начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

въпрос относно адвокат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос относно адвокат

Мнениеот gupata68 » 08 Май 2013, 20:41

В общи линии ето накратко - дело срещу нап заведено в административе съд Велико Търново , адвоката ме предупреждава че сигурно ще загубим там но ще обжалваме /според мен делото е лесно , за 25000 / - губим , адвоката обжалва във ВАС , чакам насрочване на дело , минава известно време и търся адвоката да видя какво става , казва ми че ще провери но било нормално да се бавят с насрочване , минава още време и почвам да се притеснявам , звъня на познати в София да видим какво става и се оказва че делото е минало преди два месеца! отивам при адвоката казвам му и си искам всички документи по делото ,той е учуден и си мълчи , но като се прибирам м/у документите намирам призовка за делото с дата една седмица след подадените документи , е тоя си е мълчал ! въпроса ми е какво да го правя ?
gupata68
Нов потребител

Re: въпрос относно адвокат

Мнениеот apzpgf » 27 Май 2013, 15:00

Бездействието на редовно упълномощен адвокат, представлява "особено непредвидено обстоятелство" по смисъла на чл.64 ал.2 от ГПК, което не сте могъл да преодолеете, в случая поради въвеждането в заблуждение от страна на адвоката. Въпросът е че ще трябва да докажете, както упълномощаването, платената ДТ, така и въвеждането в заблуждение. Иначе няма друг начин за защита в случая- виж чл.65-67 от ГПК. Иск срещу адвоката за вреди при професионална отговорност.
apzpgf
Нов потребител

Re: въпрос относно адвокат

Мнениеот gupata68 » 10 Юни 2013, 21:44

благодаря , и аз горе-доло това разбрах
gupata68
Нов потребител

Назад към Общи дискусии