Здравейте,
Не знам къде да пусна темата за това я пускам тук.
Вчера във нощен клуб имаше един който се натрапваше на дамите от нашата компания.
Учтиво го помолих да спре.
Няколко минути след това получих удар изневиделица и сега съм със спукана устна.
Ходих във спешното прегледаха ме и утре ще ходя при съдебен лекар.
Искам да го осъдя все едно дали ще получа обезщетение или не.
Въпроса ми е: Това достатъчно ли е да заведа дело и какъв край на делото предполагате???
Благодаря предварително
- Дата и час: 23 Ное 2024, 14:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вчера ми спукаха устната в бар
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Вчера ми спукаха устната в бар
Познавате ли нападателя?
Ако да и има свидетели на инцидента , които са готови да дадат показания ще постигнете положителен резултат.
Разбира се наложително е да ангажирате адвокат.
Ако да и има свидетели на инцидента , които са готови да дадат показания ще постигнете положителен резултат.
Разбира се наложително е да ангажирате адвокат.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Свидетели има но нападареля не познавам.
Но мисля , че собственика на бара го познава.
Но мисля , че собственика на бара го познава.
- icokostov
- Нов потребител
icokostov написа:Здравейте,
Не знам къде да пусна темата за това я пускам тук.
Вчера във нощен клуб имаше един който се натрапваше на дамите от нашата компания.
Учтиво го помолих да спре.
Няколко минути след това получих удар изневиделица и сега съм със спукана устна.
Ходих във спешното прегледаха ме и утре ще ходя при съдебен лекар.
Искам да го осъдя все едно дали ще получа обезщетение или не.
Въпроса ми е: Това достатъчно ли е да заведа дело и какъв край на делото предполагате???
Благодаря предварително
С оглед на посочения от теб факт, че не знаеш къде да "пуснеш" темата, и за това си я пуснал тук за мен е важно да ти отговоря, но преди това следва да отговориш на един въпрос:
След като конкретното лице те удари "изневиделица", ти се сви в ъгъл на заведението и заплака или му отвърна и тогава заплака?
- pati2
- Потребител
Приятелски съвет - спрете с баровете, мутрите да не ви спукат нещо друго следващия път..
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
- votpuska
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|