- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
- boiko_pr
- Нов потребител
boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
Започвам да си мисля, че са си заучили една стандартна реплика, която казват на всички обадили се. Сега ако можеш иди до Митницата и поискай подробно резултатите си и ще видим дали ще е същият резултата
- vaness
- Потребител
vaness написа:boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
Започвам да си мисля, че са си заучили една стандартна реплика, която казват на всички обадили се. Сега ако можеш иди до Митницата и поискай подробно резултатите си и ще видим дали ще е същият резултата
вече съсвсем сериозно си мисля, че всички на които са казали че много малко не им е достигнало всъщност са се справили,но за съжаление не сме от "богопомазаните",дори и да си видиш отговорите,ако няма теста пред очите ти как ще разбереш къде и наистина ли си сбъркал в отговора,абе всичко е измислено така,че да няма как да се изяснят нещата
- vladimirova76
- Младши потребител
vaness написа:boiko_pr написа:Днес реших да се обадя най-после да си разбера резултатите.... 1) женския глас от човешки ресурси ми намери учудващо бързо резултатите ( за около 4 секунди) , 2) както повечето коментари ,които намерих тук отговора беше ,че за съжаление не ми стига 1 ( словом една ) точка за да бъда допуснат напред.Колко жалко.
Важно е за повдигане на самочувствието на играчите- да няма разочаровани и да опитат пак и пак. А бе, зарибявка като при тотото : "Не губи кураж, опитай следващия тираж!".
- nov4ovek
- Младши потребител
vladimirova76 написа:frenchi написа:vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз ))
и на мен вчера ми казаха същото/митница столична/,теста за интелигентност много малко не ми е стигнало,100% съм решила професионалния и на психото съм се спрвила,те май на всички уж отпаднали така казват,защото на първия тест всеки е най-несигурен какво е направил,а аз смятам че съм се справила и на него,но няма как да ми кажат,тъй като веднага ще ги питам защо не съм викната на интервю,но както и да ,е не можеш да им хванеш края-от многото връзкари отпадаме ние,които съвестно сме се подготвяли и сме показали добро ниво на знания,дано да имаме късмет сега,успех на теб и на всички, които "не губят кураж за следващия тираж......"
Моля, моля, тук всички сме честни и почтени и съвестно се подготвяхме за конкурса!
Честно, закалевам се!
Но ми направи впечатление в по-горни постове, че в резултати за професионална компетентност се цитират 19т. - ами това направо си е на косъм бе хора от 25 възможни при допуск 70% , така че поне там може да се постараете повече на новите изпити(другите тестове са неуправляеми за мен - или можеш да ги направиш или не и кой знае каква тренировка там не решава проблема)
- bbboxxx
- Младши потребител
bbboxxx написа:vladimirova76 написа:frenchi написа:vladimirova76 аз питах момичето което ми каза резултата каза,че засега нямат такава информация(за другите градове) Ще проверявам аз ))
и на мен вчера ми казаха същото/митница столична/,теста за интелигентност много малко не ми е стигнало,100% съм решила професионалния и на психото съм се спрвила,те май на всички уж отпаднали така казват,защото на първия тест всеки е най-несигурен какво е направил,а аз смятам че съм се справила и на него,но няма как да ми кажат,тъй като веднага ще ги питам защо не съм викната на интервю,но както и да ,е не можеш да им хванеш края-от многото връзкари отпадаме ние,които съвестно сме се подготвяли и сме показали добро ниво на знания,дано да имаме късмет сега,успех на теб и на всички, които "не губят кураж за следващия тираж......"
Моля, моля, тук всички сме честни и почтени и съвестно се подготвяхме за конкурса!
Честно, закалевам се!
Но ми направи впечатление в по-горни постове, че в резултати за професионална компетентност се цитират 19т. - ами това направо си е на косъм бе хора от 25 възможни при допуск 70% , така че поне там може да се постараете повече на новите изпити(другите тестове са неуправляеми за мен - или можеш да ги направиш или не и кой знае каква тренировка там не решава проблема)
аз съм си взела професионалния с максимума 25 точки
- vladimirova76
- Младши потребител
Какъв е смисъла да ходя - да се разплача файда няма.Така са решили - така са направили, дори и да си взема теста ,който да предположим , че е пълен с верни отговори, на кой да го покажа - на кучето си ? Никой не го интересува. Просто ми направи впечатление , че на много хора не са им е стигнала по една точка, малко е странно.
- boiko_pr
- Нов потребител
а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
- vladimirova76
- Младши потребител
vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
Поздравления за 25-те точки!
Първоначално 600-10% ДОД, а после 600+надбавки-10%ДОД , но да доживеем до този момент
- bbboxxx
- Младши потребител
bbboxxx написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
Първоначално 600-10% ДОД, а после 600+надбавки-10%ДОД , но да доживеем до този момент
много ти благодаря,значи зов,доо и дзпо са за сметка на работодателя явно
пожелавам ти успех и назначение................
- vladimirova76
- Младши потребител
vladimirova76 написа:bbboxxx написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
много ти благодаря,значи зов,доо и дзпо са за сметка на работодателя явно
пожелавам ти успех и назначение................
Ами мисля, че така беше за последно , но някой "вътрешен" може да даде по-точен резултат
А за назначението ще разбера след 7 месеца
- bbboxxx
- Младши потребител
Успехи в обученията ти желая,мисля че щом са започнали не е така трудно и невъзможно да си вземеш изпитите с оценка над 4..............
- vladimirova76
- Младши потребител
bbboxxx
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класирането т.е не им трябват почтени хора
Не исках да обидя някого, от колегите. Просто на мене въпросният женски глас ми отговори много възпитано, че съм постигнала много висок резултат на третия тест и затова отпадам от класирането т.е не им трябват почтени хора
- boy1963
- Младши потребител
boy1963 написа:bbboxxx
Ех, както се казва: "Прекален светец и Богу не е драг!"
- nov4ovek
- Младши потребител
vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
http://www.intrapartners.net/bg/payrollcalculator.php
тук можеш да видиш каква ще ти е нетната заплата
- bel_ami
- Нов потребител
Мисля, че високия резултат на теста за интегритет и лоялност НЕ е хубава новина!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=573350
Аз чакам включване за Пловдив, но за сега нищо....
- sarracenia
- Нов потребител
bel_ami написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
благодаря
- vladimirova76
- Младши потребител
Надявам се, че всички тук разбират шегите или пък иронията и никой не се е засегнал от непреднамерени изказвания!
Интересно е тълкуването на третия етап от тестовете -теста за интегритет! Тук прочетох различни интерпретации, а и аз намерих разни материали и като цяло ми е трудно да определя какво означава на него висок резултат. Като цяло схванах, че в него има 3-4 ключови въпроса който ако влязат в конфликт с останалите гравитиращи, които по принцип са пълнеж(но поясняват основните 3-4), то тогава комисията счита, че теста е некоректно изпълнен. Така че, какво значи висок или нисък резултат там?
Е разбира се това е моята интерпретация.
За по-точна информация: АМ-изпитна комисия!
- bbboxxx
- Младши потребител
vladimirova76 написа:bel_ami написа:vladimirova76 написа:а някой може ли да каже от тази заплата 600 колко чисто горе долу би вземал служителя,четох закона за дс но не ми стана много ясно,а и не съм била дс досега,благодаря предварително..............
благодаря
С риск да стана "на всяка манджа мерудия" този начин показан в сайта не е коректен за държавни служители.
Това е метод за изчисляване заплата на служители 3 група на трудов договор( с други думи служители в частният сектор или такива за които не се отнася понятието Държавен служител).
- bbboxxx
- Младши потребител
sarracenia написа:boy1963 написа:bbboxxx
Мисля, че високия резултат на теста за интегритет и лоялност НЕ е хубава новина!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=573350
Аз чакам включване за Пловдив, но за сега нищо....
АЗ ЧАКАМ ЗА ЮГОЗАПАДНА,НО ЗАСЕГА НИЩО.АКО НА НЯКОГО СА ЗВЪННАЛИ НЕКА ПИШЕ
- krisi80
- Младши потребител
|
|