- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс в нап
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Конкурс в нап
Здравейте.Спешно!Ако някой се е явявал на тетс в нап нека даде малко инфо относно въпросите.Благодаря предварително!
- kati_ok1
- Нов потребител
Re: Конкурс в нап
Аз се явявах миналия месец.Теста е много лесен не се притеснявай.Чети ЗАНН..повечето въпроси бяха от там.Успех!
- gerganapetkova
- Нов потребител
Спешно.На 6,6.2011г. ми предстои тест за работа в НАП.Ако някои знае в какво се състои мниго ще съм му благодарна да го сподели на kati_ok1@abv.bg
- kati_ok1
- Нов потребител
Гергана благодаря.Но ще ми кажеш ли нещо по-конкретно относно въпросите и интирвюто.Мнооооого благодаря.
- kati_ok1
- Нов потребител
От познати знам, че нещата там се случват за определени хора с правилните контакти, така че не виждам голям смисъл човек да се напъва в случая, особено при тази заплата.
-
bridget - Младши потребител
Знам, че е така но нищо не пречи да се пробвам. За съжаление нямам връзките и за това разчитам на късмета. Но ако имам и малко инфо няма да е зле.
- kati_ok1
- Нов потребител
Здравейте,
И аз се обръщам към Вас ако имате информация за това какви горе-долу въпроси става дума в тези тестове. Като цяло законите, които са изброени са доста обемни и не знам върху какво да се фокусирам, като се има предвид, че последно съм чела тази материя за държавните изпити. Благодаря предварително за помощта! Наясно съм, че специално за НАП нещата стоят доста особено, но в крайна сметка не мисля, че е грешно да се пробва.
Пожелавам Ви приятен ден!
И аз се обръщам към Вас ако имате информация за това какви горе-долу въпроси става дума в тези тестове. Като цяло законите, които са изброени са доста обемни и не знам върху какво да се фокусирам, като се има предвид, че последно съм чела тази материя за държавните изпити. Благодаря предварително за помощта! Наясно съм, че специално за НАП нещата стоят доста особено, но в крайна сметка не мисля, че е грешно да се пробва.
Пожелавам Ви приятен ден!
- allice
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|