- Дата и час: 24 Ное 2024, 06:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАТ!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: КАТ!
analizatora - ако някой гражданин блъсне детето Ви леко, колкото да има охлузвания и стрес, и му бъде съставен АУАН за движение с несъобразена скорост, а той каже - не бе, аз карах с 30, но се загледах в една мацка и не видях, че има някой на пътя - Вие ще поемете ли защитата му, защото е набеден за нарушение, което не е извършил? Защото основанието е отклонено внимание!
Мисля, че ПЪРВИЯТ ВЪПРОС НА АДВОКАТ КЪМ КЛИЕНТА В СЛУЧАЯ Е - КАКВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА ДА НЕ ДАДЕТЕ ДУХНЕТЕ И ДА НЕ КРЪВНА ПРОБА???
От там нататък вече започва работата по случая... а до това, кой колко знае и кого да слушат хората във форума - ако можехте да отворите пощенската ми кутия и да видите въпроси, отговори и благодарности за насоките...... защото понякога човек има нужда само от съвет, а понякога от помощ!!!
Мисля, че ПЪРВИЯТ ВЪПРОС НА АДВОКАТ КЪМ КЛИЕНТА В СЛУЧАЯ Е - КАКВА БЕШЕ ПРИЧИНАТА ДА НЕ ДАДЕТЕ ДУХНЕТЕ И ДА НЕ КРЪВНА ПРОБА???
От там нататък вече започва работата по случая... а до това, кой колко знае и кого да слушат хората във форума - ако можехте да отворите пощенската ми кутия и да видите въпроси, отговори и благодарности за насоките...... защото понякога човек има нужда само от съвет, а понякога от помощ!!!
Последна промяна nikiboy на 16 Сеп 2009, 20:59, променена общо 1 път
- nikiboy
- Потребител
Уважение към противника е уважение и към себе си.
Наистина не съм се излъгал във вас andy70!
- plamen_penev
- Активен потребител
Уважаеми дами и господа,
моля отворете ми очите по моя казус!
Ако ли не, по добре да се изтрие темата, защото се скарахте повечето тук заради моето питане. А аз не съм искал да става так!!!!!!!!!!!
Поздрави на всички!!!!!!
Сигурен съм има хора из между Вас, които могат да ми помогнат, стига да искат!
Ако ли не, по добре да се изтрие темата, защото се скарахте повечето тук заради моето питане. А аз не съм искал да става так!!!!!!!!!!!
Поздрави на всички!!!!!!
- pimpel
- Младши потребител
Ники, ти и Пенев сте толкова далече от материята, че всеки път щом решите да се изявявате, като консултанти лъсва крещяща некомпетентност и елементаризиране на праблема, принизени и от някакви ваши изкривявания и деформации.
По същество въпроса на Пимпел е как да реализира правото си на защита, в едно адм.нак.производство, но и двамата гореспоменати от мен невежи, разбират от "право на защита" и "адм.накп-во", колкото от ядрена физика, но най-големия абсурд е, че ти драги Пимпел си тръгнал да търсиш съвети от хора, които знаят по-малко от теб, а се вживяват в ролята им на някакви авторитети.А бе, що не се хванете за ръчичка вие двамката и ае където ви е мястото- в миманса.
По същество въпроса на Пимпел е как да реализира правото си на защита, в едно адм.нак.производство, но и двамата гореспоменати от мен невежи, разбират от "право на защита" и "адм.накп-во", колкото от ядрена физика, но най-големия абсурд е, че ти драги Пимпел си тръгнал да търсиш съвети от хора, които знаят по-малко от теб, а се вживяват в ролята им на някакви авторитети.А бе, що не се хванете за ръчичка вие двамката и ае където ви е мястото- в миманса.
- analizatora
- Потребител
прав си, аз съм ядрен физик.
от сега нататък ще обвързвам всяко мое мнение с чл. от закон.
А вие анализаторе, разбрахте ли каква е причината за отказа за даване на кръвна проба на господина?
Защото никой не разбра, но за някои адвокати най-важното е - веднага обажалваме, печелиш. Само дето много често печели адвоката ( 300-400лв ) а губи клиента ( 300-400лв ).
Хайде сега някои да се захвнае със случая, и след време очакваме резултата
от сега нататък ще обвързвам всяко мое мнение с чл. от закон.
А вие анализаторе, разбрахте ли каква е причината за отказа за даване на кръвна проба на господина?
Защото никой не разбра, но за някои адвокати най-важното е - веднага обажалваме, печелиш. Само дето много често печели адвоката ( 300-400лв ) а губи клиента ( 300-400лв ).
Хайде сега някои да се захвнае със случая, и след време очакваме резултата
- nikiboy
- Потребител
Ама добре, аз пък не разбирам от ядрена физика и затова не си позволявам да се меся там, само не мога да разбера, след като не ви е ясно и на двамата в качеството си на какви се напъвате да давате акъл, и стига с допотопните си аргументи за адв. пари, ще ти кажа само че това е свободна професия подчинена на безпощадните принципи на пазарната икономика, ма айде сега не ме карай да се чуствам виновен,че съм се гърчил 6г докато завърша, имам учебници на цената един мерцедес, взимането на пари е ур. в нарочен нормативен акт и някакав примитив като теб ще ме учи на нак. процес, пък и ще ми държи сметка за хонорарите.Шшшшш, ае малко,
И с риск да падна на нивото ви с Пенев, ще вляза във вашата риторика и ще ти кажа само, че причината защо е отказал да даде проба за алкохол, е толкова маловажна, че има вероятност, тя изобщо да не бъде разисквана в един евентуален процес.Нещо повече при определено стечение на обстоятелствата, Пимпел изобщо няма да присъства и в съдебната зала и дадава обяснения, но това няма откъде да го знаете с др. г-н елементар.
И с риск да падна на нивото ви с Пенев, ще вляза във вашата риторика и ще ти кажа само, че причината защо е отказал да даде проба за алкохол, е толкова маловажна, че има вероятност, тя изобщо да не бъде разисквана в един евентуален процес.Нещо повече при определено стечение на обстоятелствата, Пимпел изобщо няма да присъства и в съдебната зала и дадава обяснения, но това няма откъде да го знаете с др. г-н елементар.
- analizatora
- Потребител
pimpel написа:Уважаеми дами и господа,
Поздрави на всички!!!!!!
АКО СИ ПИЛ СЛЕЗ ! ИСКАМ ДА СТИГНА ЖИВ !
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Привет колега nikiboy! И аз съм ядрен физик! Я какви се събираме по форумите Ама то е нормално... като ни разпертушиниха ...
А с analizatora не си струва да спорите... не му ли виждате нивото? Едно атмосферно налягане е...
А с analizatora не си струва да спорите... не му ли виждате нивото? Едно атмосферно налягане е...
- plamen_penev
- Активен потребител
Трябва да сте доволни, даже да сте ми благодарни, чи ви дадох възможност, да се припознаете един други и да си поговорите за нещата, от които разбирате, крайно време беше да си намерите обща тема, извън правото.И ако перефразирам една рекламка:
"Вие правото го оставете на нас".А има и една поговорка, много подходяща за вас двамката, без да претендирам за точност: "Там където се ритат атовете, магаретата нямат работа".
"Вие правото го оставете на нас".А има и една поговорка, много подходяща за вас двамката, без да претендирам за точност: "Там където се ритат атовете, магаретата нямат работа".
- analizatora
- Потребител
Ей го! Бърза с доказателствта... стигнал е вече "ата" до рекламките като извор на високоинтелектуална информация...
- plamen_penev
- Активен потребител
Поздрави pimpel !
Да е живо, здраво и умно! Да е радост, утеха и гордост за родителите си!
Да е жива и здрава майката!
Да е як бащата!
Всичко друго е бош лаф!
Да е живо, здраво и умно! Да е радост, утеха и гордост за родителите си!
Да е жива и здрава майката!
Да е як бащата!
Всичко друго е бош лаф!
- plamen_penev
- Активен потребител
Честито и от мен Пимпел, да е живо и здраво, да расте да порасте голям мъж, като баща си, това са истинските моменти в живота, дай боже всекиму.
- analizatora
- Потребител
pimpel написа:Станах татко-вчера в 11.20 се роди МОЯ СИН МАРТИН!!!!!!!!!!!
Ако има желащи да помогнат по моя случай добре, ако ли не... живот и здраве за всички!!!!!!!!
Поздрави!
Честито за отрочето- да ви е живо и здраво.
И няколко питанки - анди не ви ли оказа въпиющата помощ?!
Адвокатът ви не се ли завърна от почивка?
Ако не той, да ви е хрумвало, че има и други адвокати?
И не на последно място- вие наистина до сега не споделихте защо отказахте да ви тестват с техническо средство( дори и да приема, че сте в недобро здраволсловно състояние) не намирам извинение за отказа да ви вземат кръвна проба. Защо?
п.п. Колкото и да се сочат факти от сутрешния бюлетин няма да се впечатли някой колега...
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:
Честито за отрочето- да ви е живо и здраво.
И няколко питанки - анди не ви ли оказа въпиющата помощ?!
Адвокатът ви не се ли завърна от почивка?
Ако не той, да ви е хрумвало, че има и други адвокати?
И не на последно място- вие наистина до сега не споделихте защо отказахте да ви тестват с техническо средство( дори и да приема, че сте в недобро здраволсловно състояние) не намирам извинение за отказа да ви вземат кръвна проба. Защо?
п.п. Колкото и да се сочат факти от сутрешния бюлетин няма да се впечатли някой колега...
Поли, скъпа, може и да съм...
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Назад към Административно право
|
|