навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Авто

Автомобилен салон "Париж 2024" - Renault Group с 5 щанда, 7 световни премиери и 2 концептуални автомобила

2024-09-05 0

Автомобилен салон

Renault Group ще се включи в Автомобилния салон в Париж през 2024 г. с всички свои марки и пет щанда: Renault, Dacia, Alpine, Mobilize и Renault Pro+.

7 световни премиери и 2 концептуални автомобила с авангардни технологии, които да отговорят на следващите предизвикателства на автомобилната индустрия: Групата ускорява трансформацията си, за да се превърне в най-прогресивната европейска автомобилна компания благодарение на всички свои допълващи се марки.

От 14 до 20 октомври 2024 г. с 5 щанда и своите 4 марки - Renault, Dacia, Alpine и Mobilize - Renault Group ще присъства на Автомобилния салон в Париж, ("Porte de Versailles", зала 6). Със 7 световни премиери и 2 концептуални автомобила Групата ускорява трансформацията си, за да се превърне в най-прогресивната европейска автомобилна компания.


Renault: Иновации и 100% електрическа офанзива

Отдадена на технологична и продуктова динамика, марката Renault поведе офанзива в C и D сегмент, за да предложи на европейските клиенти двойна гама от автомобили - 100% електрически, от една страна, и хибридни, от друга.

На автомобилното изложение в Париж марката ще направи световна премиера на Renault 4 - електрически автомобил в сегмент B. Той е разработен в партньорство с Ampere, специалист по интелигентни електрически превозни средства. Моделът ще подкрепи електрическата офанзива на марката заедно с Renault 5, един от най-очакваните автомобили на изложението, а съвсем скоро и новото Twingo в сегмент А.


Основни акценти:

- E-Tech 100% electric гама, включваща Renault 4, Renault 5 и Scenic, избран за Автомобил на годината в Европа за 2024 г.

- Концептуален автомобил, олицетворяващ бъдещето на марката по отношение на устойчивостта и декарбонизацията.

- Пълна E-Tech hybrid гама, включваща Symbioz и Rafale.

Renault Pro+: Следващото поколение ванове

На щанда си Renault Pro+ Renault ще представи концептуален автомобил, предвещаващ следващото поколение ванове. Марката ще представи и прототип на новия Master H2-Tech - водородна версия, разработена от HYVIA, съвместно предприятие между Renault Group и Plug, която ще допълни предлагането на електрическата и версията с вътрешно горене. На щанда ще бъде представена и цялата гама от лекотоварни автомобили Renault, както и селекция от трансформирани автомобили.

Основни акценти:

- Концептуален лекотоварен автомобил от следващо поколение 

- Прототип на новия Master H2-Tech

- Гама лекотоварни автомобили Renault

Dacia: предефиниране на значимото, за да се предложи най-доброто съотношение цена-качество на пазара

Dacia ще представи пълната си гама на Автомобилен салон Париж: новите Duster и Spring, Sandero - най-продаваният автомобил в Европа тази година, и Jogger.

Марката ще представи и нов автомобил, с който ще започне офанзивата си в С-сегмент.

И накрая, публиката ще може да види прототипа Sandrider в окончателния му вид, с който марката ще участва в рали Дакар и в Световния рали шампионат от 2025 г. 

Основни акценти:

- Гамата на Dacia, включително новите Duster и Spring

- Нов автомобил в C-сегмент

- Sandrider прототип,  който ще участва в рали Дакар и в Световния рали-рейд шампионат от 2025 г.

за 54%  против 46%  35 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума