м-да!
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 17:33

А аз искам да имам Метро!
Гост

Мнениеот neznaiko13 » 20 Яну 2006, 17:51

Zashto pak v Obshtinata? Po skoro V RIOOKOZ i RTZ.
I ne razbrah kavo imate protiv "uslujlivite 4inovnitsi"?
neznaiko13

Мнениеот Никой » 20 Яну 2006, 17:59

За да регистрираш аптека се обарни към Министерство на здравеопазването. Там се осъществява регистрацията и там ще ти дадат пълна информация, но повярвай ми никак не е лесно.
Никой

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 18:07

А в МЗ колко са услужливи-само им шарят очите за някой рушвет.
Гост

Мнениеот Никой » 20 Яну 2006, 18:10

Еееееееее, това вече е друг въпрос! Аз ти казвам какъв е начина. Има много документи които трябва да подготвиш във връзка с помещението!
Никой

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 18:25

Обади се на 0898 473372 - Нели
Тя е специалист в регистрациите на аптеки и дрогерии и е бивш юрисконсулт в МЗ
Гост

blagodarq

Мнениеот Lidiq Angelova » 25 Яну 2006, 22:42

blagodarq za informaciqta razbrah 4e 6te e dosta trudno, no o6te mislq po vaprosa dali ili :) az za tel. nomer ako se obadq jenata dali 6te e taka dobra da mi obqsni bez da mi zatvori.
Lidiq Angelova

Мнениеот Гост » 25 Яну 2006, 23:35

mirena_lawyer@abv.bg

Shte vi obiasnia vsichko .Prosto pitaite za vischko koeto vi interesuva i ne se pritesniavaite.
Гост

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 17:18

В Закона за лекарствата и аптеките в хуманната медицина е обяснено на какви изизквания трябва да отговаря помещенията предназначени за аптеки. Може да отидеш и до РИОКОЗ да попиташ. Аптеките се контролират от тях.
Гост

Назад към Търговско право