- Дата и час: 12 Дек 2024, 16:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
прекратяване на ЕООД с общинско имущество
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги, от 10 дни съм на работа като юристконсулт в една община и съм мн зеленл Както обикновено става ми дадоха нещо мн гадно: прекратяване на ЕООД с общинско имущество. Принципно пи е ясно какво тр да се правир но Ви моля за помощ?!?
- калин
- калин
След решението за прекратяване следва да обявите дружеството в
ликвидация /пак с решение на Об.съвет/,окръжният съд дава срок
за осъществяване на ликвидацията, ако след изтичане на срока
активите на въпросното дружество са недостатъчни за удоволетворяване на кредитори и др. задължения сте длъжни в
14 дневен срок да го обявите в несъстоятелност./чл. 628 ТЗ/
ликвидация /пак с решение на Об.съвет/,окръжният съд дава срок
за осъществяване на ликвидацията, ако след изтичане на срока
активите на въпросното дружество са недостатъчни за удоволетворяване на кредитори и др. задължения сте длъжни в
14 дневен срок да го обявите в несъстоятелност./чл. 628 ТЗ/
- Пламен
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|