- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
|
|
По закон комисията трябва в 7-дневен срок да изпрати класирането на министъра на правосъдието, а той в 14 - дневен срок от получаването на резултите трябва да назанчи кандидатите /за справка чл. 168 ал. 2 и 3 от ЗСВ/. Значи общо би трябвало да отнеме около 20 дни цялата работа считано от днес.Не ми е извесно дали ще пращат честитки по пощата. Аз смятам да изчакам 7 - дневния срок и тогава да се обадя в министерството. Ако някой знае повече да пише.
- marinov
- Потребител
Господа, какви заповеди, какви 5 лева. Вашите провоотношения не са служебни, а трудови - т.е. ще сключите трудов договор с МП и рагламентация е в КТ. Би трябвало да получите официално съобщение от МП /по пощата с обратна разписка/ след което имате 14дни да се явите в МП, да подпишете допълнително споразумение с МП /защото след получаване на официалното съобщение от МП имате валидно трудово правоотношение/. В това споразумение, заявявате кога ще встъпите в длъжност. Клетвата се полага пред личния състав на съответния съд........ остава да почерпите
- n_ikito
- Активен потребител
Последна промяна kalahan2008 на 16 Юни 2008, 20:13, променена общо 1 път
- kalahan2008
- Активен потребител
И на мен никой не ми се е обаждал.Но смятам, че трябва да проявим малко търпение, защото в МП нещата стават бавно.
- dida_s
- Нов потребител
Ето ти тел.:92 37 307, ако се обадиш сподели какво са ти отговорили. На мен ми казаха, че всеки ще бъде уведомен с писмо.
- Sv_staikova
- Младши потребител
И аз се обаждах. Отговориха ми да чакам писмо,което е изготвено но, върху него трябва да бъдат положени няколко подписа включително и на министъра на правосъдието. Доколкото разбрах след получаване на това писмо имаме 14 дневен срок да се явим в София и да встъпим в трудово правоотношение. Охобохо или лъже или е с връзки, за мен друго обяснение няма.
- ludi
- Потребител
ohoboho написа::lol:
Не зная за Вас, но на мен още вчера ми се обадиха
Да не би при теб да е била пусната жалба??
И какво ви казаха като се обадиха ?...
- crazyfrog
- Младши потребител
Охобохо внимавай с квалификациите, не съм нетърпелив , още по-малко пък нещастник. Имаш връзки , нахалство , а и псевдосамочувствие не ти липсва , както ти бях писал по-рано - "ще стане от теб човек".
- ludi
- Потребител
Някой от вас получи ли писмо. Аз звъннах в МП, но никой нищо конкретно не ми каза. Прехвърляха ме от телефон на телефон, никоя от служителките, на които попадах, не знаеха нищо конкретно. Една от тях дори ми каза, че би било по-редно по ел. поща да ни уведомяват, ама май ще получим писма. Поредното напрегнато чакане.
- nasi2
- Младши потребител
Сега попаднах на друга служителка, която ми каза, че министърът е подписал писмата и всеки ще ги получи лично с обр. разписка. Така че споко.
- nasi2
- Младши потребител
Пичове има ли някой идея дали ще има някакво първоначално обучение? Примерно младшите съдии и прокурори имат 6-месеца задължително обучение в НИП. За нас важи ли това нещо? Ако някой има идея да пише...
- marinov
- Потребител
marinov написа:Пичове има ли някой идея дали ще има някакво първоначално обучение? Примерно младшите съдии и прокурори имат 6-месеца задължително обучение в НИП. За нас важи ли това нещо? Ако някой има идея да пише...
Нямам думи просто...
- bubamara2
- Потребител
|
|