начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Лятна почивка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Лятна почивка

Мнениеот mirel78 » 10 Май 2018, 21:46

Колеги, ще почивате ли тази година? Аз се чудя, но май ще отида в чужбина. Миналата година ходих в Гърция, но тази година ми се ходи на някой остров. Вие планирахте ли вече вашата почивка? Къде и кога ще ходите?
mirel78
Младши потребител

Re: Лятна почивка

Мнениеот diqnailieva » 11 Май 2018, 14:59

Ние гледаме всяка година да водим децата на море, но в същото време да не харчим много пари, за да не се чудим после как да изкараме годината. Винаги предварително си намираме квартира, защото така излиза по-евтино. Онзи ден бях в търсене и си намерих една много готина квартира от https://pochivka.bg/kvartiri-varna-t14 , обадих се и я резервирах за средата на юли. Отдавна не сме ходили във Варна, но там е много хубаво, така че си мисля, че ще си изкараме добре.
diqnailieva
Младши потребител

Мнениеот tonislav » 16 Май 2018, 15:26

Аз ще ходя тази година в България на море, спряли сме се на Поморие. Някой ходил ли е там? Готино ли е?
tonislav
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 18 Май 2018, 05:29

Софийска адвокатска колегия - дефакто адвокатите от София, но и от Хасково и други градове почиваме ефективно в село Лозенец. То е морски курорт, на брега е, до станцията на Върховния административен съд. Тяхната станция на Върховния съд има басейн, нашата - няма.

Хубаво е селото - има забавления за деца. Там си водих синока. Бистрата или заведенията са еднотипни. Пиле с ориз, мусака, ама това е положението. Хубава е работата. Има и водни колела. Плажа е добре - за мое мнение. Има атракция с водни костенурки на един мост.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот mirel78 » 27 Май 2018, 15:51

rzamen написа:Едно страхотно място!
Италия, Монтефиасконе, страхотно място! Хубаво е да се посет около 15 вгуст, тогава има голям фестивал на виното. Езерето Болсена заобиколено от страхотни градчета Болсена и Каподимонте си заслужават посещение. Наблизо е и умиращя град Банйо Реджо - страхотна гледка.. прекрасно!
Изображение
Baniu Regio

Сами ли се организирате?
mirel78
Младши потребител

Мнениеот ivoo56 » 15 Апр 2021, 06:57

Ами въпрос на вкус, навик и очаквания. На нас миналото лято ни хареса в приморско. То и много зависи от сезона дали е със пандемия или не и по кое време на сезона. Не ни харесват тълпите от които не може да се диша.
ivoo56
Нов потребител

Назад към Общи дискусии