навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Бизнес

Renault, Nissan и Mitsubishi Motors обявиха намерението си за създаването на нов оперативен съвет на Алианса

2019-03-15 0

Renault, Nissan и Mitsubishi Motors обявиха намерението си за създаването на нов оперативен съвет на Алианса

Жан-Доминик Сенар ще действа като председател на този нов оперативен съвет на Алианса, като главните изпълнителни директори на Nissan, Renault и Mitsubishi Motors също се присъединяват към борда.

Жан-Доминик Сенар, Хирото Сайкава, Тиери Болоре и Осаму Масуко обявиха намерението си да създадат оперативен съвет на Алианса за Nissan, Renault и Mitsubishi Motors, целящ да подпомогне укрепването на Алианса, както и да положи основите за бъдещи успехи.

Новият съвет на Алианса ще замести RNBV и NMBV като орган, който наблюдава операциите и управлението между Renault, Nissan и Mitsubishi в рамките на Алианса. Като такъв той ще бъде лицето и основният двигател на "новия старт" на Алианса.

За да постави основите на новия етап на развитие на Алианса, новият съвет ще се състои от председателя на борда на директорите на Renault, който ще действа и като председател на новия оперативен съвет на Алианса и главните изпълнителни директори на Nissan, Renault и Mitsubishi Motors. Оперативните решения, взети от съвета на Алианса, ще се основават на консенсус, като допринасят за печелившия подход на Алианса.

Всички страни одобриха меморандум за разбирателство, чиято окончателна версия ще бъде подписана във връзка с годишнината от създаването на Алианса.

Новият съвет възнамерява да заседава ежемесечно в Париж или Токио и редовно да информира заинтересованите страни за ключови инициативи и постижения. Съветът на Алианса ще предложи конкретни проекти, които да дават препоръки за и да стимулират изпълнението на нови начини за създаване на добавена стойност на трите автомобилни компании.

С наближаването на 20-та годишнина от създаването на Алианса съветите на Nissan, Renault и Mitsubishi Motors биха искали да признаят големия му принос в успеха на трите компании и техните партньори.

Създаването на новия оперативен съвет цели да помогне на Nissan, Renault и Mitsubishi Motors да станат водеща структура в бързо променящия се и силно конкурентен световен автомобилен пазар.

за 56%  против 44%  1974 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума