начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Моля дайте съвет!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля дайте съвет!

Мнениеот Свидетел » 14 Сеп 2005, 15:26

Призован съм по дело, за обжалване на данъчен акт като свидетел! Не искам да давам показания !!! Все още не съм се разписал, че съм взел призовката ! Какво да направя за да избегна явяването без това да има негативни последици за мен!
Благодаря ви предварително!
Свидетел

Мнениеот Гост » 14 Сеп 2005, 15:33

Не мисля, че може или би трябвало да се укривате, съдът замо забавя, може и глоба да си навлечете.

Вие всъщност спомняте ли си, какво е станало, да не би случайно да сте забравила/а?
Гост

Re: Моля дайте съвет!

Мнениеот koleviko » 01 Ное 2005, 18:06

Свидетел написа:Призован съм по дело, за обжалване на данъчен акт като свидетел! Не искам да давам показания !!! Все още не съм се разписал, че съм взел призовката ! Какво да направя за да избегна явяването без това да има негативни последици за мен!
Благодаря ви предварително!
IDI NA DELOTO ,I KATO TE PRIZOVAT KAGI CHE ,OTKAZVASH DA DAVASH POKAZANIA NA OSNOVANIE CHLEN - 96 ot NK. I SHTE VIDISH KAK NA SADIATA I PROKURORAT SHTE IM PADNAT SHAPKITE. P.S. I POVECHE NIAMA DA TE RASKARVASH PO TOVA MALOUMNO DELO. O.K.
koleviko
Младши потребител

Мнениеот Гост » 01 Ное 2005, 18:20

Колегата май има грешка. Основанията са по чл.119 и чл.121 НПК.
Гост

12345

Мнениеот koleviko » 02 Ное 2005, 16:14

Anonymous написа:Колегата май има грешка. Основанията са по чл.119 и чл.121 НПК.
KOLEGA GRESHKATA E VIARNA !!!
koleviko
Младши потребител

Назад към Административно право