начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Тъжна равносметка... по нашенски

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Тъжна равносметка... по нашенски

Мнениеот emilgrigorov » 30 Юни 2012, 23:22

Днес учтиво ми обясниха "Момче, треа да караш на фарове, Бе", срещу 10 лева.
Сигурно е във връзка с гей парада.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 01 Юли 2012, 08:40

doc03 написа:
emilgrigorov написа:Днес учтиво ми обясниха "Момче, треа да караш на фарове, Бе", срещу 10 лева.

Естествено :P

Като за един от 80000 толерирани глупаци, с объркана сексуална ориентация, гей и елементарен плазмодий, едва изкарал четворка като е завършвал средното - и езикът му, и числото му са ... смешни. Особено ако го сравним с някой геодезист, или архитект, проектант... При тях изразните средства са други, а и мизата е несъизмерима с кирливата десетачка. При това за един подпис ... Там обаче не е "от всеки според нарушението", а "от всеки според нуждите" :) В крайна сметка само в това е разликата ...

Тъжна равносметка, по нашенски :?

За това със светлините през лятото ми беше думата, и за "Лудия и баницата" ... и си прав, Док.
Странно, как все така става ... е сега някой цръцна опашки пред НАП :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот gudio » 01 Юли 2012, 23:38

emilgrigorov написа:Днес учтиво ми обясниха "Момче, треа да караш на фарове, Бе", срещу 10 лева.

Със сигурност е било заради гей-парада, защото в закона го няма още карането на фарове през лятото. Ако си дал и 10 лв., явно е било дарение в полза на болните от СПИН гейове.
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 02 Юли 2012, 06:23

doc03 написа:... п.п. Днес за малко им завидях на колегите в ... Бразилско :)

И аз го гледах, повтаряха го ... ами да, така трябва.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот apfel » 25 Авг 2012, 13:58

Малко история ..

apfel
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Ное 2012, 23:42

Тая информация изобщо не ме учудва. То затова и европейските доклади не са никак ласкави. От европейците много "ни обичат" холандците. :? Доколкото е публично известно, скоро няма да спечелим одобрението на Европа с този модел на управление...
П.П. За Сибанк бях чувала,за Първа инвестиционна и Уникредит - също, ама учудване буди у мен негативната информация за ЦКБ...
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 14 Ное 2012, 08:10

Изкажа ли мнение по темата, ще изглеждам като параноик.
Правил съм задълбочени сондажи за съвместни инвестиции със сериозни външни компании. На приятелска основа. При всички срещам странно отношение към подобни начинания в Милата Родина. Знаят ни, и бизнес в България се възприема като бизнес в Централно Американска или Африканска република - с подход и закупуване персонално отгоре надолу. И на никой не му се занимава с подобни глупости.
Показателно беше, при разговор на маса, едно приятелче ми вика: Абе, Емо, сега завършихме наш си завод за един милиард в Германия. Във вашия регион също имаме нужда. Ама, можеш ли да видиш нещо, да е поне на 10 метра от границите на България, в която си щеш посока :lol:
Не , че не се намират хора, които работят на този принцип. Намират се. Просто отношенията ми с такива за мен са нехигиенични.
Интересно, от странстванията ми, че се бяха присламчили двама от ДС. И сега гледам как, сурогатно, мои достижения се ползват на готово от привърженици на една партия :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот apfel » 17 Дек 2012, 07:44

Изображение
apfel
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 17 Дек 2012, 11:13

Агитации, агитации и агитации.

Защо някой не отиде през деня и не види с какво са пълни кафенетата. С хора - най-вероятно.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 17 Дек 2012, 17:55

Тук един ще си сменя яхтата, продава старата. Седем метрова лодка платноходка, с каютата му, с двигател ... пристанищата са безплатни. Очите ми останаха в нея. Сигурно ще я даде за две-три хиляди евро.
Та се чудя, какво му трябва на човека :?:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 17 Дек 2012, 20:50

Но какво им завиждаме на богатите или на всякаквите.

То е много мъчна работа това. Аз например имах период, в който сънувах, кой какво не ми е платил, какво имам да взимам. И накрая, ако не намалиш темпото - сам ще се объркаш.

Иначе - премиера - симпатичен човек, но просто не обичам философията на дясното, както и да е.

Нека да се обучат на държава, трябва да имаме кадри в политиката.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот ykovachev » 17 Дек 2012, 21:08

Бойко Борисов и философия на дясното? :roll:
Да бе, да.
Иване, ти се шегуваш :P
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 17 Дек 2012, 21:27

За пръв път се занимавам с политика, но покрай избори ни задължават, разните му там чест, дълг.

Честно казано би ли направил анализ на хипотезата Борисов.
Не е толкова евтина работа. Мислено е. Ако се откъсне от контекста - продължава династически традициите на държавната царска власт, което правеше и предишният - Т.Ж., само че по-зловещо.

Заради туризма ни трябва монархия, де да знам. Ужасна тема според мен.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот ykovachev » 18 Дек 2012, 11:26

ivan_lawyer написа:...
Честно казано би ли направил анализ на хипотезата Борисов.
Не е толкова евтина работа. Мислено е...

Честно казано, не бих. Точно защото е мислено и принадлежността на партията на Бойко към ЕНП (не тази на М. Капон), която си е чиста групичка европейски политици с популистки уклон, които се афишират като десни, не прави от Борисов десен политик, нито от ГЕРБ дясна партия. Квото и да ми говорят някои мислители по тивилизията.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот apfel » 10 Фев 2013, 10:50

apfel
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 10 Фев 2013, 21:29

8) :shock: :roll:
neutralen
Активен потребител

Мнениеот apfel » 12 Фев 2013, 08:40

:roll: :shock:
apfel
Активен потребител

Мнениеот Star_doznatel » 15 Фев 2013, 11:49

Тъжна равносметка по нашенски: http://veramutafchieva.net/pdf/207.pdf
Star_doznatel
Потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 22 Мар 2013, 00:31

Депутати на борсата
http://www.lex.bg/news/view/51898

Доскорошните депутати масово се регистрират като безработни на борсата. Засега най-много са от ГЕРБ, съобщи "Труд".

Всички те ще получават максималното обезщетение - 1200 лв. месечно, тъй като са били осигурявани на над 2000 лв. брутна заплата. Държавата ще ги подпомага между 6 месеца и 1 година в зависимост от трудовия им стаж.

Депутат от ГЕРБ, пожелал, анонимност, съобщи, че ръководството на партията е посъветвало повечето бивши народни представители да се регистрират в бюрата по труда, за да имат законни доходи по време на предизборната кампания. Така на практика държавата ще плаща на тези активисти, докато работят за ГЕРБ.

Величка Шопова- http://www.parliament.bg/bg/MP/947
Зоя Георгиева- http://www.parliament.bg/bg/MP/950
Лили Боянова - http://www.parliament.bg/bg/MP/1053
и Румен Данев - http://www.parliament.bg/bg/MP/1108

от ГЕРБ вече са се регистрирали, става ясно от проверката. Румен Такоров от БСП и Ердоан Ахмедов от ДСП ще се регистрират в понеделник.

..... ще продължаваме да ги храним, завалиите :o .
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 22 Мар 2013, 06:14

Може да сме се карали, може всичко ... ама погледни , със смятанката, Закона за държавния бюджет 2013.
50 за НС, 50 за партиите, още кажи речи толкова - НСО, и за избори, и за това , и за онова, сега и социалните помощи, и ми излиза сметка над 200 годишно, дето обслужва тези 240 герои на новото време. Понеже милионите за нищо ги нямаме, да ти го сметна в ... къщи :lol:
Това са към 2000 еднофамилни, чисто новички, с дворчетата, годишно :lol: :lol: :lol: За един мандат - един град :lol: :lol: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии