начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 15:48

maria__simova написа:
krisi80 написа:
maria__simova написа:Позовлете ми да отправя и един въпрос: Защо при положение че се търсят 20щ бр за всички митници не се беше направил национален конкурс и по едно и също време и в една и съща дата не се бе провел конкурса в цялата страна, да се изнесат резултатите на тези които са минали успешно тестовете +интервюто и на тези които не са покрили определения брой проценти?

Добре, но нищо не им костваше да направят конкурса за всички в една и съща дата!И по едно и също време да излязат за всички градове резултатите!

Мислиш ли ,че тогава нямаше да има пак критикуване във форуми за неуредиците им? Ние винаги ще намерим под вола теле :lol: :lol:
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 16:02

Е, то не може така. Тогава как някои щяха да кандидатстстват в 2-3 митници. Как така ще им ограничавате правата на хората?!
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 16:05

detektiv написа:Е, то не може така. Тогава как някои щяха да кандидатстстват в 2-3 митници. Как така ще им ограничавате правата на хората?!

Е защо да им ги ограничават? С един тест щяха да могат да кандидатстват за всяка митница, която пожелаят.
Вярно е обаче, че при сегашното положение ще се пробват 2-3 пъти на тестовете и все един от трите пъти може да успеят :)
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 16:15

vaness написа:
detektiv написа:Е, то не може така. Тогава как някои щяха да кандидатстстват в 2-3 митници. Как така ще им ограничавате правата на хората?!

Е защо да им ги ограничават? С един тест щяха да могат да кандидатстват за всяка митница, която пожелаят.
Вярно е обаче, че при сегашното положение ще се пробват 2-3 пъти на тестовете и все един от трите пъти може да успеят :)

И друг недостатък има тезата ви.
Знаете ли колко много ние русенци научихме за теста от този форум.
Сега ще сме с много по-добри резултати от Бургас и Варна, да не говорим, че имаме и повече време за вю-то. А пък г-ла бил русески кадър, та щее гордее човекът.
Иначе казано сме с едни сърди напред, а някой от нас и с две :oops:
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 16:27

detektiv написа:
vaness написа:

И друг недостатък има тезата ви.
Знаете ли колко много ние русенци научихме за теста от този форум.
Сега ще сме с много по-добри резултати от Бургас и Варна, да не говорим, че имаме и повече време за вю-то. А пък г-ла бил русески кадър, та щее гордее човекът.
Иначе казано сме с едни сърди напред, а някой от нас и с две :oops:

Дерзайте! Нека силата бъде с вас! А значи ли това, че назначените бургаски и варненски инспектори ще са по-интелигентни и кадърни от същите във Русе?
vaness
Потребител

Мнениеот dundy123 » 20 Авг 2012, 16:32

bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.

Първо ти пожелавам успех утре.
На въпроса и аз съм отговорила като теб. А помниш ли какво отговори на въпроса какъв процент от политиците в БГ смяташ за корумпирани?
По телефона ли ти дадоха информацията за резултатите? Аз им писах мейл на които отговор не получих и щях да ходя лично.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 16:35

vaness написа:Дерзайте! Нека силата бъде с вас! А значи ли това, че назначените бургаски и варненски инспектори ще са по-интелигентни и кадърни от същите във Русе?

Дълбоко ме замисли, но категорично отговорът е НЕ. Всички назначени трябва да покриват критериите но комисията- каквито там са.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 16:39

detektiv написа:
vaness написа:Дерзайте! Нека силата бъде с вас! А значи ли това, че назначените бургаски и варненски инспектори ще са по-интелигентни и кадърни от същите във Русе?

Дълбоко ме замисли, но категорично отговорът е НЕ. Всички назначени трябва да покриват критериите но комисията- каквито там са.

И все пак Свиленград и Бургас не са ползвали никакви подсказки и помощ от публиката и от форума за това какво представлява теста и как се провежда, което не е никак малко, така че ...
:lol: :lol: :lol: Иначе представянето на интервюто е много относително. Зависи много от психологическото ти състояние и нагласа в деня на интервюто, а не толкова от супер интелигентността ти
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 16:51

vaness написа:
И все пак Свиленград и Бургас не са ползвали никакви подсказки и помощ от публиката и от форума за това какво представлява теста и как се провежда, което не е никак малко, така че ...
:lol: :lol: :lol: Иначе представянето на интервюто е много относително. Зависи много от психологическото ти състояние и нагласа в деня на интервюто, а не толкова от супер интелигентността ти

Съжаляам, но никой не е казал,че живота е справедлив- факт
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 16:55

detektiv написа:
vaness написа:

Съжаляам, но никой не е казал,че живота е справедлив- факт

Хаха така е, както и никой не е казал, че след този подбор на кадри няма да има корупция в АМ :))
Шегувам се :) Ако сме успели да помогнем с нещо, за да се справите по-добре на изпита ще се радвам много. :)
Нали затова сме хора и участваме във форума! Надявам се от днес да започнат да звънят вече и на вас или Варна за интервюта.
А ние миналите вече сме тук и сме на ваше разположение за въпроси и мнения :)
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 20 Авг 2012, 17:23

vaness написа:
А ние миналите вече сме тук и сме на ваше разположение за въпроси и мнения :)

Виж лични :)
detektiv
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 20 Авг 2012, 17:29

Варна, Русе, нищо ли още? :roll:
ani_fer
Потребител

Мнениеот megan_lb » 20 Авг 2012, 17:38

ani_fer написа:Варна, Русе, нищо ли още? :roll:

нищоооооо :evil:
megan_lb
Младши потребител

Мнениеот vaness » 20 Авг 2012, 17:45

obektiven включи си ЛС , моля те
vaness
Потребител

Мнениеот ani_fer » 20 Авг 2012, 17:55

megan_lb написа:
ani_fer написа:Варна, Русе, нищо ли още? :roll:

нищоооооо :evil:

Ето ни още един тест: на кого ще му издържат нервите на това чакане и то в пълно неведение :lol:
Пак да припомня... не чакайте само обаждания, а проверявайте и пощите си :wink:
ani_fer
Потребител

Мнениеот obektiven » 20 Авг 2012, 18:28

vaness написа:obektiven включи си ЛС , моля те

Включено е!
obektiven
Нов потребител

Мнениеот bategenko » 20 Авг 2012, 19:14

dundy123 написа:
bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.

Първо ти пожелавам успех утре.
На въпроса и аз съм отговорила като теб. А помниш ли какво отговори на въпроса какъв процент от политиците в БГ смяташ за корумпирани?
По телефона ли ти дадоха информацията за резултатите? Аз им писах мейл на които отговор не получих и щях да ходя лично.

Да,по телефона м,и дадоха информацията,и то доста бързо,буквално за секунди.Мисля че няма смисъл да се разхождаш до там.А на въпроса за корумпираните политици мисля че бях дал отговор 20-40%.
bategenko
Нов потребител

Мнениеот 12000m » 20 Авг 2012, 19:19

:roll: аз ли съм в заблуда или по времена изпита споменаха, че ако тестът за интегритет не е издържан не проверяват другите два...
.. това по повод колегата на който са му казали че, има положителен резултат на теста за компетентност и интелигентност, а отрицателен на този за интегритет :roll:
12000m
Младши потребител

Мнениеот p_g_penev » 20 Авг 2012, 19:22

vaness написа:
p_g_penev написа:
vaness написа:А колкото до члена на комисията, който пушеше да уточня, че той беше Председател на комисията :D :D и е Началник на Митница Бургас.
:lol: :lol:

Така! Всички разбрахме (някои и видяха), че Някой пушил в залата! До тук аз виждам две нарушения - едното заради пушене на закрито обществено място, а другото е по правилника за вътрешния ред на БСУ. Аз видях още едно (няма да конкретизирам кой е нарушителят)! Някой да е забелязал други нарушения в АУЛА-та на БСУ? Аре бе, нали всички много знаете и сте много наблюдателни, смятам че наблюдателността също е нужна на АМ!...пък знам ли, може и да не им е нужна! :D

Не съм запозната с правилника за вътрешния ред на БСУ / явно ти си негов възпитаник и затова го знаеш/, но да уточня че пушенето се осъществяваше във Митница Бургас, а не във зала в БСУ :D
За друго нередно не се сещам :D

...Имах предвид заключените с проволка аварийни изходи на Аулата в БСУ. :D
p_g_penev
Нов потребител

Мнениеот dundy123 » 20 Авг 2012, 19:28

12000m написа::roll: аз ли съм в заблуда или по времена изпита споменаха, че ако тестът за интегритет не е издържан не проверяват другите два...
.. това по повод колегата на който са му казали че, има положителен резултат на теста за компетентност и интелигентност, а отрицателен на този за интегритет :roll:

Не си в заблуда. Така казаха. :D То и за резултатите казаха само лично на място :oops:
Явно обаче.... колкото и положително човек да е настроен както се казва в един виц лошото чувство остава.
dundy123
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити