начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

"Certified auditor acknowledgement" какво е това?М

Message board for English speakers

"Certified auditor acknowledgement" какво е това?М

Мнениеот alexa2 » 01 Ное 2006, 18:38

За един проект Министерство изисква набор документи, като напр. удостоверение за актуално съдебно състояние, баланс и отчет, т.н. Единият документ е "Certified auditor acknowledgement". Как да го разбирам? Колеги, англоговорящи, моля за спешна помощ! До петък трябва да съм изпратила документите!
МОЛЯ СПЕШНО!
alexa2
Потребител

Re: "Certified auditor acknowledgement" какво е то

Мнениеот dolly » 02 Ное 2006, 02:03

alexa2 написа:За един проект Министерство изисква набор документи, като напр. удостоверение за актуално съдебно състояние, баланс и отчет, т.н. Единият документ е "Certified auditor acknowledgement". Как да го разбирам? Колеги, англоговорящи, моля за спешна помощ! До петък трябва да съм изпратила документите!
МОЛЯ СПЕШНО!

kakvo pravi oditora i kak go pravi? a kakvo se pravi s negoviq doklad? eto tova e certified auditor acknolwedgment....bez da e provereno v rechnik po BUSINESS ENGLISH
dolly
Младши потребител

Мнениеот alexa2 » 02 Ное 2006, 11:31

Благодаря за бързия отговор, но не съм сигурна, че разбрах! Дали самият доклад на одитора представлява изисквания документ или пък дипломата (сертификата) на одитора?
alexa2
Потребител

Мнениеот cleo » 02 Ное 2006, 12:09

според мен има се предвид
"доклад от регистриран одитор"
след подписа си одотора изписва и номера на дипломата си.

към доклада обикновено се прилага и едно 'engagement letter", но това разбира се зависи от вида на доклада
Аватар
cleo
Потребител

Мнениеот harmaiani » 21 Ное 2006, 21:31

Означава "призната диплома"
harmaiani
Потребител

Мнениеот xx » 23 Ное 2006, 03:31

Това е за по ФАР, нали.
cleo е прав според мен - един доклад ти трябва на сертифициран одитор на български и слагаш с доклада нотариално заверено копие на сертификата му.
xx
Младши потребител

Назад към Discussions in English