- Дата и час: 27 Ное 2024, 06:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДОЗНАТЕЛСКИ КОНКУРСИ
|
|
Здрасти,на всички бъдещи колеги!!!
Нещо съм го подкарал на уволнявка на работата на която още съм, а може би събирам сили за дознанието
Колеги някой да е чул вече да е излезнала заповедта,май бързам кат теле пред майка си
Всички казват споко ще се наработиш, но въпреки това нямам търпение да дойде вече
ако имате инфо споделете!!!!!!
Нещо съм го подкарал на уволнявка на работата на която още съм, а може би събирам сили за дознанието
Колеги някой да е чул вече да е излезнала заповедта,май бързам кат теле пред майка си
Всички казват споко ще се наработиш, но въпреки това нямам търпение да дойде вече
- dqwola
- Младши потребител
Obqven e nov konkurs za dozneteli nd 06.08.2007. Vijte v saita na MVR
Uspeh ne vsi4ki, koito 6te probvat
Uspeh ne vsi4ki, koito 6te probvat
- svaleva
- Нов потребител
Бъдещите кандидат-дознатели да се въоръжат с търпение,което ще продължи около 6-7 месеца,докато преключи цялата конкурсна процедура!!!Успех и късмет!!!
- evkevka
- Младши потребител
dqwola написа:Здрасти,на всички бъдещи колеги!!!
Заповедта на Министъра за назначение вече е издадена
- krasi.sofia
- Младши потребител
честито вече официално-успешно стартиране в новата професия и повече професионално взаимодействие,надявам се да се да се запознаем на обучението в София
- evkevka
- Младши потребител
след назначаването, ще преминем и през едномесечно обучение в Симеоново-то ще завърши с решаване на наказателен казус и стрелба с оръжие.Възможно е да ни пратят на обучение не веднага след назначаването, а по-късно след няколко месеца, примерно след нова година
- evkevka
- Младши потребител
По повод новия конкурс за дознатели, някой може ли да ми каже дали късогледството те прави негоден по "медицинските показания за държавна служба в МВР"
- Veronika73
- Нов потребител
В заповедта пише, че първия стадии е:
1. Изследване на интелектуалните способности и познания.
Тематичния обхват на теста за оценка на интелектуалните способности и познания включва:
• Капацитет на преработка на информацията;
• Пространствено ориентиране и наблюдателност;
• Памет;
• Езикова култура;
• Обща култура;
• Правни познания
Може ли някой от явявалите се вече да каже какви са въпроси включва
"Правни познания"
1. Изследване на интелектуалните способности и познания.
Тематичния обхват на теста за оценка на интелектуалните способности и познания включва:
• Капацитет на преработка на информацията;
• Пространствено ориентиране и наблюдателност;
• Памет;
• Езикова култура;
• Обща култура;
• Правни познания
Може ли някой от явявалите се вече да каже какви са въпроси включва
"Правни познания"
- raia_g
- Потребител
Аз се явих на този изпит за интелект.способности през месец май и нямаше въпрос по правни познания-на заключителното интервю във София задаваха въпроси по наказателно право и процес,нямам представа, сега как ще е конкурсната процедура.
- evkevka
- Младши потребител
evkevka написа:след назначаването, ще преминем и през едномесечно обучение в Симеоново-то ще завърши с решаване на наказателен казус и стрелба с оръжие.Възможно е да ни пратят на обучение не веднага след назначаването, а по-късно след няколко месеца, примерно след нова година
КОЛЕЖКЕ ОТ КЪДЕ ТОВА ИНФО ЗА КРАЯ НА ОБУЧЕНИЕТО И ЧЕ ЩЕ Е СЛЕД НОВА ГОДИНА,НА МЕН НЕ СА МИ КАЗАЛИ НИЩО ЗА СЕГА
- dqwola
- Младши потребител
Имате ли информация дали ще имаме обучение в школата на МВР и кога ще бъде то? Също и от коя дата смятате да встъпвате?
- i.s.k.r.a
- Потребител
Все още има кандидати за дознатели, не мога да повярвам, ех искам да ви видя след като направите два - три месеца служба под ръководството на агрономи с бели чорапи
- Barona
- Младши потребител
Veronika73 написа:По повод новия конкурс за дознатели, някой може ли да ми каже дали късогледството те прави негоден по "медицинските показания за държавна служба в МВР"
За съжаление те прави, но ако си с меки лещи има лекари, които си затварят очите за това, но е нужен късмет да се паднеш в тяхна смяна.
- bokacho
- Младши потребител
Срокът за всъпване в длъжност на издържалите конкурса е до края ня този месец-полълват се доста документи при започване.
- evkevka
- Младши потребител
|
|