Ще има ли някой добрината да ми изпрати на адрес salevaplus@abv.bg необходимите документи за регистрация на ЕООД./шаблон/
Наистина ще Ви бъда много благодарна.
- Дата и час: 27 Ное 2024, 11:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ регистрация на ЕООД.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Помощ регистрация на ЕООД.
Добре де, защо поне мъничко не си размърдате сивото вещество?
Пробвайте да си ги извадите по тълкувателен път от ТЗ /разпоредбите за ООД/
Аз лично с две ръце гарантирам, че ако се сетите за поне 2 от нужните документи, то за останалите ще Ви помогна!
Другото обаче си е чиста проба издевателство!
Поне пробвайте.
Успех!
Пробвайте да си ги извадите по тълкувателен път от ТЗ /разпоредбите за ООД/
Аз лично с две ръце гарантирам, че ако се сетите за поне 2 от нужните документи, то за останалите ще Ви помогна!
Другото обаче си е чиста проба издевателство!
Поне пробвайте.
Успех!
- 777
A shte dadesh li niakoi lev za uslugata. Taka de, ti shte si vzemesh honorara, a az da stoia i da ti se radvam ot strani li?
- hohoho
Още повече,че малко по-рано във форума беше зададен от колега въпроса какви документи са необходими за регистрацията на ЕООД и Pomoshtnik ги изброява.Съдържанието на всеки от тях може да бъде извлечено от търговския закон без проблем.
- noughty
Ако не можете да се справите по-добре ще да се обърнете към адвокат и да му заплатите съответния хонорар.
Нали за това има и специалистил
Нали за това има и специалистил
- НИКОЛА
С това, което искаш някой да ти прати по ел. поща, много хора си вадят хляба.
Ако искаш и ти да изкараш пари, не чакай наготово.
Ако искаш и ти да изкараш пари, не чакай наготово.
- Baba Yaga
Много жалко за всички вас,че мислите така.
Не всичко в живота е ХОНОРАР. А както виждам думата "взаимопомощ" не за всичси е позната.Добре че има и друга порода-ХОРА ,за които не всичко е пари.Нямам нищо против хората да си оценяват труда ,но не мога да се съглася ,че четири листа формат А4 струват 200 лв.Оценявяйки професионализма на юристите не се опитвам да ги съставям сама .Търсех помощ. И не се излъгах ,че и сред Вас ще се намерят отзивчиви и готови да помогнат хора.
Благодаря на всички ,които се отзовахте на моя проблем.
Не всичко в живота е ХОНОРАР. А както виждам думата "взаимопомощ" не за всичси е позната.Добре че има и друга порода-ХОРА ,за които не всичко е пари.Нямам нищо против хората да си оценяват труда ,но не мога да се съглася ,че четири листа формат А4 струват 200 лв.Оценявяйки професионализма на юристите не се опитвам да ги съставям сама .Търсех помощ. И не се излъгах ,че и сред Вас ще се намерят отзивчиви и готови да помогнат хора.
Благодаря на всички ,които се отзовахте на моя проблем.
- Мария
Това не е тема за форум, а чист виц :)))
- lara
- Младши потребител
Искате да кажете, че адвокатите трябва да си предлагат услугите безплатно, просто така, от добро сърце ли?????!!!!!!!
Госпожо (или госпожице) това е професия и бих казал, бизнес с високо квалифицирани услуги.
Госпожо (или госпожице) това е професия и бих казал, бизнес с високо квалифицирани услуги.
- hohoho
Последното Ви писание госпожо/госпожице/ граници с нахалството. какво означава, че няколко листа струват 200 лева. Хартията не струва толкова, а акълът, който адвокатът влага върху тях.
След като сте толкова отворена напишете си необходимото сама и няма да платите 200 лева, но не и да се правите на на обидена.
След като сте толкова отворена напишете си необходимото сама и няма да платите 200 лева, но не и да се правите на на обидена.
- НИКОЛА
Нямам нищо против професионализма на юристите и както вече написах ,затова не го направих сама,защото във всяка сфера си има тънкости, които научаваш с практиката.Самата аз си имам вече 2 образования ,учила съм не по малко от ВАС и претендирам ,че съм специалист в своята област/също се занимавам с нормативната база /.Изготвям не по малко документи от ВАС ,а и исканата от мен информация не е тайна .Ако някой го интересува има няколко БЕЗПЛАТНИ сайта ,където можете да видите образци на много такъв род документи.
Не се плашете за хляба си ,моят си ми стига. Документите ми трябваха за самата мен, а не с комерсиална цел.
Не се обиждам за острия тон .Както вече написах с вашето или без вашето мнение аз си свърших работата благодарение на отзивчиви хора.
На тях още веднъж благодаря.И ако някой от тях има нужда от моята помощ , с радост ще му я предложа.
С уважение....................................
Не се плашете за хляба си ,моят си ми стига. Документите ми трябваха за самата мен, а не с комерсиална цел.
Не се обиждам за острия тон .Както вече написах с вашето или без вашето мнение аз си свърших работата благодарение на отзивчиви хора.
На тях още веднъж благодаря.И ако някой от тях има нужда от моята помощ , с радост ще му я предложа.
С уважение....................................
- Мария
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|