начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Запор върху лек автомобил-как да разбера защо?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Запор върху лек автомобил-как да разбера защо?

Мнениеот boianv » 30 Юни 2021, 17:48

Здравейте,

След опит за продажба на автомобил беше уставено,че същият такъв е запориран. След проверка в КАТ ми бе даден входящ номер и информацията, че е свързан с местни данъци и такси от година 2017.
Така започна обикаляне по различни администрации- в Районен съд, община, НАП и от всички места ми бяха издадени справки,че не съм длъжник.
Разполагам с вх. №, който изглежда така: С 170022-022-0083510 (промененени цифри,запазен синтаксис). Оказва се, че няма общо с номерата, с които се работи в посетените от мен администрации.
Някой запознат ли е какъв може да бъде този номер?

Благодаря!
boianv
Нов потребител

Re: Запор върху лек автомобил-как да разбера защо?

Мнениеот doondie » 30 Юни 2021, 19:53

Не е нужно синтаксисът на входящия номер да има очевидна логика. Какво е входирано с него - молба ли някаква?

Иначе кой е бил предишният собственик? Възможно ли е той да е отговорен?
Дължиш ли пари на някаква институция, която в друг град (районен съд) да те е осъдила? ЧСИ евентуално?
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии