начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот tutitut » 23 Авг 2012, 16:37

nov4ovek написа:
12000m написа:Здравейте :)
Ето че, се задава ново изпитание, обаче с риск да се изложа, моята глупава специалност незнам дали ще я одобрят за икономическа /туризъм-бях в стопански факултет, изучавали сме икономически дисциплини/. :roll:
На одобрените честито и само напред :)

Прегледай линка http://www.minedu.government.bg/opencms ... r_napr.pdf
Ако си с шифър 3 - означава ДА

Не мисля, че ако си с шифър 3 означава, че образованието ти отговаря на изискванията, защото с шифър 3 са всички Социални, стопански и правни науки, а в новата обява за конкурс е посочено: -образование: висше в областите: Икономика и Технически науки. Икономиката е част от шифър 3.
tutitut
Младши потребител

Мнениеот koronis » 23 Авг 2012, 16:41

euvisit написа:Здравейте, само да попитам от какъв номер (ако все още го пазите) се обаждат от митница Русе? :) :) :), тъй като имам няколко неприети повиквания...

От скрит, така че имайте едно наум :)

Иначе предполагам не би било проблем да пропуснете обаждането, понеже трябва да пратят и писмо по електронната поща (при мен още не е пристигнало, вероятно първо звънят по телефоните).
koronis
Нов потребител

Мнениеот bel_ami » 23 Авг 2012, 16:51

euvisit написа:
koronis написа:Здравейте отново и от мен,

Потвърждавам за Русе. Обадиха ми се преди час да ме поканят на интервю и де факто ме свариха по долни гащи, изобщо не очаквах. Викат ме във вторник; варненци вероятно искат да ви оставят баш за десерт.

bel_ami, ти за кой ден си?

Здравейте, само да попитам от какъв номер (ако все още го пазите) се обаждат от митница Русе? :) :) :), тъй като имам няколко неприети повиквания...

Интервюто ми е на 27.08 от 8:30 ч., номера е скрит
bel_ami
Нов потребител

Мнениеот siena » 23 Авг 2012, 17:01

Дали звънят по азбучен ред? Ако може да споделите с каква буква започват първите ви имена?
siena
Нов потребител

Мнениеот bel_ami » 23 Авг 2012, 17:20

siena написа:Дали звънят по азбучен ред? Ако може да споделите с каква буква започват първите ви имена?

Мисля, че да, моето име започва с "А"
bel_ami
Нов потребител

Мнениеот vaness » 23 Авг 2012, 17:22

до mania10

1.Потребителски панел/контролен панел/
2. Настройки на форума
3. Слагаш отметка на "да" на "искам да получавам лични съобщения" :)
vaness
Потребител

Мнениеот gancho_ » 23 Авг 2012, 18:16

...и на мен ми се обадиха личен номер,моето име започва с Р,за 29.08 ако се не лъжа.
gancho_
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 23 Авг 2012, 18:26

И аз съм ДА!
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот frangolita » 23 Авг 2012, 18:54

bel_ami написа:Здравейте, аз съм от Русе и току що ми се обадиха, че съм допусната до интервю! :) Не очаквах, просто отидох на изпит почти неподготвена, има ли други от Русе, на които са се обадили?

Успех на интервюто и от мен!
frangolita
Младши потребител

Мнениеот frangolita » 23 Авг 2012, 18:56

koronis и gancho_ , успех и на вас на интервюто! :D
frangolita
Младши потребител

Мнениеот gancho_ » 23 Авг 2012, 19:24

Благодаря.Успех на всички и от мен.
gancho_
Младши потребител

Мнениеот xaxoxixi » 23 Авг 2012, 19:47

bbboxxx написа:
xaxoxixi написа:Имам въпрос към получилите обаждане от Митница Столична днес: казаха ли ви някакъв резултат, или останалите за утре са отпадналите, тъй като на мен категорично отказаха да ми кажат резултат, това значи ли че със сигурност не съм одобрена? Благодаря ви предварително за информацията :?

Xixi :lol: разреши достъпа на лични съобщения до теб, за да мога да отговоря на въпроса който си ми изпратила. Поздрави!

Благодаря, вече няма нужда, днес видях че не съм сред късметлиите! На теб честито - много успех в новата работа!
.....Продължавам с надежда за Аерогарата :)
xaxoxixi
Нов потребител

Мнениеот vanci86 » 23 Авг 2012, 20:12

Здравейте,днес си взех протокола и искам да попитам следното:В протокола има 20 и няколко човека с оценка над 4,какво става след попълването на 20-те места с хората,които са след тях,но с оценка над 4?
Благодаря!
vanci86
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 23 Авг 2012, 20:14

Някои от Пловдив да е информиран за интервю?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 23 Авг 2012, 20:27

Честито на всички одобрени от Русе и от мен! :) :) :) :)

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
sisa2012 написа:Pitah s kakvo obrazovanie kato specialnost,az znam 4e vsi4ki trqbva da sa s vis6o.da vidim dali imat nqkakvi predpo4itaniq kam nqkoq specialnost pri podbora na kadri.neka tiq koito sa izbrani ve4e da pi6at kakvi specialnosti sa.

Знаете ли като нов4овек си бях обещала да стоя настрана , но предизвикателствата са наистина невероятни. За това бях принудена да си спра и личните. Благодаря приятел!

Та на въроса. Виждам, че няколко ДАМИ постоянно и непрекъснато търсят под вола теле.

Уважаеми Дами, моля ви не тревожете и изнервяте и без това напрегнатата обстановка.
Участниците във форума с нищо не са виновни за неуспехите на когото и да било.
Разберете веднъж завинаги. Комисията е назначена със Заповед от Директора на АМ, с цел и т.н. Нареждания, които са задължени да изпълняват.Ако търсите информация, то си има ред за това. Те са хората (АМ), които разполагат с тази информация. Тук във форума няма кой да я даде. ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ АМ, МОЛЯ.

Твърде възможно е след тези изживявания при тази изнервена обстановка и аз след седмица да споделям вашата участ, но вярвайте ми ще си оближа раните и ще продължа напред. Съветвам ви направете го и вие.
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 23 Авг 2012, 20:43

Моля, Пловдив да не бързат :lol:
Като се има предвид подредбата на изпитните дати:

30.07-Свиленград
31.07-Бургас
01.08-Варна
03.08-Русе
06.08-Столична
17.08-Югозападна
20.08-Пловдив
21.08-Аерогара София

и фактът, че минаха интервютата в Свиленград, Бургас, Столична (вместо Варна), сега и Русе...
силно се надявам следващите интервюта да бъдат във Варна :mrgreen:
ani_fer
Потребител

Мнениеот zda_1978 » 23 Авг 2012, 22:13

Честито на одобрените от Русе за интервю...
Аз също съм от Русе и нямам обаждане, а и вече изгубих надежда.... :cry: :cry: :cry:
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот jessi » 23 Авг 2012, 22:59

И утре е ден-и аз чакам обаждане за Русе...ако до обяд не ми се обадят ще взема пък аз да им де обадя :lol: :lol: :lol:
jessi
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 24 Авг 2012, 03:47

sisa2012 написа:Pitah s kakvo obrazovanie kato specialnost,az znam 4e vsi4ki trqbva da sa s vis6o.da vidim dali imat nqkakvi predpo4itaniq kam nqkoq specialnost pri podbora na kadri.neka tiq koito sa izbrani ve4e da pi6at kakvi specialnosti sa.

Е, ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ХВАНА,НО ВСЕ ПАК ОТНЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНА

1/ Пиши с кирилица.
2/Така се започва и неусетно се виждаш въвлечен в ненужен и безконечен спор в който една от страните не чува верните аргументи/ а вероятно не ги разбира/.
3/ Комисията няма предпочитания, но го има този момент, че в теста за проф. подготовка юристите и икономистите имаха по- голям шанс , защото изначало са по- близо до материята/ знам, защото съм държала изпити като: счетоводство, данъчно облагане, анализ на фирма....../

И сега като погледна назад в постовете си виждам как се променят от шеговити, критични, заядкиви, злобни до злъчни. Да имаше и хора, които бяха на ниво, но повечет или приключиха с назначение или напуснаха огорчени, като изтриха или промениха постовете си. Приятно впечатление прави стилът на frangolita с, който в предишния си ник имах кратки контакти, но не него нарекох приятел.
Но аз както се досещате / с изключение на тези, които изтрих / ще оставя постовете си, защото виждам нови хора. Нека прочетат и да знаят какво им предстои /шегичка в мой стил/ Има и такива, които отдавна трябваше да забележат, че в Лични има тема " Книга за похвали и оплаквания", но не я препоръчвам, защото в нея няма "Заяждания и убиди". и макар, че задачите бяха на ниво 2-4 клас, то стилът на общуване в последните 20-ина страници е като в ЦДГ.
Това ми е 3-ят ник и знам, че връщайки се назад се вижда кои са другите два.
А колкото до мен осъзнах, че след едномесечния ни "ползотворен" контакт имам нужда от курс по " Овладяване на гнева" и то интензивен за оставащите ми няколко дни в противен случай ще чакам следващ шанс за Русе. Така и няма да имам време да влизам в този форум Ще бъда онлайн в гугъла.
УСПЕХ зна всички каквото и да значи за някои!
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот treks5 » 24 Авг 2012, 10:00

Поздравления и от мен за ВСИЧКИ които са преминали тестовете ,
както и много успехи на одобрените в Столична които споделиха това тук :D

п.п. до колкото разбрах следващата седмица е за интервюта в Русе , желая им успех на всички които ще се явяват, да се надяваме че по-следващата седмица ще са във Варна.
ани_фер от друга страна чакането ни може да се оползотвори с по-добра подготовка за въпросите на интервюто :wink:
и после да бъдем обвинени че сме имали повече време да се подготвим от другите градове :mrgreen:
treks5
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити