начало

Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот gega » 09 Яну 2004, 00:03

в ОББ работат страхотни колеги, умни, задълбочени и големи купонджии!!!
gega

Мнениеот gega » 09 Яну 2004, 00:07

Е, естествено че има, но, съгласи се, моля, че преобладаващият брой юристи в ОББ са мъже! Греша ли!?:))))))
gega

Мнениеот iata » 09 Яну 2004, 12:45

Hehe, Vese, razbiram straha ti za decata ti :-))))))))))))))

A inace vsicko pravilno si razbrala :-))))))
iata
Потребител

Мнениеот karfi4ka » 09 Яну 2004, 13:59

Бе няма проблеми за децата :-)
При тая комбинация от юристи децата със сигурност ще бъдат големи мозъци...:-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот iata » 09 Яну 2004, 14:04

Tezi deca njamashe li da sa na Vese i na the MAn :-PPPP
iata
Потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 09 Яну 2004, 15:26

Ама така като се вземем четиримата толкова явно няма да има интрига, а и ще възникнат конфликти за разпределението на домашните задължения... Въпреки това предлагам схема - Аз се вземам с Весето, Карфичката с Галъп, с Карфичка ставаме любовници, Галъп и Весето също, а накрая всички се преместваме в огромна къща в Драгалевци, заживяваме щастливо и серията свършва точно когато аз получавам сърдечен пристъп защото разбирам, че Карфичка ми е незаконно родена сестра, а Галъп, който две серии преди това съм убил от ревност -мое извънбрачно дете от четвъртия ми брак с майката на Весето ( поради което май и той се явява брат на Веси). С други думи всички сме били рода още преди да се вземаме с когото и да било...пооплете се малко историята...но - сапунка - какво толкова...

Абе, кога ще правим Лекс среща?!
Mb}|{bT

Мнениеот iata » 09 Яну 2004, 17:30

Sani, v tazi cetvorka maj te zabraviha :))
iata
Потребител

Мнениеот Vese* » 09 Яну 2004, 18:24

Mb}|{bT, boq se, che maika mi vse oshte e vlubena v teb...

az shte vlqza v manastir zaradi smyrtta na gallup (sled 68 serii, v koito Karfichka se opitva da otrovi maika mi i vtorata ti jena, zashtoto e zapodozrqla neshto, a az prez tova vreme mislq - t.e. - vzimam reshenieto za manastira)

o, mislq, che i az iskam da doida na Leks- sreshta:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 09 Яну 2004, 19:13

Аз предлагам още една много приятна, съкратена версия с изчистен сюжет -
след като разкрива истината, gallup решава, че не може да живее с такъв срам и се удавя в басейна насред двора в голямата къща в Драгалевци.
В последния епизод на семейната сага - Весето и карфичка - яли, пили и се веселили :-))))

Пък относно лекс срещата - предлагам gallup бързо да направи едно проучване и да се преброяваме.
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 09 Яну 2004, 21:27

Не може така...аз Галъп съм го убил вече, как така ще се дави...

Предлагам Лекс среща в "Primavera" (на Попа) на 23-ти януари, петък, 19 часа. Ако получа одобрението на трима от тази нишка, пускам нова, само за срещата. Пък там ще се види кой кого и кой сам [ще се дави (в алкохол)]
:)~
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 10 Яну 2004, 01:05

az mnogo shte se radvam za Leks-sreshtata, no po-rano ot nachaloto na Mai mai nqma da si doida do milata rodina (znam, nikakva studentka ne stava ot men...)
.....nadqvam se dvamata mi myje i jena mi da me razberat :-) taka che az shte sym sama tuk - da se davq (v alkohol?.... - mmmm.. ne iskam) i gledaite trimata da ne zagovornichite zad gyrba mi!!!

a kakvo stana sys Sani?
Vese*

Мнениеот miron » 10 Яну 2004, 10:06

Аз съм там!
Ако идеята срещне подкрепа, може да е едно хубаво добро ново начало на хубавите стари лекс срещи, но вече с елементи на match-making ;-)
miron

Мнениеот karfi4ka » 10 Яну 2004, 12:49

Че какво, като си го убил вече галъп, не виждам причина и да не се поудави. За по-сигурно :-) Ти чел ли си го това от полицейските протоколи: “По време на атаката на наркобароните беше зверски убит капитан Петров. След три дни състоянието на капитана се нормализира"...;-)
Аз при нас не искам такива изненади :-))

За лекс срещата - бройте ме.
Поздрави на Весе, която е далеч от нас, но ние със сигурност ще я уважим с много наздравици на срещата :-))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Гери » 10 Яну 2004, 15:24

Може ли и младо семейство :))) юристи! Ние ще ви светнем как стават тея работи :РРРРР
ама айде да е Примавера на Борис май беше /пресечка на Алабин/
Гери

Мнениеот Dancer » 10 Яну 2004, 19:55

Tanci li kaza? Kakvi tochno? Mai proiavih interes :)))
Dancer

Мнениеот sani » 11 Яну 2004, 11:25

Здравейте!
Съгласна съм с мнението,че юристите в ОББ сме страхотни(и най-вече скромни),за Gega-в ОББ-34ЖЕНИ на 20мъже юристи!
А мен къде ме забравихте във сериала се питам???
А смятате ли,че е редно да се сключва предбрачен договор?
sani
Младши потребител

Мнениеот gega » 11 Яну 2004, 13:08

Толкоз много ли сте станали! Еманципацията навлиза във всички области:)))))))) Мими, да не би да си ти!
gega

Мнениеот sani » 11 Яну 2004, 13:43

Ne!
sani
Младши потребител

Мнениеот advokat_na_godinata » 11 Яну 2004, 13:55

Mnogo si negramotna, za da tarsish advokat. Po bi ti pasnalo hamalche ot pl.Makedonia! Nishto lichno, baby!
advokat_na_godinata

Мнениеот Mb}|{bT » 11 Яну 2004, 21:14

Уфффф....пак се почна с обидите...
Стига де...грамотна, неграмотна, тя си знае...пък и проблемът си е неин ако е така!

За лекс срещата - хайде да постигнем някакво съгласие за примаверата коя да е първо тук, и после да пускаме нишка във форума. Гери, ти защо искаш в другата? Дай някакви аргументи, пък да ги обсъдим... датата удобна ли е на всички?

А, Сани, избирай си роля и се включвай в сериала, ние сме отворени за всички, както виждаш...за момента мога да ти предложа позицията на Весето, която отсъства от страната :)))
Mb}|{bT

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси