начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот maria__simova » 06 Сеп 2012, 19:35

nov4ovek написа:
maria__simova написа:Здравейте Честит празник!Правя хороскопи на цена 20лв!Повече подробности на лични съобщения!

Свържи се с комисията им предложи фифти/фифти. Така ще имаш клиентела, а пък те ще си оптимизират кандидате и умните кандидати няма да си губят времето в четене.
Може поне да опиташ при портиепите да разлепиш съобщения.
/Съветите ми са БЕЗПЛАТНИ. Нищо лично./ :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
МОДЕР CONSULTANT - задействай се това си е СПАМ отвсякде !
И на маймуница разговарят предимно маймуните нали знаеш :?:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote
nov4ovek в теб има голяма злоба!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот alexandarveliki » 06 Сеп 2012, 20:16

Никой не казва как протича интервюто-все едно, че съм в гимназията и съученичките ми зубърки лицемерно питат какво ще има на контролното, но не казват те какво знаят.Вече на 5-6 персони главно от женски род отговарям на въпросите но комуникацията прекъсва щом аз попитам нещо...
alexandarveliki
Нов потребител

Мнениеот zainteresovan1985 » 06 Сеп 2012, 20:39

Такааааа... за интервюто... Комисията на мен лично ми се стори много положително настроена. Разбира се започват с това да се представиш, образование, работа и пр. Мен ме питаха кои закони съм прочел и дали и какво съм запомнил. След това само по законите до края, така че е добре да се прочетат основните неща поне два пъти, защото само с обща култура не става, или поне при мен нямаше да се получи така, ако не бях чел... Както и по-рано във форума беше посочено, питат те натам, накъдето ги насочиш. Но законите не са за подценяване, никак даже!
Дано съм бил полезен по някакъв начин! :)
zainteresovan1985
Нов потребител

Мнениеот miglene » 07 Сеп 2012, 10:34

zainteresovan1985 написа:Такааааа... за интервюто... Комисията на мен лично ми се стори много положително настроена. Разбира се започват с това да се представиш, образование, работа и пр. Мен ме питаха кои закони съм прочел и дали и какво съм запомнил. След това само по законите до края, така че е добре да се прочетат основните неща поне два пъти, защото само с обща култура не става, или поне при мен нямаше да се получи така, ако не бях чел... Както и по-рано във форума беше посочено, питат те натам, накъдето ги насочиш. Но законите не са за подценяване, никак даже!

Здравей! Мога ли да те попитам на всички закони ли питат или само на ЗМ и Акцизи?
miglene
Младши потребител

Мнениеот zainteresovan1985 » 07 Сеп 2012, 11:17

miglene написа:
zainteresovan1985 написа:Такааааа... за интервюто... Комисията на мен лично ми се стори много положително настроена. Разбира се започват с това да се представиш, образование, работа и пр. Мен ме питаха кои закони съм прочел и дали и какво съм запомнил. След това само по законите до края, така че е добре да се прочетат основните неща поне два пъти, защото само с обща култура не става, или поне при мен нямаше да се получи така, ако не бях чел... Както и по-рано във форума беше посочено, питат те натам, накъдето ги насочиш. Но законите не са за подценяване, никак даже!

Здравей! Мога ли да те попитам на всички закони ли питат или само на ЗМ и Акцизи?

Здравей, мен лично ме питаха само от ЗМ и ЗАДС. Но не зная за другите, възможно е да са питали и по други закони, но за мен лично тези са най-важни и най-свързани с материята и с най-голяма възможност за въпроси... Съветът ми е да наблегнеш на тях, както и всички останали! :wink:
zainteresovan1985
Нов потребител

Мнениеот zxzxxxx » 07 Сеп 2012, 12:02

zainteresovan1985, благодаря за инфото. Благодаря и на всички останали, които са споделили мнения и впечатления. След интервюто и аз ще драсна няколко реда :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот miglene » 09 Сеп 2012, 11:32

zainteresovan1985 написа:
miglene написа:

Здравей, мен лично ме питаха само от ЗМ и ЗАДС. Но не зная за другите, възможно е да са питали и по други закони, но за мен лично тези са най-важни и най-свързани с материята и с най-голяма възможност за въпроси... Съветът ми е да наблегнеш на тях, както и всички останали! :wink:[/quot

Много Благодаря :)
miglene
Младши потребител

Мнениеот dudeto » 10 Сеп 2012, 10:42

Получил ли е някой обаждане и имейл за Митница Югозападна? Днес звънях на обявените телефони, но никой не отговаря :?
dudeto
Нов потребител

Мнениеот krisi80 » 10 Сеп 2012, 16:00

dudeto написа:Получил ли е някой обаждане и имейл за Митница Югозападна? Днес звънях на обявените телефони, но никой не отговаря :?

И аз звънях днес и никой не вдига.Няма и обаждане и имейл.Човек да се чуди кво става. :D
krisi80
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 10 Сеп 2012, 22:49

Така дойде ред да споделя впечатления от днешното интервю за летището.
Както някой съфорумци вече са споделили интервюто протича в посока свързана с работата на кандидата, семейно положение и т.н.
Нямаше сценки от рода на доброто и лошото ченге.Въпросите бяха както следва:
1.Разкажете ни нещо за себе си. Тук леко ме скастри дамата която води изпита в СУ. Причината беше, че за мен този въпрос е свързан основно с неща от типа семейно положение, деца, професия а те имали предвид професионална автобиография. :cry:
Тук имаше и въпроси свързани с конкретните длъжности, които съм заемала и функциите, които съм изпълнявала.
2. Чели ли сте ЗМ и ЗАДС?
3. Какво ви направи най силно впечатление и какво ново научихте от ЗМ и ЗАДС?
4.Знаете ли, че ако Ви назначим ще има обучение и неустойки ако не го издържите успешно?
5. Ще можете ли да работите на смени?
6. Последен чисто протоколен въпрос дали имам фирма, участие в дружество и т.н.
Цялата процедура отне не повече от 15мин. Стори ми се, че кандидатите преди мен ги държаха повече. :D
А това дали е на добре или не ще се разбере до 10 дни :wink:
Като цяло обстановката беше много спокойна и комисията беше добронамерена.
Успех на всички минали или чакащи за интервю.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 11 Сеп 2012, 15:26

tutitut от потребителският панел-настройки на форума отбележи "Да" искам да получавам ЛС. Така ще мога да отговоря на въпроса ти.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот tutitut » 11 Сеп 2012, 17:43

dundy123 благодаря за забележката, вече мога да получавам лични съобщения.
tutitut
Младши потребител

Мнениеот valentinpetkov » 11 Сеп 2012, 21:56

Бих искал да попитам дали има някой,който знае дали са излезли резултати за интервю за Митница Варна,защото в сайта им нищо няма.Вече започвам да се чудя дали не е по-добре да звънна директно там да попитам.
Конкурсът беше на 1 август.Казаха,че до края на месеца ще има резултати за интервюто,но до момента -нищо.
Благодаря предварително на отзовалите се! :)
valentinpetkov
Нов потребител

Мнениеот treks5 » 11 Сеп 2012, 22:32

valentinpetkov написа:Бих искал да попитам дали има някой,който знае дали са излезли резултати за интервю за Митница Варна,защото в сайта им нищо няма.Вече започвам да се чудя дали не е по-добре да звънна директно там да попитам.
Конкурсът беше на 1 август.Казаха,че до края на месеца ще има резултати за интервюто,но до момента -нищо.
Благодаря предварително на отзовалите се! :)

Резултати има.
Обучението на одобрените кандидати започва ... доколкото разбрах на всички явили се на интервю ще бъде изпратен протокол с резултата с препоръчано писмо.
Последна промяна treks5 на 11 Сеп 2012, 22:35, променена общо 1 път
treks5
Младши потребител

Мнениеот tutitut » 11 Сеп 2012, 22:33

valentinpetkov написа:Бих искал да попитам дали има някой,който знае дали са излезли резултати за интервю за Митница Варна,защото в сайта им нищо няма.Вече започвам да се чудя дали не е по-добре да звънна директно там да попитам.
Благодаря предварително на отзова
лите се! :)

Ако не се бъркам интервютата във Варна вече са минали.
tutitut
Младши потребител

Мнениеот valentinpetkov » 11 Сеп 2012, 23:23

В сайта на Митница Варна нямаше публикувани списъци с допуснати и недопуснати за интервю кандидати. Затова се чудя какво става.
Може би аз нещо не съм разбрал относно тези списъци.
Благодаря много за отговора!
valentinpetkov
Нов потребител

Мнениеот zda_1978 » 12 Сеп 2012, 07:58

valentinpetkov написа:В сайта на Митница Варна нямаше публикувани списъци с допуснати и недопуснати за интервю кандидати. Затова се чудя какво става.
Може би аз нещо не съм разбрал относно тези списъци.
Благодаря много за отговора!

Никъде няма да намериш такива списъци....... :mrgreen:
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот zxzxxxx » 13 Сеп 2012, 22:07

Здравейте,
И аз да напиша няколко думи за интервюто. Впечатленията ми от комисията са положителни. Задават въпроси от законите и от общ характер. Съвета ми към всички на които им предстои интервю е да бъдете максимално отпуснати и спокойни. Успех :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот mimsie » 14 Сеп 2012, 20:01

v plovdiv minaha li intervutata
mimsie
Нов потребител

Мнениеот xaxoxixi » 14 Сеп 2012, 22:45

Хора, не мога да си изясня един въпрос: когато акцизна стока се внася от страна извън ЕС за нея освен ДДС и мито,плаща ли се акциз? :roll:
xaxoxixi
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити