начало

Все така няма кандидати за председател на ВАС Все така няма кандидати за председател на ВАС

Как да си закрия ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да си закрия ЕТ

Мнениеот Димитър Арсов » 15 Яну 2006, 13:32

Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много :lol:
Димитър Арсов

Мнениеот Рая » 15 Яну 2006, 13:38

Заявление до ОС,квитанция за платена такса и документ от НАП,че нямате задължения.
Рая

Мнениеот drug » 15 Яну 2006, 15:14

Най-напред отивате в НАП и попълвате Уведомление, че искате да закриете ЕТ. С подпечатаното от тях копие, платена такса от 15 лв и заявление до ОС си подавате документите за закриване.
Когато излезе решението на съда, до 1 месец от датата на закриване, подавате ликвидационна данъчна декларация и следват ревизии по закриването (не е задължително да дойдат - те преценяват).
drug

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 00:32

Мерси много .....ако е само това не е трудно :):):) мисля, че ще се оправя :lol:
Гост

Re: Как да си закрия ЕТ

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 04:40

Димитър Арсов написа:Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много :lol:
:idea:
Гост

Назад към Търговско право