начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

Докторантура Наказателно право

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Докторантура Наказателно право

Мнениеот hristian16 » 22 Сеп 2017, 17:03

Здравейте. Иска ми се да запиша докторантура по Наказателно право , но имам следните въпроси и който реши да се включи в темата, ще бъда много благодарна.
1. Изпитът по наказателно право можете ли да го оппределите по тежест?
2. На какво ниво трябва да ми е чуждия език за да имам оценка над 4.50?
3. Как протичат самите учебни години при задочна докторантура?
Ще се радвам да споделите и всичко останало, което желаете. Ще ми бъде от полза.
hristian16
Нов потребител

Re: Докторантура Наказателно право

Мнениеот lawchoice » 24 Сеп 2017, 00:03

hristian16 написа:Здравейте. Иска ми се да запиша докторантура по Наказателно право , но имам следните въпроси и който реши да се включи в темата, ще бъда много благодарна.
1. Изпитът по наказателно право можете ли да го оппределите по тежест?
2. На какво ниво трябва да ми е чуждия език за да имам оценка над 4.50?
3. Как протичат самите учебни години при задочна докторантура?
Ще се радвам да споделите и всичко останало, което желаете. Ще ми бъде от полза.

Моите уважения, обаче, това са несериозни въпроси за кандидат докторант по право. Направете справка с относимите НА /надявам се, че знаете кои са те/, както и с правилата за приемане на докторанти на конкретният ВУЗ, в който искате да кандидатствате.
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
lawchoice
Потребител

Re: Докторантура Наказателно право

Мнениеот jzschrstsprstr » 24 Сеп 2017, 09:37

Пита се как протича нещо си на практика...
Което обаче е относително. Предполагам изпитът във всеки ВУЗ протича различно.
jzschrstsprstr
Потребител

Назад към Общи дискусии