- Дата и час: 27 Ное 2024, 13:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
обществена поръчка
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
обществена поръчка
Имам дело от 2004г., пълна пародия, по обществена поръчка. Все още не е постановено окончателно решение по него. Имаме обаче предварително изпълнение, сключени договори, които вече са изпълнени. Само че сега не можем да провеждаме отново такава процедура, със сходен предмет, понеже трябва да изчакаме окончателното съдебно решение /по стария закон/. Но предметът на поръчката е много важен, иначе трябва да спрем работата. Имам ли някакво правно основание, все пак, да я проведа? Нали сме 2006г.
- hellan_
- Нов потребител
И аз така мисля, обаче ми искат правното основание, защото по чл. 18 от отменения ЗОП трябва да имам решаване на спора, а аз нямам още окончателно решение.
- hellan_
- Нов потребител
Но нали е допуснато предварително изпълнение на решението и е сключен договор, какъв Ви е проблемът? На общо основание си обявявате нова поръчка.
- black
- Младши потребител
Вижте чл.40 на ЗОП, забраната все още я има. Единствения начин, за да не нарушавате пряко закона е да преформулирате елегантно предмета на поръчката.
- zuzolina
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|