начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

Питане процент идеално части

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Питане процент идеално части

Мнениеот emilgrigorov » 04 Дек 2012, 21:31

vdggbg написа:Това, г-н Григоров, е измъкване - по терлици, през тясна дупка, и с г.за напред. Моля, повтаряйте след мен: "Случва се, понякога, при определени обстоятелства, тогава, когато не съм в настроение (не съм разположен, пил съм, шмъркал съм, жена ми беше неразположена, един овчар ме ядоса, дойдоха данъчни инспектори, видях Памела Андерсън по без червен бански... - подчертайте вярното) - да, и на мен ми се случва - да произнеса глупост". Тогава ще си стиснем ръцете (виртуално, разбира се), и ще настъпи мир и благоденствие - както на небето, така и на земята. Ако не - ще очаквам (и не само аз, предполагам) аргументи, бира (от оная, другата), и тям подобни нещица.

+1
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот vdggbg » 04 Дек 2012, 21:32

Благодаря за разбирането!
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Дек 2012, 21:40

Между другото, тази логика на разпределение на идеалните части си е справедлива, за разлика от безумието в механиката на разните там коефициенти, биефициенти, бенефициенти и незнайно чии пациенти.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост