- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia si advokat za maj
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Tarsia si advokat za maj
Ох последният път останах тотално разочарована от обслужването :( Кошмарно беше... а не искам да си разваляме настроението с дребни неща... за това предложих другата на Борис, там са много чевръстички :) друг е въпроса че трябва да резервираме места за да ни съединят масички :)))
А тортила флет не Ви ли харесва, на алабин 34 е? Близко до съдебната палата е хем :))) след работа на купон! :) Имат чудничка кухня, но петък, събота е бавничко обслужването... и май това не го прави особено подходящо за голяма компания :)
А тортила флет не Ви ли харесва, на алабин 34 е? Близко до съдебната палата е хем :))) след работа на купон! :) Имат чудничка кухня, но петък, събота е бавничко обслужването... и май това не го прави особено подходящо за голяма компания :)
- Гери
Bravo be mili moi Mb}|{bT, tolkova mnogo neshta prejivqhme zaedno, dori i ubiistvoto/udavqneto na gallup (toi naistina nqkyde izchezna...) i sega iskash da me smenish sys Sani... kak da go razbiram tova? Jenskata mi chest e zasegnata...
:-)
i bih iskala da znam kak li advokat_na_godinata, baby! e tolkova otblizo zapoznat s hamalchetata na pl. Makedoniq?
:-)
i bih iskala da znam kak li advokat_na_godinata, baby! e tolkova otblizo zapoznat s hamalchetata na pl. Makedoniq?
- Vese*
Мдамммм.....хайде започвам подред с отговорите
1. Имам Кю, но поради ред причини не мога да го ползвам в момента, а и няма да мога в близките няколко седмици, иначе е #244502731
2. Основните изисквания към кръчмата са:
1.да е достатъчно голяма (в добрите стари времена на лекса се събирахме доста хора);
2.цените да са поносими и за студенти(голяма част от лекс-членовете са студенти, или не-дотам-стъпили-на-краката-си юристи) пример - заведения, където бирата е само в бутилки по 330мл. и струва 2 лв са неприемливи :);
3.да не искат предплащане при резервация(лекс срещите са известни с това че:
3.1. не идват голяма част от обещалите да дойдат;
3.2. идват хора, за които не си и предполагат, че четат форума
така че броят на хората, които ще посетят дадена лекс сбирка е число, неопределено и неопределимо към момента на резервацията :)
4. във връзка с гореизложеното, а и с предвидимостта на вида и количеството на консумацията, бързината на обслужване може да се пренебрегне...да Гери, и аз обичам бързото и качествено обслужване, но в името на общото благо и забавление съм готов да чакам и 15 мин за поредната си биричка, все ще се намери какво да правя през това време :)))
Така че гласувам "За" която и да е кръчма, която отговаря на описанието ми :))) Не държа на Примавера на Попа.
Весе, ама как можа да си го помислиш, че искам да те сменя?! Моля те, прости ми, тя не означава нищо за мен! Знаеш, че ти си жената на моя живот и ще те чакам, ако трябва и 10 години да се върнеш и ще ти бъда верен...поне във форума :))))
1. Имам Кю, но поради ред причини не мога да го ползвам в момента, а и няма да мога в близките няколко седмици, иначе е #244502731
2. Основните изисквания към кръчмата са:
1.да е достатъчно голяма (в добрите стари времена на лекса се събирахме доста хора);
2.цените да са поносими и за студенти(голяма част от лекс-членовете са студенти, или не-дотам-стъпили-на-краката-си юристи) пример - заведения, където бирата е само в бутилки по 330мл. и струва 2 лв са неприемливи :);
3.да не искат предплащане при резервация(лекс срещите са известни с това че:
3.1. не идват голяма част от обещалите да дойдат;
3.2. идват хора, за които не си и предполагат, че четат форума
така че броят на хората, които ще посетят дадена лекс сбирка е число, неопределено и неопределимо към момента на резервацията :)
4. във връзка с гореизложеното, а и с предвидимостта на вида и количеството на консумацията, бързината на обслужване може да се пренебрегне...да Гери, и аз обичам бързото и качествено обслужване, но в името на общото благо и забавление съм готов да чакам и 15 мин за поредната си биричка, все ще се намери какво да правя през това време :)))
Така че гласувам "За" която и да е кръчма, която отговаря на описанието ми :))) Не държа на Примавера на Попа.
Весе, ама как можа да си го помислиш, че искам да те сменя?! Моля те, прости ми, тя не означава нищо за мен! Знаеш, че ти си жената на моя живот и ще те чакам, ако трябва и 10 години да се върнеш и ще ти бъда верен...поне във форума :))))
- Mb}|{bT
Значи с три на един гласа определяме "Примавера" на Попа за Мястото.
Мъ, пусни плс. Нишката с конкретен точен час и подкана към Форумци.
Гери, нищо лично, но почне ли се пазарлъка за кръчмата и обичайно се разсъхва работата.
"Примавера" има един голям плюс (всъщност два) - в центъра е и почти всички я знаят, и освен това почти винаги има свободни места. Пък за облужването не знам - току виж сме попаднали на по-добрата смяна ;-)
Мъ, пусни плс. Нишката с конкретен точен час и подкана към Форумци.
Гери, нищо лично, но почне ли се пазарлъка за кръчмата и обичайно се разсъхва работата.
"Примавера" има един голям плюс (всъщност два) - в центъра е и почти всички я знаят, и освен това почти винаги има свободни места. Пък за облужването не знам - току виж сме попаднали на по-добрата смяна ;-)
- miron
споко бе Миронски, съгласна съм където и когато кажете :) на мен Попа ми е близко :) и до вкъщи и до офис :") ама кажете ден и час де!
- Гери
Ок!
Значи пускам нова нишка за 23-ти януари, петък, 19 часа.
Ако някой друг не е пуснал вече...
Значи пускам нова нишка за 23-ти януари, петък, 19 часа.
Ако някой друг не е пуснал вече...
- Mb}|{bT
Ти май си от тези................много подбиращите. То е нормално, но следва доста хора да се позамислят, какво всъщност предлагат те:-)
- @
Nesto ne razbiram?Koi sa tezi podbirasti???
Za nas nai-dobroto!
Za nas nai-dobroto!
- sani
- Младши потребител
За срещата се разбрахме/разбираме в другата тема :-) А сега се чувствам длъжен да внеса някои уточнения във връзка с развилата се сага, т.к. представените мнения са доста тенденциозни :))
Въпреки двете убийства, които се налага да 'понесе', gallup се завръща with a vengeance. Всъщност, оказва се, че наистина има труп, но той е на никому известния брат-близнак на gallup, за който не знае дори и квази-бащата - Мъжът... С цел да изкупи своя грях Мъжът и gallup сключват сделка (с неизвестни финансови параметри) и така той бива реабилитиран за скверните си дела :)) Лукавият gallup обаче (който през времето на отсъсвтвието си прави нищо друго, освен да крои пъклените си планове) подкупва (със средствата, получени от сделката) двете си жени, чиито показания впоследствие докарват на Мъжът многогодишна присъда..:)
И така тримата заживели щастливо..... до предсрочното освобождаване...:))
А относно децата - няма никакви проблеми - те ще бъдат от редкия сорт "ерудит", като резултат от уравнението:
родител + родител + родител + родител = деца
голям мозък голям мозък голям мозък голям мозък болни мозъци
:)))
Въпреки двете убийства, които се налага да 'понесе', gallup се завръща with a vengeance. Всъщност, оказва се, че наистина има труп, но той е на никому известния брат-близнак на gallup, за който не знае дори и квази-бащата - Мъжът... С цел да изкупи своя грях Мъжът и gallup сключват сделка (с неизвестни финансови параметри) и така той бива реабилитиран за скверните си дела :)) Лукавият gallup обаче (който през времето на отсъсвтвието си прави нищо друго, освен да крои пъклените си планове) подкупва (със средствата, получени от сделката) двете си жени, чиито показания впоследствие докарват на Мъжът многогодишна присъда..:)
И така тримата заживели щастливо..... до предсрочното освобождаване...:))
А относно децата - няма никакви проблеми - те ще бъдат от редкия сорт "ерудит", като резултат от уравнението:
родител + родител + родител + родител = деца
голям мозък голям мозък голям мозък голям мозък болни мозъци
:)))
- gallup
...
Последна промяна bridget на 05 Яну 2010, 16:06, променена общо 1 път
-
bridget - Младши потребител
sagata se razviva dobre, samo deto az oshte obicham Mb}|{bT (nali sym jenata na negoviq jivot i toi shte me chaka 10 godini - ne e nujno chak tolkova, pribiram si se v kyshti sled 3-4 meseca, edna ideq po-erudirana - za blagoto na decata ni, razbira se:-) ).
Mislq, da se vyrnem kym stariq variant s kyshtata v Dragalevci i da zavyrshim s "qli, pili i se veselili", pyk koi s kogo nqma znachenie veche...:-)
nazdrave na Leks-sreshtata i ot men!:-)
Mislq, da se vyrnem kym stariq variant s kyshtata v Dragalevci i da zavyrshim s "qli, pili i se veselili", pyk koi s kogo nqma znachenie veche...:-)
nazdrave na Leks-sreshtata i ot men!:-)
- Vese*
Пък ние с моят мъж може да ви кумуваме ;))))
идеалният пример сме за младо семейство на весето и мъжът!!! вЕрвай ми :)))
идеалният пример сме за младо семейство на весето и мъжът!!! вЕрвай ми :)))
- Гери
Мдам...и на мен вариантът с огромната къща в Драгалевци най - ми харесва:)))
Само че, Весе, кака така ще се веселим "без значение кой с кого"...то не може така - или ще сме си верни или казвай отсега да се чувствам свободен :))) Ми така де само аз ли ще се пазя :)))
Галъпеее, ... много кофти вариант измисли...значи вие си правите купона, в басейна, пък аз бачкам по строежи колкото да не стоя по цял ден в килията...хъм бих казал аз...
Само че, Весе, кака така ще се веселим "без значение кой с кого"...то не може така - или ще сме си верни или казвай отсега да се чувствам свободен :))) Ми така де само аз ли ще се пазя :)))
Галъпеее, ... много кофти вариант измисли...значи вие си правите купона, в басейна, пък аз бачкам по строежи колкото да не стоя по цял ден в килията...хъм бих казал аз...
- Mb}|{bT
Dobre, Mb}|{bT mi - dogovarqme se da sme si verni :-) Pazi se za men i se chuvstvai angajiran:-)
- Vese*
Ti kak izglegdash, slance?
- az
- Младши потребител
kolko davash?
- az
- Младши потребител
Мъжът, как така ги виждаш нещата, не може да е вярно...:) Ти ще се трудиш усилено само и само да излезеш и ден по-скоро, знаеш какви са правилата :))
Колкото до басейна.....след скверните идеи дадени по-горе, просто няма как да ме видиш там ;-)) А пък за верността няма да се притесняваш - тя влезе в историята още през първите епизоди..., тъй че.... не му вярвайте :-))
Колкото до басейна.....след скверните идеи дадени по-горе, просто няма как да ме видиш там ;-)) А пък за верността няма да се притесняваш - тя влезе в историята още през първите епизоди..., тъй че.... не му вярвайте :-))
- gallup
|
|