начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Пощенска банка - банда мародери!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пощенска банка - банда мародери!!!

Мнениеот rahata » 24 Юли 2013, 10:32

Не си правете карта Виза в Пощенска банка, защото когато поискате да я закриете някога, не можете да го направите с години. Колкото и молби да попълвате за закриване след това постоянно ще ви търсят за пари - за това казвам, че това си е чиста проба мародерстване. Явно чувството за безнаказаност в България е всеобщо!?
rahata
Нов потребител

Re: Пощенска банка - банда мародери!!!

Мнениеот nmitova » 24 Юли 2013, 11:20

Във всяка банка искат месечни такси за "обслужване" на картите, като очевидно, че докато не бъдат платени таксите, не може да се закрие и съответната карта.
nmitova
Потребител

Мнениеот enter » 24 Юли 2013, 16:33

Ако имате фейсбук заповядайте в следните групи "срещу безобразията на банките" , "да спрем рекета с лихвите" , "за банките и хората" има и др групи по въпроса за банките и пуснете мнение с конкретен пример там. Ще намерите съмишленици, подкрепа и съвети там. Можете преди да се включите в групите да разгледате мненията и направеното до момента , а то не е малко(заведени съдебни дела-сами ще прочетете за резултатта :-) , искания по ЗДОИ, кореспонденция с КЗП , БНБ, омбудсмана , еврокомисията и тн)...
enter
Потребител

Мнениеот rahata » 24 Юли 2013, 16:36

Eстественно,че всичко е платено в онзи момент ! Аз говоря за някакъв си код,който штели да сложат в молбата(2010г)след ден,два и картата щте е вече закрита. Даже я нарязаха пред мен и аз се успокоих. Да ама,не! За 04;05-2013(само) получаваме нови банкови извлечения и познайте!!! :shock: КАРТАТА НЕЕ ЗАКРИТА
rahata
Нов потребител

Мнениеот nmitova » 25 Юли 2013, 10:50

Очевидно грешката е в банката с кодовете (?!), така че съветът ми е - не плащайте никакви допълнителни суми- нека да си ги доказват в съда, ако решат да Ви съдят.
nmitova
Потребител

Мнениеот rahata » 25 Юли 2013, 20:24

Така и мисля да направя. Благодаря ви за съветите и подкрепата!
rahata
Нов потребител

Мнениеот devina » 17 Сеп 2013, 10:37

Извинявам се ако не съм доразбрала ! След като нарязаха картата ,банковата сметка закрихте ли? Или само се отказахте от картата?Двете са различни неща.Може да нямате карта,но банковата сметка на Ваше име да е останала.
devina
Нов потребител

Мнениеот sdshest » 22 Апр 2016, 17:42

Бях клиент на Алфабанк с ипотечен кредит, дебитна карта, активно банкиране, комунални плащания.Но нали Пощенска банка купи Алфабанк и сега почнаха да преиздават дебитните карти.Картите на Алфабанк нямаха месечна такса за обслужване, нямаха такса за теглене и т н, но на Пощенска вече по нежелание преиздадена от там има 2лв месечна такса и по 0,30лв за теглене на техни банкомати.Като цяло имат такса за всичко, дори за проверка на сметката.До няколко месеца си заличавам ипотеката и закривам всичко свързано с Пощенска банка, а на всичките ми роднини, на които бях препоръчал Алфабанк и сега ще им преиздават картите от Пощенска банка съм ги информирал да си ги закрият предварително и да изберат друга банка.

Срещу високите банкови такси ми направи впечатление, че в 3 различни клона в София се чака по над 30 минути за да бъда обслужен.Толкова не съм чакал в нито една от ползваните през годините от мен банки: ДСК, ОББ, ПИБ, Алфабанк, Райфайзен, TBI, Асет, Сибанк, Уникредит.
И обслужването не беше любезно, а арогантно и служителите ти се "дървят" на среща, което само в тази банка ми се е случвало.Сами си извадете изводите.
sdshest
Нов потребител

Мнениеот lakavitsa » 22 Апр 2016, 18:08

В един от клоновете на пощенска банка на около 50тина км от Сф управителят, Диана, беше обвинена, че клиент на същата банка му се е изпарила сумата от около 1.5 млн. лева без да й направят нищо на управителката.
lakavitsa
Потребител

Назад към Общи дискусии