- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
|
|
zdraveite kolegi,koito u4astvate v konkursa za dsi!
iskam da popitam tezi ot vas koito sa na ustniq sled 1.03.
nali govorite po noviq gpk?
iskam da popitam tezi ot vas koito sa na ustniq sled 1.03.
- teta_ned
- Нов потребител
teta_ned написа:iskam da popitam tezi ot vas koito sa na ustniq sled 1.03.
Напротив, говорим по стария ГПК. Изрично го пише в допълнението към заповедта за насрочване на конкурса. А от предните мнения, май излиза, че изпитът преминава в празнична, ведра атмосфера, с много радост и шестици....
- zurik
- Младши потребител
Малко абсурдно, що не го обявиха към началната редакция от 1952г. Не можа ли другарката Тачева да изчака 2 седмици с този конкурс, а сега ... май ще е нищожен.
- ohoboho
- Младши потребител
ohoboho написа:Малко абсурдно, що не го обявиха към началната редакция от 1952г. Не можа ли другарката Тачева да изчака 2 седмици с този конкурс, а сега ... май ще е нищожен.
От поста Ви разбирам, че бихте желали изпит по новия ГПК. А от къде според вас бихме чели?И като няма още съдебна практика ...
- 4erepaha
- Младши потребител
4erepaha написа:ohoboho написа:Малко абсурдно, що не го обявиха към началната редакция от 1952г. Не можа ли другарката Тачева да изчака 2 седмици с този конкурс, а сега ... май ще е нищожен.
От поста Ви разбирам, че бихте желали изпит по новия ГПК. А от къде според вас бихме чели?И като няма още съдебна практика ...
Защо???? Сега действащите съдебни изпълнители откъде четат????????? Като няма съдебна практика????
Няма логика да изпитват по стария ГПК, а спечелилите конкурса да работят по новия... В края на краищата назначават за знания, който после се оказват ненужни... Абсурдна ситуация! Това е и моето мнение и съм го казала още в началото на темата
- bubamara2
- Потребител
Брей, чак пък ненужни...,че то утре и този ГПК могат да отменят и да приемат още по-нов - ми тогава ? Ко ша прайми - ша прайми конкурси по най-новото ли ГПК ???
- crazyfrog
- Младши потребител
crazyfrog написа:Брей, чак пък ненужни...,че то утре и този ГПК могат да отменят и да приемат още по-нов - ми тогава ? Ко ша прайми - ша прайми конкурси по най-новото ли ГПК ???
Когато се провежда конкурс, нормално е той да се провежда по ДЕЙСТВАЩОТО законодателство, колежке / ако сте такава/, по ДЕЙСТВАЩОТО!!!! А Вие, ако искате си четете и Еклогата....
- bubamara2
- Потребител
crazyfrog написа: Ко ша прайми - ша прайми конкурси по най-новото ли ГПК ???
Жалко е, когато юристи се изразяват по този начин... Даже и на шега...
- bubamara2
- Потребител
bubamara2 написа:crazyfrog написа: Ко ша прайми - ша прайми конкурси по най-новото ли ГПК ???
Жалко е, когато юристи се изразяват по този начин... Даже и на шега...
Извинявам се, ако е прозвучало грубо, но имам друго предвид - процедурата по един конкурс е продължителна - от обявяването до сядането на стола пред комисията минават месеци, а през това време законодателството си се променя - то не се съобразява с конкурсите за тази или онази длъжност - в случая много точно и коректно от МП обявиха "ГПК към момента на заповедта за конкурса". Колегите, които са се явили на устен преди 1.3.08 г. и тези след това не могат да са в неравностойно положение - за едните един ГПК, а з адругите друг ГПК, нали ?!
- crazyfrog
- Младши потребител
ot kade moga da go vidq tova dopalnenie na zapovedta 4e se provejda po stariq gpk?az tova koeto vijdam e 4e po zakona destva6t kam momenta na provejdane na konkursa.
ne6to ne mi e qsno
no 6tom kazvate 4e govotite po stariq...........ok
i az taka 6te pravq
ne6to ne mi e qsno
no 6tom kazvate 4e govotite po stariq...........ok
i az taka 6te pravq
- teta_ned
- Нов потребител
eeeeeeee naistina po stariq gpk bilo.namerih q taq zapoved
malko kasno no ni6to
to si mi e v glavata
kolko 6te proli4i in MONDAY
NA KOLEGITE UTRE USPEH!!!!!!1
I DA RAZKAZVAT
malko kasno no ni6to
to si mi e v glavata
kolko 6te proli4i in MONDAY
NA KOLEGITE UTRE USPEH!!!!!!1
I DA RAZKAZVAT
- teta_ned
- Нов потребител
sheli1 написа:може ли да попитам crazyfrog какво означава Сульо и Пульо
http://liternet.bg/publish8/nfenerski/sulio.htm
- crazyfrog
- Младши потребител
Благодаря не бях чела този разказ, но не разбрах защо е това иронично отношение към току що завършилите. Или поне аз виждам такова ако не е така предварително се извинявам
- sheli1
- Нов потребител
БРАВО!!! Както чета споделеното от вас оставам с впечатление, че всички отценки са само шестици. Предполагам, че слабите отценки са рядкост Успех на всички в класирането
- dqwola
- Младши потребител
|
|