начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

ДНСК

Казуси за недвижими имоти

ДНСК

Мнениеот debilgates » 02 Май 2007, 07:09

Здравейте!
Имам следният проблем.Съседката под мен написа няколко жалби до общината за това,че съм си остъклил балкона.Резултатът от нейната целенасочена атака беше,че нещата стигнаха до ДНСК.Искам да помоля някой за съвет - трябва ми добър адвокат,който да ме представлява. И ако някой знае как да изляза по-безболезнено от ситуацията?Не ми се иска да рушна балкона.Моля,посъветвайте ме!
debilgates
Нов потребител

Мнениеот DELTY » 02 Май 2007, 15:30

90 % от терасите са остъклени неправомерно. ДНСК не са се самосезирали. Не вярвам нещо да се случи, осжен да ти загубят време за проверки...
DELTY
Нов потребител

Мнениеот debilgates » 02 Май 2007, 18:30

Терасата е на последния етаж и гледа към двора.Получих писмо,че РДНСК предлага на ДНСК да продължи административното производство за премахване на незаконния строеж.При остъкляването подмених изгнилите греди и затворих отпред балкона с панели.Според РДНСК това е строеж,трябва да се махне,защото нямам проект.Имам конструктивно становище на инжинер-конструктор и съгласие на кооперацията за остъкляването.Само на съседката от долу/на която постоянно й течеше/ и която живее в чужбина й пречи.Намирам се на 4 последен етаж над корниза на сградата.
debilgates
Нов потребител

Назад към Имотни казуси