начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот Mb}|{bT » 15 Яну 2004, 22:43

Как, бе, Галъп! Аз съм известен в обществото с верността си - верен съм на всичките си пороци, че на Весето няма да съм...хъм...ще кажа пак и ще замълча :)))))
Mb}|{bT

Мнениеот sani » 16 Яну 2004, 10:12

Ne davam pari! A izglejdam strahotno!
sani
Младши потребител

Мнениеот Vese* » 16 Яну 2004, 19:36

Mb}|{bT mi (a kak se kazvash, izvinqvai...), za men e chest da se chuvstvam chast ot porocite ti:-)))
Vese*

Мнениеот nevy » 16 Яну 2004, 21:59

Питаш ме какво предлагам, ще ти отговоря - Жена, с главно "Ж", а ти? С това маймунско а "@" ли се оприличаваш?
nevy
Младши потребител

Мнениеот advokat ergen » 16 Яну 2004, 22:44

Lele, otdavna ne sum vizdal tolkova obsazdana tema tuk. Az puk si tarsia jena,kojato da ne e advokat, (moje da e notarius....), a Sani ako iska da mi izprati edna svoja snimka po e-maila , moje pak i da se razdelja s ergenskia jivot zaradi neja:)
advokat ergen

Мнениеот karfi4ka » 17 Яну 2004, 00:03

Темата наистина предизвика небивал интерес :-)
Даже вече ме съмнява, че бая му изпуснахме края и съвсем в други области забихме.
Ама лошо няма де.
Нищо че все по-често се отплесваме с изказвания, базирани на фундаменталния принцип в този форум:
всеки ден по една простотия - да е от мен :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 17 Яну 2004, 02:01

Весе, крайно време беше да ме попиташ за тази съкровена тайна :))) В крайна сметка семейство ли ще правим или какво :))) Христо се казвам.
Mb}|{bT

Re: Tarsia si advokat za maj - КЪМ SANI

Мнениеот мики маус » 17 Яну 2004, 13:40

SANI, ти чула ли си се , срещнала ли си се с някой от форума. Вече стана месец от "Обявата" ти и е време за някакво развитие.
мики маус

Мнениеот Vese* » 17 Яну 2004, 17:07

Ami priqtno mi e da se zapoznaem... (kaza tq, plaho podade rychichka i silno se izchervi, pri koeto se zavyrtq na malkata si petichka i izbqda ot staqta...)

kak kakvo shte pravim, nali veche napravihme semeistvo:-)

poddyrjam karfichka - i dnes edna prostotiq - da e ot men:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 18 Яну 2004, 18:18

Весе, не само МЪЖЪТ ти е Христо. Заглавието на любовника ти е идентично :-)
Пък за мойто име ще ти дам жокер, като ти кажа, че галъп като обърне н-тата пещерска, почва да блъска по масата и да пее "назад, назад, моме карфичке" :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 18 Яну 2004, 23:56

Мдам, Весе, нацели джакпота, така няма как да сбъркаш името на мъжа си с това на любовника си в сюблимния момент :)))

И защо ли имам обосновано предположение, че името ти е...... тук място за туш (онова дето го правят с барабаните бързо, бързо) хъм....Веселина?
Mb}|{bT

Мнениеот sani » 19 Яну 2004, 09:50

Здравейте!

Все още с никой от форума не съм имала чест да се запозная.Явно съм подходила неправилно-къде изчезнаха всички юрисконсулти,адвокати,прокурори ........???
sani
Младши потребител

Мнениеот Deyan_M » 19 Яну 2004, 10:31

Ами да се запознаем тогава. Приятно ми е, Деян:-)
Deyan_M

Мнениеот @ » 19 Яну 2004, 10:37

Ами ела тогава на лекс срещата и ще преценим това главно "Ж". Много е лесно да се каже, че някой бил такъв или онакъв. Не познаваш хората и най-малкото е грешно да се правят прибързани изводи. Подобни изказвания са признак на липса на самочувствие и служат за защита при подобни мними "атаки" от страна на някой мъж.
@

Мнениеот Vese* » 19 Яну 2004, 16:30

Hristo, pozna, mechtata na vsqka jena e da ima myj i luibovnik s ednakvi imena:-))))
i da - kazvam se Veselina.
i da, shte mi se i az da mojeh da doida na edna ot proslovutite lex-sreshti, no v blizkite nqkolko meseca ... edva li...:-)
Pazete se veseli:-)
Vese*

Мнениеот Deyan_M » 19 Яну 2004, 18:19

Веселина и Сани едно и също лице ли са? Това не разбрах:-)
Deyan_M

Мнениеот gega » 19 Яну 2004, 20:46

Сани, гълъбице моя, аз съм твой! Ела, вземи ме, лъбов моя!
gega

Мнениеот Mb}|{bT » 19 Яну 2004, 22:17

Не, Дидо, не са - Веселина е Vese, а Sani е Sani, работи в ОББ и си търси юрист за мъж. Весето вече не си търси :)
Mb}|{bT

Мнениеот Deyan_M » 20 Яну 2004, 10:20

То и аз така си помислих, ама понеже Сани викаше да се запознаела с някой, а след това Весето се представи и си казах да изясня нещата.
М/у другото дай да наминем някой път към ОББ, та да ги видим там тия колежки.
Deyan_M

Мнениеот бармалей » 21 Яну 2004, 00:05

Нещо не ми е ясно - значи може да е грозен, пъпчив, дебел, тъп, с малка ........ гадняр, който се къпе веднъж на месец, но да е адвокат. Защо ти е! Ами ако утре реши да стане съдия, кво ще го правиш?
бармалей

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси