начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Фирмени документи за хранителни стоки

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фирмени документи за хранителни стоки

Мнениеот _d_s_s_ » 27 Фев 2015, 12:01

Здравейте,

Въпросът ми е следния, ще купувам деликатесен магазин за хранителни стоки /самия бизнес без фирмата и помещението/, помещението в което се намира магазина е под наем и има необходимите разрешителни, за да се използва като такъв. Сега ми предстои първо да открия ЕООД, което няма да бъде регистрирано по ДДС, но проблема е, че не знам, какви са останалите документи, които трябва да извадя на самата фирма, за да упражнява тази дейност и ще съм много благодарна ако някой ми каже какви са следващите стъпки.
Благодаря!
_d_s_s_
Нов потребител

Re: Фирмени документи за хранителни стоки

Мнениеот ivanov_p » 27 Фев 2015, 14:45

Ами освен този още двайсетина, вкл. и всички регистрации наново.
ivanov_p
Активен потребител

Re: Фирмени документи за хранителни стоки

Мнениеот pati2 » 01 Мар 2015, 19:15

WOW..
и то не като WorldofWacraft :D :D
pati2
Потребител

Назад към Търговско право