- Дата и час: 23 Ное 2024, 11:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
.
Последна промяна nov4ovek на 23 Авг 2012, 08:16, променена общо 5 пъти
- nov4ovek
- Младши потребител
Здравейте! Току що ми се обадиха и на мен да си взема резултатите от интервюто утре от митницата. Само това ми казаха. За назначение нищо не споменаха. Следователно не съм сред късметлиите! На спечелилите конкурса мога да кажа Честито! и да пожелая успехи занапред!
- sofilina
- Нов потребител
sofilina написа:Здравейте! Току що ми се обадиха и на мен да си взема резултатите от интервюто утре от митницата. Само това ми казаха. За назначение нищо не споменаха. Следователно не съм сред късметлиите! На спечелилите конкурса мога да кажа Честито! и да пожелая успехи занапред!
Само на одобрените ли казват директно или те като си го вземат документа виждат?
- vanci86
- Младши потребител
vanci86 написа:bbboxxx написа:Поздрави на всички отново!
Сагата за митница Столична приключи - днес беше горещ ден!
Още един глас в полза на изкаралите сами изпитите без протекции и връзки!
"Нова.. Детективе", Агенция митница ме обезщети днес за скъсаните шорти!
Ако мога така да кажа, гарантирам още няколко попадения за отбора на честно явилите се и преборили се за мястото си, документа е в ръцете ми!
Пожелавам хладен разум и неминуем успех на чакащите за Варна, Русе и Аерогарата! Дишайте дълбоко и бъдете уверени в себе си - това ви гарантира успех(гарантирано от личен опит)
Едно въпросче,видя,че си одобрен на документа ли или директно ти казаха,че си одобрен?
Мерси за отговора!
И двете! Дадоха ми срок от една седмица за подготовка на документите за кандидатстване или да подпиша декларация с която да се откажа!
- bbboxxx
- Младши потребител
Не са ми казвали нищо за назначение, следователно не съм сред късметлиите. Само казаха утре да отида да си взема резултата,протокола бил готов. Аз съм с буквата С, вероятно звънят по азбучен ред. Ти явява ли се на интервю и звъняли ли са ти, Vanci86?
- sofilina
- Нов потребител
sofilina написа:Не са ми казвали нищо за назначение, следователно не съм сред късметлиите. Само казаха утре да отида да си взема резултата,протокола бил готов. Аз съм с буквата С, вероятно звънят по азбучен ред. Ти явява ли се на интервю и звъняли ли са ти, Vanci86?
Да и на мен ми се обадиха към 16 30 да отида утре да си взема резултата,беше доста лаконична,каза като дойдеш ще говорим,че има на мн хора да се звани още,но явно резултата ще е отрицателен!
- vanci86
- Младши потребител
Искам да попитам на тези които са им се обадили, че са одобрени директно ли са им казали това по телефона, или са ги извикали да си вземат документа. И какво ще се случи, ако хора одобрени за Столична митница са кандидатствали и за Аерогара София и изберат Аерогара София. Няма ли да се освободят места в Столична митница ?
- vesisp
- Нов потребител
Да и аз искам да знам това
- sofilina
- Нов потребител
vesisp написа:Искам да попитам на тези които са им се обадили, че са одобрени директно ли са им казали това по телефона, или са ги извикали да си вземат документа. И какво ще се случи, ако хора одобрени за Столична митница са кандидатствали и за Аерогара София и изберат Аерогара София. Няма ли да се освободят места в Столична митница ?
Хората кандидатствали и за Столична и Аерогарата е редно да направят избор на този етап - да наистина това не е съвсем в полза на кандидатстващите, но пък и АМ не ви е обещала, че можете да си избирате къде да постъпите, а само ви е предложила възможност да кандидатствате където решите!
Тази дилема стоеше и пред мен!
Но помнете притчата за птичето и орела или двата стола...
А тези които са уверени в себе си....нека бъдат търпеливи за своя звезден момент!
- bbboxxx
- Младши потребител
При окончателните резултати няма азбучно подреждане!
Навярно си спомняте от университета, че има подреждане по бал!
Навярно си спомняте от университета, че има подреждане по бал!
- bbboxxx
- Младши потребител
Да,така е. Още веднъж честито на спечелилите конкурса! Утре ще видя как са ме оценили за да знам как да процедирам занапред или да се откажа от кандидатстване за конкурсите.
- sofilina
- Нов потребител
sofilina написа:Да,така е. Още веднъж честито на спечелилите конкурса! Утре ще видя как са ме оценили за да знам как да процедирам занапред или да се откажа от кандидатстване за конкурсите.
Хей, хей, не се отказвай - сега тъкмо си тренирана и си набрала инерция!
За мен най-големите притеснения бяха да запазя самообладание и присъствие на духа по време на целия конкурс, тъй като от доста време на сам не бях участвал в подобно нещо.
- bbboxxx
- Младши потребител
[/quote]detektiv написа: НЕ Харесвам участничката [url]Мария Симова поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява своето си мнение каквото и да е то.
Гордееш ли се с този коментар? Освен да се излагаш не виждам нищо друго ! Спрете с интригите нали всеки може да изказва мнение стига сте писали глупости за момичето
Случайно нов човек ти да не си детектива
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:detektiv написа: НЕ Харесвам участничката [url]Мария Симова поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява своето си мнение каквото и да е то.
Гордееш ли се с този коментар? Освен да се излагаш не виждам нищо друго ! Спрете с интригите нали всеки може да изказва мнение стига сте писали глупости за момичето
Случайно нов човек ти да не си детектива [/quote]
tea_1988 благодаря за подкепата!Всички не могат да ме харесат и да са съгласни с мойте мисли мнения и разсъждения!Всеки е свободен да каже каквото и да е!За мойте скромни години такива думи като детектив вече не ме учудват а и не се впрягам!
Искам да изкажа поздравления за одобрените от Столична Митница!Желая им много професионални успехи!
- maria__simova
- Младши потребител
На някой от Русе да са звъняли за интервю?
- zda_1978
- Младши потребител
zda_1978 написа:На някой от Русе да са звъняли за интервю?
И аз тръпна в очакване
- ddterm
- Младши потребител
Имам въпрос към получилите обаждане от Митница Столична днес: казаха ли ви някакъв резултат, или останалите за утре са отпадналите, тъй като на мен категорично отказаха да ми кажат резултат, това значи ли че със сигурност не съм одобрена? Благодаря ви предварително за информацията
- xaxoxixi
- Нов потребител
Аз също мога да се похваля с назначение казаха ми да отида да си взема резултата и да си подготвя необходимите документи за постъпване.
- ozi_ozburn
- Нов потребител
ozi_ozburn написа:Аз също мога да се похваля с назначение казаха ми да отида да си взема резултата и да си подготвя необходимите документи за постъпване.
още по телефона ли ти съобщиха резултата, за да знам дали да се надявам на нещо утре
- xaxoxixi
- Нов потребител
ozi_ozburn написа:Аз също мога да се похваля с назначение казаха ми да отида да си взема резултата и да си подготвя необходимите документи за постъпване.
ozi_ozburn, Честито и много професионални успехи занапред!
- frangolita
- Младши потребител
|
|