начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

конкурс за младши магистрати Vol.2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Жалък си!

Мнениеот Rommel » 02 Мар 2007, 08:39

На мене също не ми допада тонът и изразите на тоя бого_мил! Неприемливо е да се говори по такъв начин в този форум, и от друга страна - да се пише непрекъснато и натрапчиво на тая скапана латиница!
Поздравявам андроника за достойния отговор към този грубиян и подчертавам дебело, че аз също кандидатствам САМО за едно място в системата, просто защото не мога да си позволя да се преместя от моя град, а и не съм без работа, макар и да е тежка!
От опит знам, че от кресльовците няма никаква полза...

:x
Rommel
Младши потребител

Мнениеот lanna » 02 Мар 2007, 09:55

svetlomira написа:Колега, Богомил защо сте толкова черноглед? Може и една част от местата да са нагласени за определени хора, но съм сигурна че не само връзкарите успяват. Познавам хора и то не малко, които станаха административни съдии без никакви връзки, да не говорим за това че някой от тях покрай конкурса бяха даже задлъжнели. Не убивай надеждата в колегите!

Моля,точно пък за административни съдии се набутаха най-големите връзкари!

Не бъдете толкова сигурна. Там от където съм аз само една съдиика от РС се набута с връзки, другите седем човека са юристконсулти без грам връзки, познавам ги лично.
lanna
Младши потребител

Мнениеот pillar » 02 Мар 2007, 11:02

Относно Бого-мил-наистина откъде тази злоба-да не би да завиждате на по-способните от Вас колеги,които не са връзкари?Вместо да си губите времето в клюки и интриги,започнете да учите9тогава и Вие можете да спечелите място честно-без връзки.

Браво на Андроника,Лана и всички,които го поставят на място.
:D
pillar
Младши потребител

Мнениеот diritto » 02 Мар 2007, 11:09

Колеги, вчера вкъщи по пощата е пристигнало писмо от ВСС - извадка от Протокол № 7 от 21.02.2007г., с което информират Председателя на съда и мен относно назначението, но никъде в писмото не пише кога и къде трябва да се явя и т.н. Някой от Вас има ли яснота по въпроса ?
diritto
Нов потребител

Мнениеот iva_kari » 02 Мар 2007, 12:03

Аз нищо не съм получила, но ако получа повече инфо ще пиша
iva_kari
Младши потребител

Мнениеот avantUrist » 02 Мар 2007, 12:24

По пощата?! Посочих постоянен адрес, а там няма кой да получи каквото и да било...
Моля, diritto, ако получиш допълнителна информация, пиши ми на лични. Предварително благодаря!
avantUrist
Младши потребител

Мнениеот Dracena » 02 Мар 2007, 12:27

И аз вчера получих същото писмо по пощата. Мисля да проверя следващата седмица какво се случва :roll: , защото в сряда още нямаха яснота в СГС.
Dracena
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 17:04

POZDRAVI, NARO4NO PISHA NA LATINITZA ZA DA DRAZNYA TEZI OT VAS KOITO NE VLADEYAT ZAPADNI EZITZI I SI KARAT OSHTE PO STARATA RUSKA SHKOLA....To4NO PYK ROMMEL 4ENGETO DA MI DYRJI TON, E IZVINYAVAI PRIYATEL......AZ PYK POZNAVAM HORA KOITO VLYAZOHA S MNOGO VRYZKI V ADMINISTRATIVNITE SYDILISHTA......AMA I TAKIVA KOITO ZADLYJNAYHA KAKTO KAZVA KOLEGATA, ZA DA SI PLATYAT MYASTOTO ZADLYJNYAHA, NALI KOLEGA, A KAK SHTE SI IZBIYAT INVESTITZIYATA, EDIN GOSPOD ZNAE, ili po-to4no DYAVOLA........
INA4E E NORMALNO DA SE ZASHTITAVATE EDIN DRUG, TA NALI VIE STE BOGOIZBRANITE, SAMO 4e AZ SYM SIGUREN I UVEREN 4E SYM SE SPRAVIL 1111100000 pyti PO-DOBRE NA PISMENIYA OT VAS...ZNAEH 4E SHTE STANE TAKA PONEJE KAZUSA Be6E PREKALENO LESEN I BE6E O4eBIINO 4e PODGOTVYAT SHASHMA ZA DA VIDIM KOLKO STE UMNI INTELIGENTNI I PR.VIE BOGOIZBRANITE...
A NYAKOI SA TOLKOVA UMNI, 4e DORI MOGAT DA PISHAT NA BDS.....

NEKA DA KOMENTIRAT MOLYA KOLEGI, KOITO SE 4UVSTVAT OSHTETENI ZA SMETKA NA NYAKOI MERZAVTZI BIH GI NAREKYL........

MOLYA DA PISHAT I NYAKOI, PO MOYA INFORMATZIYA NE, POVE4e OT 10tina MERZAVTZI KOITO IMAHA KAZUSITE PREDI IZPITA NA 08.12.06 g.
NE 4e I DA GO IMASH I DA GO NYAMASH IMA NYAKAKVO ZNA4ENIE :)
VINAGI SHTE SE NAMERI NYAKOI EN4O DA MU SE OBAJDAT OT KOMISIYATA, ELA MOLYA TE EN4O, da Te IZPITAME, AIDE SAKYN ELA DA TE IZPITAME ZORLEM........
UJAS..OBA4E NYAMA DA VI OSTAVYA NA MIRA, A MISLYA DA SEZIRAM GLAVNIYA PROKUROR, PONEJE TUKA IMA NAI-MALKOTO DLYJNOSTNO PRESTYPLENIE OT NYAKOI 4LENOVE NA KOMISIYATA, A I EVENTUALNO SLU4AI NA KORUPTZIYA..........HM....
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот pillar » 02 Мар 2007, 18:06

Богомил не спира да си излива злобата.Чудя се не му ли омръзна?Няма ли си друга работа-например да се подготвя за следващите конкурси,за да спечели място по честен начин?

А и той явно се срами да се нарече българин,щом не иска да пише на български? :D
pillar
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:16

Do RAlitza/////RALI ARE STIGA S TIYA STARI KOMUNISTI4ESKI MANIERi..TRYABVA DA OSVOBODIM SISTEMATA OT STARATA 4ERVENA NOMENKLATURA I TEHNITE DETZA
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:18

PILLAR E ISPANSKO IME...NARO4NO SHTE PISHA NA LATINITZA ZARADI TEB....ZA DA 4eTESH TRUDNO, KATO NE SI u4ila v u4ili6te...
Kka da ne si Izlivam Zlobata sre6tu Vryzkarite i tuneyadtzite...Blagodarya na Angela koito me nare4e Idiot.
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот tod » 02 Мар 2007, 18:25

Колега bogo_mil, толкова ли не можете да приемете възможността да се спечели конкурс нормално? Аз успях на сегашния конкурс за младши съдии, който ми е четвърти поред.
tod
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:42

KOLEGA TOD, 4estNo ti KAZVAM NE MOGA DA POVYARVAm.....DA PRIEMEM 4e SI USPYAL......KAK SHTE SYJITELSTVASH SRED TAKIVA KATO EN40/sega shte go vidish koi e toya miskinin v NIP / , ili shte te IZYADAt, ili shte stanesh 4ast ot Tyah...Syjelyavam Tod.Ne vervam v Slu4ainostta.
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот pillar » 02 Мар 2007, 18:44

Поздравления за Тод.За за сведение на Богомил-не само,че съм учила английски,но продължавам да го уча и контактите ми в работата са 90% на английски.

Също за Богомил-нека си пише-кучетата лаят,керванът си върви. :D
pillar
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:50

NYAMA DA SI TOLKOVA ZLOBNA I KAK DA KAJA, SAMODOVOLNA KOGATO NYAKOI DEN VI VZEMAT KOKALA......
LAI SI SHTOM ISKASH DA SI KU4E
KOI OBA4E PITAM AZ VI DAVA DA GO YADETE.......KOKALA
I KAKVO MU DAVATE V ZAMYANA - ..... SI LI?
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:50

NYAMA DA SI TOLKOVA ZLOBNA I KAK DA KAJA, SAMODOVOLNA KOGATO NYAKOI DEN VI VZEMAT KOKALA......
LAI SI SHTOM ISKASH DA SI KU4E
KOI OBA4E PITAM AZ VI DAVA DA GO YADETE.......KOKALA
I KAKVO MU DAVATE V ZAMYANA - ..... SI LI?
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот kagepe » 02 Мар 2007, 18:52

Богомиле, пиши! Това трябва да се каже! Връзкарите да не си мислят, че далаверите им ще останат незабелязани и ненаказани! :idea:
kagepe
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 18:58

BLAGODARYA KAGEPE
TE SE VIJDAT KAK SE OSIRAT S IZVINENIE......KATO ZAPO4NAT DA PREKRATYAVAT DOSYDEBNI PROIZVODSTVA....KATO ZAPO4NAT DA IM PADAT OBVINENIYATA...KOGATO V SYDA En4O SHTE TRYABVA DA VYRNE USLUGATA NA ONYA KOITO MU GO PODADE V USTATA.......KOKALA .........KAKVO DA KAJA...PISAH NA EDNO DRUGO MYASTO
DA SVEDEM POGLED PRED PAMETTA NA LUMINAT ......BYLGARIYA S TAKIVA LAINA KATO EN4O NYAMA DA IMA OSHTE 1000000 GODINI TAKYV MAGISTRAT.........
bogo_mil
Младши потребител

Мнениеот nikss » 02 Мар 2007, 19:04

E, това ли е начина-кучетата си лаят,керванът си върви. Аз съм на мнение,че колегата на когото всички вие се гнивите и възмощавате е безкрайно прав. За жалост това е самата истина,колкото и да не ви харесва. Разбира се , че има и такива колеги, които си заслужиха местата и заслужават адмирации. И ако вие сте от тях, питам се защо се засягате от колегата bogo_mil , нормално е човек положил усилия да се възмощава от такива жалки парашутисти. Друг е въпроса , че не всички колеги трябва да се слагат в общия знаменател.
nikss
Младши потребител

Мнениеот bogo_mil » 02 Мар 2007, 19:09

PRAV STE NICK, PROSTO OT TIYA KOITO DOSEGA NAZNA4IHA I KOITO LI4NO POZNAVAM NYAMA SLU$AINI KANDIDATi............:):):)
NE VYARVAM V SLU$AINOSTTA
A KAKVO SHTE STANE UTRE SYS EN4O.....PO PODOBIE NA ONOVA SMESHNO JALKO CHOVEKOPODOBNO SYDIYATA DATZOV, SHTE OTSYJDA NAI-SMESHNITE SYDEBNI RESHENIYA V REPUBLIKATA LI, V EVROPESIKIYA SYYUZ LI..........HAHAHAH I SHTE PISHE LYJI, LYJI, LYJI V MOTIVITE SI....
GOVORYA ZA DELATA ZA FALITA NA BANKITE I ZA DRUGI PODOBNI ZNAKOVI DELA....SHTO MISLITE GI ,,RAZPREDELYAT SLU4AINO " na GATZO_DATZO......TOVA MOM4E E ZA ZATVORA .....ILI ZA TZIRKA.....

HAIDE MOLYA VI ZA KOMENTAR...MOLYA DA KOMENTIRAT I ONIYA KOITO IMAHA KAZUSA NA 08.12.06 g...HAIDE MISHOTZI NE SE KRIITE...KYDE DA TYRSIM KYRTITZATA
bogo_mil
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити