навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Технологии

HP подобрява своето OfficeJet Pro портфолио

2019-04-24 0

HP подобрява своето OfficeJet Pro портфолио

HP Inc. представи нова серия Smart принтери, специално създадени за бизнеса. Новите HP OfficeJet Pro притежават повишена интелигентност и функционалност, нов дизайн, както и характерните за HP надеждност и производителност. Тази серия предоставя на собствениците на малки фирми важен инструмент за постигане на успех.

"HP създаде тази серия специално за собствениците на малките фирми, които работят изключително много и под непрестанно напрежение", смята Anneliese Olson, Директор "Решения за печат за крайни потребители". "След като повече от половината собственици на фирми са съгласни, че бизнесът им не би могъл да оперира без принтер, ние развихме тази технология, която да им спестява време и усилия, за да съумеят да се фокусират над разрастването на бизнеса си."

Възможности на серията HP OfficeJet Pro:

· Спестяващи време възможности (HP Smart Tasks)

Премахват някои стъпки в повтарящите се задачи, благодарение на Smart Tasks - първото по рода си мобилно софтуерно решение, което автоматизира сканирането. Организират документи 50% по-бързо, принтират автоматично двустранно и сканират към облак, към email и други само с едно натискане. Сканират към телефон или принтер, създавайки дори документи, които могат да се редактират и имат функция за търсене.

· Свободата за работа навсякъде

Потребителите остават свързани със своя бизнес, за да могат да работят по всяко време. С лекота принтират, сканират и копират чрез телефона си, използвайки най-доброто по рода си приложение за печат: HP Smart.

· Повишена сигурност, надеждно свързване

Получават най-добрата възможна сигурност за устройство от този клас, която улеснява поверителността и контрола на информацията, както и самовъзстановяващ се Wi-Fi, осигуряващо постоянна връзка.

· Създаден да бъде устойчив

Новият хардуер е създаден да намали употребата на енергия, а касетите с мастило са лесни за рециклиране.

При серията 9000 повече от 10% от пластмасата, използвана за изработването ѝ, е направена от рециклирани принтери и други устройства.

· Подобрено потребителско изживяване

Лесно комплектоване на документите от скенера благодарение на обновеното му стъкло (само за серия 9000).

Новата система за управление на броя копия предпазва от изсипване на хартия при достигане на максимума от 250 листа (само за серия 9025).

HP също обяви и нови модели лазерни принтери и мултифункционални устройства при линиите HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser и HP Color Laser MFP – най-малкият в света цветен лазерен принтер в този клас.

Сериите HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 и HP Color Laser MFP 170 ще бъдат налични в EMEA региона от 1 юли.

С новите попълнения в портфолиото с лазерни устройства HP осигурява достъпни решения за печат, които ще облекчат малките фирми. Новите серии са създадени за да предоставят безпроблемен печат, което ще спести време на мениджърите, като увеличи продуктивността им.

за 49%  против 51%  1523 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума