начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Казус със сайт за залози

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус със сайт за залози

Мнениеот pitajax » 22 Юни 2018, 19:38

Здравейте!
Имам следният казус. По принцип не съм хазартна личност, но след некоректна реклама на нашенски сайт за спортни залози, се изкуших да се регистрирам в името на залога , който беше обявен.
Та, регистрирам се за да заложа на следното - Играят 2 отбора от Световното първенство, залогът е: Заложи за гол в мача между ....... на пазар Над 0.5 гола (максимум €1).
При успех, вземете коефициент от 30.00

В съответният мач имаше гол и съответно днес влизам да проверя сметката си и виждам следното:
Блансът на сметката ми е същият като вчера - преди залога + 29€ във вид на някакъв бонус, който не се изплаща и трябва да изхарча наведнъж в друг залог и то в рамките на 1 месец, след което го губя?
На всичкото отгоре ако в съответният мач е нямало гол съм щял да загубя и залога си от 1€.

Сега, казусът ми е следният, мога ли да си наема адвокат и да ги подкарвам тези измамници за нелоялна практика за набиране на нови клиенти и имам ли шансове да спечеля подобно дело?
Хъс иамам, пари също, но ми трябва кадърен адвокат със знания в сферата.

Благодаря предварително на всички включили се!
pitajax
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ