навсякъде
справочник
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
 

Спектър Бизнес

Компанията, която помага на канторите в България

2024-01-15 0

Компанията, която помага на канторите в България

Само три години след стартирането си българската компания Legal Tech е на път да превземе пазара на правните технологии у нас. Решението им вече се използва от над 1100 адвокати и юристи и обслужва трите основни категории в правния сектор: адвокати на самостоятелна практика, правни кантори и правни отдели в големи компании.

Правните технологии (на англ: legal tech)  отдавна набират много голяма популярност по света, особено в пазари като САЩ и  западна Европа. Поради особеностите на правния сектор у нас, в страната ни до скоро липсваше конкурентен пазар за подобни услуги.

Legal Tech е първата по рода си платформа, разработена специално за българския  пазар. Решението обхваща всички основни правни процеси, като предлага  функционалности за управление на клиенти, казуси, абонаменти и дела, както и  автоматично създаване на документооборот. Платформата е интегрирана с редица  държавни институции като Търговския Регистър и Портала за електронно  правосъдие и автоматизирана значителна част от ежедневната администрация на  заетите в правния сектор.

Legal Tech

"Много от адвокатите в България все още разчитат на остарели и ненадеждни  практики или технологии, които правят управлението на канторите им  изключително трудно и скъпо.“, споделя Крис Иванов, един от основателите на  компанията. “Нашето решение помага на всяка кантора да оптимизира процесите си,  да предлага по-ефективно и качествено обслужване, и следователно да печели  повече клиенти.", допълва той.

За 2024, Legal Tech планира агресивна кампания, особено към големите кантори и  правни отдели в страната. Компанията е във финалната фаза на преговорите си с  инвеститори, като с набраните средства планира да навлезе във все по-бързо  растящите пазари на правни технологии във Великобритания, Америка и Канада. Компанията предлага 14-дневна безплатна версия на платформата си, на всички  адвокати, които искат да оптимизират своята кантора Научете повече тук.

за 57%  против 43%  440 гласували
принтирай блогове добави в любими



Новини


 
 
 

Спектър


 

rss
Посети форума