начало

Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления Нагласите на студентите по „Право“ за наказването на престъпления

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот karfi4ka » 06 Яну 2004, 18:15

Ама ти сега да не вземеш пък да се предадеш толкова лесно. Дори да не е точно този, МЪЖЕ има още много (колкото и съмнително да звучи:-)) ) Със сигурност има и други умни, забавни, находчиви, амбициозни, представителни, здрави като скала, кадърни, грамотни, образовани, мили, нежни, внимателни, с поетична душа и смело сърце мъже :-)))))
Пък и да няма точно такива..... “<b>У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво.</b> Затова се налага той да бъде обискиран внимателно!” (из инструкция към дежурните полицаите от СДВР - София)
:-))))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 06 Яну 2004, 18:21

това по-горе беше моя реплика ;)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 06 Яну 2004, 19:50

Ами след това описание за мен вече ме е страх да се движа и говоря, да не би да разочаровам някой :))) Пък който ми е хвърлил око и си ме е заплюл да си ме търси, обажда и преследва :)~
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 07 Яну 2004, 02:06

ami sled tova opisanie po-gore i fakta, che si veche zapluit...... ne mi se hodi mejdu shamarite :-)
haide, sys zdrave, az shte si tyrsq drug myj, shtom tozi nqma da me ogree:-)
Vese*

Мнениеот iata » 07 Яну 2004, 11:16

he, he to maj vinagi taka stava - kato stane napeceno i bjagat ot scenata
iata
Потребител

Re: Sani

Мнениеот Слави Котаров » 07 Яну 2004, 12:34

абе... аз може ли да кумувам?
Слави Котаров

Мнениеот Слави Котаров » 07 Яну 2004, 12:47

За какво ти е адвокат за мъж??????????? Я питай жена ми струва ли си........
Слави Котаров

Мнениеот star kokal » 07 Яну 2004, 13:13

Sani, raboti6 v OBB. Klon?
star kokal

Мнениеот nevy » 07 Яну 2004, 13:52

Като ти гледам правописа, още повече се отчайвам.
nevy
Младши потребител

Мнениеот gega » 07 Яну 2004, 20:29

Грешиш, пич, такива „кукли” в ОББ не би открил! В ОББ юристи-жени трудно би открил, особено по клоновете!
gega

Мнениеот Mb}|{bT » 08 Яну 2004, 00:09

Хехе, Карфичката само плаши хората, че съм заплют :) Ако беше така, имаше пет години , че и повече да направи нещо по въпроса :) По - свободен съм от когато и да било, а и ,Весе, да знаеш, че Karfi4ka много-много не налита на бой - само в краен случай...ама и ти пък какво искаш - без бой да се дам ли? Ако не аз - то поне бодливка ще се бие за мен :)))

А за Слави Котаров - не - обещал съм на един френд (още в осми клас...колко време мина...) да ми е кум...
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 08 Яну 2004, 00:46

ami togava - kato si svoboden - da te vzimam...?
:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 08 Яну 2004, 01:47

Аааа, без бой няма да стане работата явно ;-)
Щом се налага, ще запрятаме ръкави. Аз толкова лесно тоя МЪЖ не го давам :-))
Колкото бири сме изпили с него и колкото мезета сме хапнали, колко тежки нощи сме залягали над книгите, колко лекции сме си менкали и др. подобни :-)) То това приятелство с години градено, Весе. Като го искаш толкоз, то и мене трябва да ме вземеш, щото той иначе няма да иска ;-)
...ама погледни от положителната страна на нещата - колкото повече, толкова по-весело :-)))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот gallup » 08 Яну 2004, 02:05

Ооо, тя работата стана сериозна като гледам...
То хубаво само четях и слушах отстрани, ама пусто сърце - не дава! За да няма недоразумения, трябва да внеса малка яснота в темата:
За качествата на Мъж-а мисля всички са наясно... Обаче:
То ясно, че те с Весе-то ще се вземат, но пък и Карфичка е неразделна част от Мъж-а, абе направо голяма веселба ще падне, щото пък на мен ракията ми е сладка само и единствено с Карфичката и.... абе не я давам! Казах :)
gallup

Мнениеот sani » 08 Яну 2004, 10:14

Zdraveite!
Glavnata mi tsel bese da se pozabavliavame sas tazi tema!
Az rabotia v OBB-neznam zasto Gega smiata,4e v OBB niama jeni-juristi???
sani
Младши потребител

Мнениеот kolega » 08 Яну 2004, 12:25

vseki koito ti e pisal na e-mail sani12@abv.bg e razbral 4e se sheguvash, no kakto vijdash mnogo " li4no " go priemat niakoi.
kolega

Мнениеот Слави Котаров » 08 Яну 2004, 12:37

Ми то аз това предложих, щото за младоженец не ставам - тази роля вече я играх, а сериала още не е приключил :-))))))
Слави Котаров

Мнениеот star kokal » 08 Яну 2004, 16:04

gega, какво ще кажеш за ОББ-то? Пиша , че съм star kokal ама ти не отбираш... В ОББ-то е подборът 6 - нали , Sani!
star kokal

Мнениеот iata » 08 Яну 2004, 18:27

Ot cjalata rabota The MAn i the Vese i the karficka shte se vzemat :)))))))))) I shte im kumuvat kotkata i Slavi :))))))))))
iata
Потребител

Мнениеот Vese* » 08 Яну 2004, 18:34

sega da obobshtq i da vidim dali sym razbrala pravilno - vzimam se s Mb}|{bT, kym koito e prikachena krfichka, koqto pyk ima neshto obshto s rakiqta na gallup i qvno i toi se namesva v otnosheniqta - stanahme chetirima (ami trqbva da hodim do Holandiq, che v Bylgariq nqma da ni pozvolqt...). Shte ni kumuvat kotkata i Salvi...

...strahuvam se za decata ni...
:-)
Vese*

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси