начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот Mb}|{bT » 15 Яну 2004, 22:43

Как, бе, Галъп! Аз съм известен в обществото с верността си - верен съм на всичките си пороци, че на Весето няма да съм...хъм...ще кажа пак и ще замълча :)))))
Mb}|{bT

Мнениеот sani » 16 Яну 2004, 10:12

Ne davam pari! A izglejdam strahotno!
sani
Младши потребител

Мнениеот Vese* » 16 Яну 2004, 19:36

Mb}|{bT mi (a kak se kazvash, izvinqvai...), za men e chest da se chuvstvam chast ot porocite ti:-)))
Vese*

Мнениеот nevy » 16 Яну 2004, 21:59

Питаш ме какво предлагам, ще ти отговоря - Жена, с главно "Ж", а ти? С това маймунско а "@" ли се оприличаваш?
nevy
Младши потребител

Мнениеот advokat ergen » 16 Яну 2004, 22:44

Lele, otdavna ne sum vizdal tolkova obsazdana tema tuk. Az puk si tarsia jena,kojato da ne e advokat, (moje da e notarius....), a Sani ako iska da mi izprati edna svoja snimka po e-maila , moje pak i da se razdelja s ergenskia jivot zaradi neja:)
advokat ergen

Мнениеот karfi4ka » 17 Яну 2004, 00:03

Темата наистина предизвика небивал интерес :-)
Даже вече ме съмнява, че бая му изпуснахме края и съвсем в други области забихме.
Ама лошо няма де.
Нищо че все по-често се отплесваме с изказвания, базирани на фундаменталния принцип в този форум:
всеки ден по една простотия - да е от мен :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 17 Яну 2004, 02:01

Весе, крайно време беше да ме попиташ за тази съкровена тайна :))) В крайна сметка семейство ли ще правим или какво :))) Христо се казвам.
Mb}|{bT

Re: Tarsia si advokat za maj - КЪМ SANI

Мнениеот мики маус » 17 Яну 2004, 13:40

SANI, ти чула ли си се , срещнала ли си се с някой от форума. Вече стана месец от "Обявата" ти и е време за някакво развитие.
мики маус

Мнениеот Vese* » 17 Яну 2004, 17:07

Ami priqtno mi e da se zapoznaem... (kaza tq, plaho podade rychichka i silno se izchervi, pri koeto se zavyrtq na malkata si petichka i izbqda ot staqta...)

kak kakvo shte pravim, nali veche napravihme semeistvo:-)

poddyrjam karfichka - i dnes edna prostotiq - da e ot men:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 18 Яну 2004, 18:18

Весе, не само МЪЖЪТ ти е Христо. Заглавието на любовника ти е идентично :-)
Пък за мойто име ще ти дам жокер, като ти кажа, че галъп като обърне н-тата пещерска, почва да блъска по масата и да пее "назад, назад, моме карфичке" :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 18 Яну 2004, 23:56

Мдам, Весе, нацели джакпота, така няма как да сбъркаш името на мъжа си с това на любовника си в сюблимния момент :)))

И защо ли имам обосновано предположение, че името ти е...... тук място за туш (онова дето го правят с барабаните бързо, бързо) хъм....Веселина?
Mb}|{bT

Мнениеот sani » 19 Яну 2004, 09:50

Здравейте!

Все още с никой от форума не съм имала чест да се запозная.Явно съм подходила неправилно-къде изчезнаха всички юрисконсулти,адвокати,прокурори ........???
sani
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 19 Яну 2004, 10:31

Ами да се запознаем тогава. Приятно ми е, Деян:-)
Deyan_M

Мнениеот @ » 19 Яну 2004, 10:37

Ами ела тогава на лекс срещата и ще преценим това главно "Ж". Много е лесно да се каже, че някой бил такъв или онакъв. Не познаваш хората и най-малкото е грешно да се правят прибързани изводи. Подобни изказвания са признак на липса на самочувствие и служат за защита при подобни мними "атаки" от страна на някой мъж.
@

Мнениеот Vese* » 19 Яну 2004, 16:30

Hristo, pozna, mechtata na vsqka jena e da ima myj i luibovnik s ednakvi imena:-))))
i da - kazvam se Veselina.
i da, shte mi se i az da mojeh da doida na edna ot proslovutite lex-sreshti, no v blizkite nqkolko meseca ... edva li...:-)
Pazete se veseli:-)
Vese*

Мнениеот Deyan_M » 19 Яну 2004, 18:19

Веселина и Сани едно и също лице ли са? Това не разбрах:-)
Deyan_M

Мнениеот gega » 19 Яну 2004, 20:46

Сани, гълъбице моя, аз съм твой! Ела, вземи ме, лъбов моя!
gega

Мнениеот Mb}|{bT » 19 Яну 2004, 22:17

Не, Дидо, не са - Веселина е Vese, а Sani е Sani, работи в ОББ и си търси юрист за мъж. Весето вече не си търси :)
Mb}|{bT

Мнениеот Deyan_M » 20 Яну 2004, 10:20

То и аз така си помислих, ама понеже Сани викаше да се запознаела с някой, а след това Весето се представи и си казах да изясня нещата.
М/у другото дай да наминем някой път към ОББ, та да ги видим там тия колежки.
Deyan_M

Мнениеот бармалей » 21 Яну 2004, 00:05

Нещо не ми е ясно - значи може да е грозен, пъпчив, дебел, тъп, с малка ........ гадняр, който се къпе веднъж на месец, но да е адвокат. Защо ти е! Ами ако утре реши да стане съдия, кво ще го правиш?
бармалей

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси