начало

Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup

ПРИЯТЕЛЯТ МИ МЕ БИЕ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРИЯТЕЛЯТ МИ МЕ БИЕ

Мнениеот martina_02 » 08 Юли 2017, 18:07

Вече писах в една от темите, но видях че е от 2013 година, за това ще напиша нова. Ето какво ми се случи. Преди седмица скъсах с приятеля ми, с който бяхме заедно почти година, тъй като разбрах че е излизал с друго момиче. Той е на 20, а аз ще навършвам 15 тази година. Знам, че възрастовата ни разлика за сега е малко стряскаща, но реално 5/6 години не са толкова много на по-късен етап. Както и да е, случи се следното- докато бяхме заедно той ми посегна и тогава му казах, че ако се повтори повече няма да ме види, но тогава не събрах смелост да го оставя и за жалост се повтори и потрети. Разказах на майка ми след като вече се бяхме разделили с въпросното момче ( а може би трябваше да и кажа още в деня когато се случи), тя беше потресена, каза ми, че не иска никога повече да ме вижда с този човек, но все пак засега не е предприела нищо свързано с жалби, съд или каквото и да е друго.
Разбирам я, защото живеем в малък град и всичко се разчува, тя има много неща на главата, но това не означава, че бездейства или нещо, предполагам, че просто иска нещата да се потулят така да се каже, а ако случайно нещо от това се повтори тогава съм сигурна, че няма да остави нещата така, разбира се. Баща ми е в чужбина и не се чувам често с него, а майка ми и той са скарани и много рядко си говорят, така че той не знае за тормоза. Както и да е бившият ми приятел в момента е в Гермяния, но преди да замине баща ми му писа нещо от сорта че ще го "смаже ако някой ме изведе извън страната" - знам, че думите на баща ми се определят като психически тормоз и семейството на бившия ми приятел предполагам може да повдигне обвинение, а и майката на бившия ми приятел вчера ми се обади, за да ми каже цитирам "да говоря с баща ми да не заплашва сина и, защото в противен случай баща ми ще си има проблеми".Знам, че семейството на бившия ми приятел имат връзки с адвокати и със съда и знам, че в най-скоро време може да направят нещо по въпроса с баща ми, за това искам да знам какви права имам при нанасяне на физически тормоз нееднократно от навършило пълнолетие лице и също така да допълня само последният път имаше свидетели на това как ме удряше, но нямам представа кои са.
Това е от мен, дано някой има информация която да ми помогне.
martina_02
Нов потребител

Re: ПРИЯТЕЛЯТ МИ МЕ БИЕ

Мнениеот katerinakuch » 08 Юли 2017, 19:24

Може да подадете жалба в прокуратурата, в която да опишете случилото се и да посочите имената на свидетелите. В жалбата поискайте да бъде извършена проверка по случая. Ако имате медицинско свидетелство, е хубаво да го приложите към жалбата.
katerinakuch
Активен потребител

Re: ПРИЯТЕЛЯТ МИ МЕ БИЕ

Мнениеот doc03 » 09 Юли 2017, 00:06

Мартина,
1. Не се занимавай с глупости.
2. Поеми въздух, и живей с мисълта, че си направила крачка в положителна посока.
3. Една бира от мен за баща ти.
4. Теглете една ма*на, с възможно най-вулгарните изрази на майката и прочие сродници на бившия.
5. Ако баща ти изпълни заканата си, без условия, просто така, за удоволствие - каса бира!

Това е. Простичко. Не го мисли повече и си живей живота, като внимаваш с изборите.

:-)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Общи дискусии