начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Tarsia si advokat za maj

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Tarsia si advokat za maj

Мнениеот karfi4ka » 06 Яну 2004, 18:15

Ама ти сега да не вземеш пък да се предадеш толкова лесно. Дори да не е точно този, МЪЖЕ има още много (колкото и съмнително да звучи:-)) ) Със сигурност има и други умни, забавни, находчиви, амбициозни, представителни, здрави като скала, кадърни, грамотни, образовани, мили, нежни, внимателни, с поетична душа и смело сърце мъже :-)))))
Пък и да няма точно такива..... “<b>У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво.</b> Затова се налага той да бъде обискиран внимателно!” (из инструкция към дежурните полицаите от СДВР - София)
:-))))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот karfi4ka » 06 Яну 2004, 18:21

това по-горе беше моя реплика ;)
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот Mb}|{bT » 06 Яну 2004, 19:50

Ами след това описание за мен вече ме е страх да се движа и говоря, да не би да разочаровам някой :))) Пък който ми е хвърлил око и си ме е заплюл да си ме търси, обажда и преследва :)~
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 07 Яну 2004, 02:06

ami sled tova opisanie po-gore i fakta, che si veche zapluit...... ne mi se hodi mejdu shamarite :-)
haide, sys zdrave, az shte si tyrsq drug myj, shtom tozi nqma da me ogree:-)
Vese*

Мнениеот iata » 07 Яну 2004, 11:16

he, he to maj vinagi taka stava - kato stane napeceno i bjagat ot scenata
iata
Потребител

Re: Sani

Мнениеот Слави Котаров » 07 Яну 2004, 12:34

абе... аз може ли да кумувам?
Слави Котаров

Мнениеот Слави Котаров » 07 Яну 2004, 12:47

За какво ти е адвокат за мъж??????????? Я питай жена ми струва ли си........
Слави Котаров

Мнениеот star kokal » 07 Яну 2004, 13:13

Sani, raboti6 v OBB. Klon?
star kokal

Мнениеот nevy » 07 Яну 2004, 13:52

Като ти гледам правописа, още повече се отчайвам.
nevy
Младши потребител

Мнениеот gega » 07 Яну 2004, 20:29

Грешиш, пич, такива „кукли” в ОББ не би открил! В ОББ юристи-жени трудно би открил, особено по клоновете!
gega

Мнениеот Mb}|{bT » 08 Яну 2004, 00:09

Хехе, Карфичката само плаши хората, че съм заплют :) Ако беше така, имаше пет години , че и повече да направи нещо по въпроса :) По - свободен съм от когато и да било, а и ,Весе, да знаеш, че Karfi4ka много-много не налита на бой - само в краен случай...ама и ти пък какво искаш - без бой да се дам ли? Ако не аз - то поне бодливка ще се бие за мен :)))

А за Слави Котаров - не - обещал съм на един френд (още в осми клас...колко време мина...) да ми е кум...
Mb}|{bT

Мнениеот Vese* » 08 Яну 2004, 00:46

ami togava - kato si svoboden - da te vzimam...?
:-)
Vese*

Мнениеот karfi4ka » 08 Яну 2004, 01:47

Аааа, без бой няма да стане работата явно ;-)
Щом се налага, ще запрятаме ръкави. Аз толкова лесно тоя МЪЖ не го давам :-))
Колкото бири сме изпили с него и колкото мезета сме хапнали, колко тежки нощи сме залягали над книгите, колко лекции сме си менкали и др. подобни :-)) То това приятелство с години градено, Весе. Като го искаш толкоз, то и мене трябва да ме вземеш, щото той иначе няма да иска ;-)
...ама погледни от положителната страна на нещата - колкото повече, толкова по-весело :-)))
karfi4ka
Младши потребител

Мнениеот gallup » 08 Яну 2004, 02:05

Ооо, тя работата стана сериозна като гледам...
То хубаво само четях и слушах отстрани, ама пусто сърце - не дава! За да няма недоразумения, трябва да внеса малка яснота в темата:
За качествата на Мъж-а мисля всички са наясно... Обаче:
То ясно, че те с Весе-то ще се вземат, но пък и Карфичка е неразделна част от Мъж-а, абе направо голяма веселба ще падне, щото пък на мен ракията ми е сладка само и единствено с Карфичката и.... абе не я давам! Казах :)
gallup

Мнениеот sani » 08 Яну 2004, 10:14

Zdraveite!
Glavnata mi tsel bese da se pozabavliavame sas tazi tema!
Az rabotia v OBB-neznam zasto Gega smiata,4e v OBB niama jeni-juristi???
sani
Младши потребител

Мнениеот kolega » 08 Яну 2004, 12:25

vseki koito ti e pisal na e-mail sani12@abv.bg e razbral 4e se sheguvash, no kakto vijdash mnogo " li4no " go priemat niakoi.
kolega

Мнениеот Слави Котаров » 08 Яну 2004, 12:37

Ми то аз това предложих, щото за младоженец не ставам - тази роля вече я играх, а сериала още не е приключил :-))))))
Слави Котаров

Мнениеот star kokal » 08 Яну 2004, 16:04

gega, какво ще кажеш за ОББ-то? Пиша , че съм star kokal ама ти не отбираш... В ОББ-то е подборът 6 - нали , Sani!
star kokal

Мнениеот iata » 08 Яну 2004, 18:27

Ot cjalata rabota The MAn i the Vese i the karficka shte se vzemat :)))))))))) I shte im kumuvat kotkata i Slavi :))))))))))
iata
Потребител

Мнениеот Vese* » 08 Яну 2004, 18:34

sega da obobshtq i da vidim dali sym razbrala pravilno - vzimam se s Mb}|{bT, kym koito e prikachena krfichka, koqto pyk ima neshto obshto s rakiqta na gallup i qvno i toi se namesva v otnosheniqta - stanahme chetirima (ami trqbva da hodim do Holandiq, che v Bylgariq nqma da ni pozvolqt...). Shte ni kumuvat kotkata i Salvi...

...strahuvam se za decata ni...
:-)
Vese*

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси