начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 00:21

Абе, ние да наминем, ама аз имам известни подозрения за името на Сани - Велислава Йорданова :)))
Mb}|{bT

Мнениеот мики маус » 21 Яну 2004, 09:21

БАРМАЛЕЙ, не видя ли по-горе, че Сани е разширила кръга, т. е. вече не търси само адвокат, а практикуващ юрист - Сани написа: " Явно съм подходила неправилно-къде изчезнаха всички юрисконсулти,адвокати,прокурори ........???"
Не видях в този кръг съдиите, но те сигурно попадат в многоточието.
мики маус

Мнениеот Deyan_M » 21 Яну 2004, 10:18

Eй Сани! Я да дойдеш ти на лекс срещата, пък там все ще си намерииш подходящия:-)
Само като се замисля как са ти се наточили:-))))))))))))
Deyan_M

Мнениеот sani » 21 Яну 2004, 10:50

E ve4e se vijda svetlinka v tunela!
sani
Младши потребител

Мнениеот Слави Котаров » 21 Яну 2004, 11:04

Изпожениха се, направо да не повярва човек :-((( Макар че, ако се направи една съвсем свободна анкета по въпроса, 78.5% от населението биха забранили на адвокатите да се женят (.поради опасността от рождението на други такива), а останалите 21.5% само ще попържат...
Бе що така се отнасят към нас хората, а?
Слави Котаров

Мнениеот Mb}|{bT » 21 Яну 2004, 11:44

Щото ви обичат :)
Mb}|{bT

Мнениеот Deyan_M » 21 Яну 2004, 11:46

Баси! При толкова участници по темата и чак сега да се е появила светлината.................хм:-)
Я ела в петък и тогава хептен ще ти заблести:-)
Deyan_M

Мнениеот Mb}|{bT » 24 Яну 2004, 21:25

Хихи, след снощната среща, вече ще можем да изпратим на Веси снимки на бъдещото и семейство:)))
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 24 Яну 2004, 23:08

Hristo, kak shte ti e po-udobno - po e-mail ili po normalniq nachin - v plik po poshtata?
:-)))))
Dyrja da vidq snimki:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 25 Яну 2004, 00:18

Весе, ще пуснем направо линк в някоя от темите, защото снимките са доста.
Да знаеш, че специално за теб си правихме семейна снимка с МЪЖА и галъп.

Ти да видиш какво чаровно семейство си имаш :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот vassiliy » 25 Яну 2004, 05:00

Welcome to the USA
Immigration Services USA-BG
Spesialna ptstapka za BG Gra6dani -do 50%
Molander&Kolganov&Associatesw
Attorney-at-Law Vassiliy Kolganov , US New York
Inf. : http://www.lex.bg/members/vassiliy
vassiliy
Младши потребител

Re: аз пък - икономист

Мнениеот Cveti » 15 Фев 2004, 04:53

След всичко, което прочетох досега (за което ми трябваше час и 1/2), не мога да не изкажа и аз скромното си мнение по въпроса за мъжете юристи. Сани, за какво ти е ЮРИСТ след като ИКОНОМИСТите са 60% юристи по образование:-)
Иначе вие сте големи сладури и доста out of your mind, гледате май доста латино-американски драми и надминахте дори децата в чатовете, но да е весело нали. Не разбрах само къде се загуби магистратът кандидат, залагах на него големи надежди, ама..... ех ...... живот........

p. s. а и напълно споделям мнението на бармалей!

Търся си любовник икономист - "Bez maitap-molia vsi4ki svobodni da se otzovat!":-)

[%sig%]
Cveti

Мнениеот milen tonev » 23 Фев 2004, 12:02

Na va6e razpolojenie sam
tel./fax 056 81 66 35
Gsm 098 750 863
milen tonev

Мнениеот Sani* » 24 Фев 2004, 09:57

Ne razbiram na koe razpolojenie ste-na moe ili na kolejkata vaya ?
Sani*

Мнениеот elo » 24 Фев 2004, 23:30

Не бих се съгласила, 4е системен администратор и юрист немогат да съжителстват добре....,но както са казали "всяко правило си има изклю4ение". Аз поне съм си живо доказателство:))))
elo
Нов потребител

Мнениеот elivangeli » 24 Фев 2004, 23:57

Ако си в района на Варна обади ми се аз не отказвам, но те предупреждавам жена съм и то млада
elivangeli
Младши потребител

Мнениеот hristo_panev » 25 Фев 2004, 01:49

Относно изказването на Вая, че икономистите са 60% юристи мога да кажа само едно: "ха ха ха"...нищо лично...просто с няколко изпитчета в областта на търговското и данъчното юрист не се става...дори и на 60%...иначе нищо лошо за икономистите...особено за счетоводителките...
hristo_panev
Младши потребител

Мнениеот vaya » 28 Фев 2004, 18:36

хаха-ха.... доста смешно:-) аз лично не съм се занимавала само с търговско и данъчно право, а съм икономист все пак. а и бивша счетоводителка да се похваля, но ако мислиш че само счетоводството обхваща цялата икономика, не мога да се сдържа де не се изхиля!!! икономистите са 60% юристи колеги, колкото и да ви е тъжно да го признаете защото докато вие се потите в канторите си или съдилищата аз най-вероятно ще си пека дупето някъде по Хаваите и сладък американски рейнджър във ваканция ще ми маже гърба със сладолед и това лято:-)
vaya

Мнениеот VeraNAndonova » 29 Фев 2004, 19:15

Вая, хайде, за да е по-дразнещо, да ни пратиш снимка от Хаваите и американския си рейнджър. Дано удоволствието ти от престоя там да не е само 60% от идеалния и рейнджъра ти да не е само със 60%......нали разбираш....ваканция!
А за останалото, кой колко процента е юрист, не се смята така.
Ама Вая, ти май с правото се справяш така, както юристът със сметките. И за да те светна първата разлика между юриста и 60% юриста е, че на единия на дипломата му го пише-магистър по право, а на другиq- не пише 60% юрист....:))

Карай да е весело
VeraNAndonova

Мнениеот vaya » 29 Фев 2004, 22:42

Извинявай, Вера, и всички колеги ако сте се засегнали за 60-те %! Аз се шегувам просто:-) Знам как се завършва УНСС и мисля, че за да стане човек адвокат или лекар ще му трябва много повече мозък и четене в сравнение с гадния икономист (т.е. в сравнание с мен).
Винаги съм уважавала адски много съществото за работата на адвокатите и юристите. Аз самата исках да стана адвокат, но навремето се успах за изпита по история и така ме приеха в друга специалност - т.е. икономика. И другото е история. А за сладкия ми рейнджър се надявам да не го изпратят в Ирак през март и ако найстина имате желание може някой път да публикувам адреса на картинната галерия, в която в момента качвам снимки:-)
vaya

Предишна

Назад към Семейни казуси