начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

кой,колко е профукал по адвокати

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: кой,колко е профукал по адвокати

Мнениеот doc03 » 30 Мар 2014, 12:14

Опалянкаааааа ...
... добре дошли в клуба на "кълняните" !
:)
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот justmy » 31 Мар 2014, 18:41

bird_of_paradise написа:
justmy написа:кой ЩЕ КЪЛНЯТ повече хората познайте- вас;бандити или държавата

Не знам, по презумпция ние сме най-удобни ( след магистратите), но и не знам аз кого да проклинам- доколкото ми е известно няма друга ( свободна) професия, в която да има минимални прагове на възнагражденията за съответна работа ( ако греша- немедлено някой да ме поправи). Единствена работа, която имам право да упражнявам - всичко останало, освен преподаването, ми е забранено ( за ВЛ това не важи, макар да имат някакъв минимум и те).

За да имам право да работя ежемесечно внасям едни 30лв.. Не ги ли внеса повече от 3м., на четвъртия отпочва дисциплинарно производство... и лишаване от право да упражнявам професията за срок от три до 18 месеца; при повторно нарушение- до 5г.;
Ако реша да направя отстъпление от минималните възнаграждения - явявало се нелоялна конкуренция на колегите, респективно при всяка установено нарушение - лишаване от право да работя за срок от 3 до 18м., при повторно нарушение- до 5г., а при тази конкуренция всеки ти гледа в паницата и дебне.

Не съм в обяснителен режим, не ме разбирайте погрешно, но ако ми зависи хляба от това- няма начин сама да режа клона, на който седя. Въпреки клетвите.

Отделно- като има напъни да се регулира възнаграждението на адвоката от страна на обществото- да вземе това общество, чрез закондателя, да не ни третира като "свободна, независима и самоуправляваща се" златна кокошка, от която се очаква само да снася ( внася) налози в хазната ( същата тази държавата, която ми играе партия :idea: в приходите), а да ни регулира самата тя. Ма най-добре е да ни назначават на трудов договор към съответната колегия и всички да са щастливи. Не може?- е, как да не може- всички ще бъдем икономически зависими и няма да спорим по делата, респективно никой няма да има безсъници в Сиатъл над работата си.

И, не на последно място- все се забравя, че адвокатската услуга ( без оглед консултантски договор или договор за поръчка) не е задължителна :idea: ( освен в малкото изрично изброени от закона случаи, където възнаграждението е нормативно определено от законодателя).
Не я ползвайте, "за Бога, братя".( и после ще се чудите, за какво да бъбрите с околните- така де, една тема/кой, колко, кога, за какво, кому, платил/ ще отпадне :) ).

втори опит :mrgreen: първия го изтриха,че показвам явните те ти глупости тук и излагам връзката съдия-адвокат-прокурор с производството на бездомници от клиентите им-до там е безкруполна юридическата мафия...И СИ ХРАНИТЕ ДЕЦАТА С ТИЯ ПАРИ
аз не познавам човек,който да не ви кълне :idea:

един дол дренки сте-ако някой млад и неопитен от вас надигне глава бива унищожен и стъпкан,вироглав лие..

погребах майка и баща и се скитам бездомен от вас И ВИ Е МАЛКО..

но,че правите от нас пораженци НЯМАЩИ КАКВО ДА ГУБЯТ вече е хубаво за битката и философията в боя
:!: щом гузно триете :!:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот doc03 » 31 Мар 2014, 21:45

justmy написа:
bird_of_paradise написа:
justmy написа:кой ЩЕ КЪЛНЯТ повече хората познайте- вас;бандити или държавата

Не знам, по презумпция ние сме най-удобни ( след магистратите), но и не знам аз кого да проклинам- доколкото ми е известно няма друга ( свободна) професия, в която да има минимални прагове на възнагражденията за съответна работа ( ако греша- немедлено някой да ме поправи). Единствена работа, която имам право да упражнявам - всичко останало, освен преподаването, ми е забранено ( за ВЛ това не важи, макар да имат някакъв минимум и те).

За да имам право да работя ежемесечно внасям едни 30лв.. Не ги ли внеса повече от 3м., на четвъртия отпочва дисциплинарно производство... и лишаване от право да упражнявам професията за срок от три до 18 месеца; при повторно нарушение- до 5г.;
Ако реша да направя отстъпление от минималните възнаграждения - явявало се нелоялна конкуренция на колегите, респективно при всяка установено нарушение - лишаване от право да работя за срок от 3 до 18м., при повторно нарушение- до 5г., а при тази конкуренция всеки ти гледа в паницата и дебне.

Не съм в обяснителен режим, не ме разбирайте погрешно, но ако ми зависи хляба от това- няма начин сама да режа клона, на който седя. Въпреки клетвите.

Отделно- като има напъни да се регулира възнаграждението на адвоката от страна на обществото- да вземе това общество, чрез закондателя, да не ни третира като "свободна, независима и самоуправляваща се" златна кокошка, от която се очаква само да снася ( внася) налози в хазната ( същата тази държавата, която ми играе партия :idea: в приходите), а да ни регулира самата тя. Ма най-добре е да ни назначават на трудов договор към съответната колегия и всички да са щастливи. Не може?- е, как да не може- всички ще бъдем икономически зависими и няма да спорим по делата, респективно никой няма да има безсъници в Сиатъл над работата си.

И, не на последно място- все се забравя, че адвокатската услуга ( без оглед консултантски договор или договор за поръчка) не е задължителна :idea: ( освен в малкото изрично изброени от закона случаи, където възнаграждението е нормативно определено от законодателя).
Не я ползвайте, "за Бога, братя".( и после ще се чудите, за какво да бъбрите с околните- така де, една тема/кой, колко, кога, за какво, кому, платил/ ще отпадне :) ).

втори опит :mrgreen: първия го изтриха,че показвам явните те ти глупости тук и излагам връзката съдия-адвокат-прокурор с производството на бездомници от клиентите им-до там е безкруполна юридическата мафия...И СИ ХРАНИТЕ ДЕЦАТА С ТИЯ ПАРИ
аз не познавам човек,който да не ви кълне :idea:

един дол дренки сте-ако някой млад и неопитен от вас надигне глава бива унищожен и стъпкан,вироглав лие..

погребах майка и баща и се скитам бездомен от вас И ВИ Е МАЛКО..

но,че правите от нас пораженци НЯМАЩИ КАКВО ДА ГУБЯТ вече е хубаво за битката и философията в боя
:!: щом гузно триете :!:

Добре де.
Всички разбрахме, че, евентуално, си попаднал на адвокати мошенници, което пак не е сигурно, щото може просто да си недоволен от изхода на делата ти. (Все едната страна е недоволна!) Може ТВОИТЕ адвокати и да са играли с отсрещната страна, може и посредници с пликчета да са били между отсрещните и съдията, може и просто да са ти взели парите и да не са си мръднали задниците за теб, всичко може... но ТВОИТЕ адвокати...
И аз съм попадал на такива хора ... строители мошенници, майстори мошенници, продавачи (на какво ли не) мошенници, фирми за недвижими имоти - мошенници, автомеханици и лекари мошенници (тия двете последните категории можем спокойно и убийци да ги наречем), автокъщи - мошенници, на пазара - мошенници всеки ден ти бъркат в джоба, за ЕРП-та и Топлофикациите май няма нужда да споменавам ....
Ми ... пак се храним (с боклуци), и коли караме ... дали ползваме майстори за в къщи и колата (аз лично не) - всеки си решава, но плаща като поп и си трае и се усмихва ... По лекари и зъболекари се дават пари, ама не отиде да си ги искаш обратно, като ти падне пломбата, нали ?
МРЗ се вдигна с близо 50% - за последните 5-6 години, и всичко скочи горе-долу с толкова ... едва сега скочиха и адвокатските минимуми ... и какво ? Ще ги кълнеш, щото си се прецакал? (убеден съм, че ти и твоите хора имате поне 50% вина за несполуките по делата)
Ми разбира се, че ще си хранят децата, и бира ще си купуват, и червилца разни ... и гащи, та и чорапци дори ще си купуват!
Каза ти се - услугите рядко са задължителни.
Каза ти се - това с повишението не се харесва много на адвокатите (за оборотните говоря, докато за тия, дето рядко работят си е добре).

В същност и да плюеш и да не плюеш - на никого не му пука, но просто прекаляваш ...
Пиша тези неща, защото винаги съм бил сред обобщаваните като боклуци, все заради колеги, само дето обобщаващите винаги в крайна сметка са излизали по-големи боклуци.

П.П. Що не си кажеш занятийцето, а аз ще ти напълня 50 страници тема, кой колко е профукал по такива като теб, м ?

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот justmy » 31 Мар 2014, 23:58

прекаляването е нужно за тия,къде не им пука-трее се сетиш вече :idea:

а,изтънчените профи дискусии,изпълнени с параграфи и алинеи СА ЕФИМИЗЪМ :!: както американските военни казват на овъглените разкъсани ДЕТСКИ ТРУПОВЕ колатерални щети което е :!: ултра уродливо,признай

дрън-дрън :shock: ьъъ..я цитирай,къде прочете че „редовните„ са против убийствения скок на хонорарите :shock: :shock:

ако им се връзваш на приказките за „незадължителни техни услуги„мога само да съжалявам за теб :!: :!:

ел.техник;стъклар и по булсатком си изкарвам по нещо аз :arrow:
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот doc03 » 01 Апр 2014, 00:59

АААА!
Е, затова явно винаги сам си правя инсталацията, и на колата включително, а и ... булсаткома ми носят устройство (трето устройство, две си имам вече), ама още нямам телевизора, и само ми го донесоха и си тръгнаха, и отивам да го платя 12лв. и нещо .... а там мацката пита "Доволен ли сте от монтажа" и някакви такива неща :roll: .. а те ми писали 40 метра кабел, монтаж, настройка ... букси и разни и "евро" кабели някакви ми написали ... а аз съм си прокарал скрита инсталация до всички стаи ...
Такива неща ... и за трите ми устройства - същото ... прекарват кабели хорицата ...
Е, платих си ги ... да съм гледал какво им подписвам на пичовете, нали :-)
Но не са мошенници, к-во да ги правиш, нали трябва децата им да ядат ....

Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот justmy » 01 Апр 2014, 11:23

в резюме :!: :arrow:
когато си погребът родовете и се заскитат бездомни,ще сме квит
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 01 Апр 2014, 19:14

justmy написа:в резюме :!: :arrow:
когато си погребът родовете и се заскитат бездомни,ще сме квит

Животът е безкраен кръговрат и никой не живее с орлите. Трябва да свикнеш с мисълта, че всичко е преходно, а всички сме само гости на този свят. Тогава написаното ще загуби своя смисъл (защото е/са пълни глупости).
Отделно, че ако и когато ми се случи на мен- няма да има кой да те уведоми ( не, че точно теб трябва, де, ама на- като си се цанил за "информиран").
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот justmy » 02 Апр 2014, 09:55

е,тогава защо произвеждате на конвейр от клиентите си бездомници;нещастници и сеете смърт :?:

:arrow: елементарно :!: че както и в предишни велики империи-римска и др,основани на изтребление се разпадат прогнили отвътре-нужно е време само,но историята сочи че пак ще се замести с нещо подобно..и ужасно противно като днешните мафии-лекари;юристи;полиция;финансисти и т.н.........
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот justmy » 12 Май 2014, 20:59

я споделете как е оборота на клиенти след мародерското повишение в пъти НА ХОНОРАРИТЕ ВИ :arrow: :arrow: :arrow:
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот iliander » 12 Май 2014, 21:29

Между адвокатките има дами ,които търсят слугинажи в "Бяла република".
iliander
Младши потребител

Мнениеот justmy » 13 Май 2014, 09:57

не те разбрах,но цензурата тук си я бива :!: щом трият линкове заобикалящи ги :lol:

ще изтриете ли благата вест,казваща че щом сме европейци,тая мародерщина с безумните хонорари я съди евро съд 8)
Аватар
justmy
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии