начало

Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения) Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения)

имам АКТ за П Т П по чл 5 от ЗДП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имам АКТ за П Т П по чл 5 от ЗДП

Мнениеот lz1btr » 21 Ное 2010, 15:48

Здравеите преди около месец ми написаха акт за птп със потрадал пешоходец въпреки че нямах вина което се вижда от охранителната камера на магазина удара беше страничен и освен спуканото ми огледало нямах други щити пешоходеца се отърва само с леки контузии и след преглед в ПИРОГОВ беше освободен а аз получих АКТ по чл 5 от закона за движение по пътищата може ли някои да ми каже колко е глобата по този член зощото ми споменаха че била символична около 20лв
lz1btr
Младши потребител

Re: имам АКТ за П Т П по чл 5 от ЗДП

Мнениеот goldie » 22 Ное 2010, 00:41

:!: :arrow: Чл. 185 от ЗДвП
goldie
Потребител

Назад към Административно право