Stava vapros za vazbrana nalojena na apartament (darenie predi braka) na bivsh saprug zashtoto ne iskashe da plashta isdrajka na sina si i sadia izpalnitel sloji bazbranata na li4niat mu apartament za da garantira polu4avaneto na izdrajkata do palnoletie na deteto , koeto sega e na 8 god. No v posledstvie i do momenta toi si plashta redovno izdrajkata i iska ot maikata da mahne vazbranata (moje bi za da prodade apartamenta), no koi shte i garantira na neia, 4e shte polu4ava izdrajka oshte nai malko 10 god. i ako toi prestane da ia plashta kato si mahne vazbranata i prodade apartamenta koi shte ovazmezdi deteto mu??
Izobshto dali sega sled kato toi v prodaljenie na 2 god si plashta redovno izdrajkata vazbranata ne e padnala avtomati4no i ako ne toi moje li sam da ia mahne na bazata na dok. za prevod na parite??
MNogo vi Molia za otgovor
predvaritelno blagodaria
- Дата и час: 23 Ное 2024, 17:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Otpadanena vazbrana varhu apartament zaradi izdrajka na dete
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Otpadanena vazbrana varhu apartament zaradi izdrajka na
разберете се с длъжника и променете изпълнителния способ примерно запор върху заплата / без ваше съгласие той не можете да се ползвате от разпоредбата на чл.341 от ГПК /,ако имата друго имущество върху него също може да се насочи изпълнение
никой не може да ви гарантира ,че той редовно ще си плаща издръжката ,ако вдигнете възбраната
възможно е да бъде вдигната след като той представи платежните документи
вярно ,е че задълженията за издръжка се дължат ежемесечно ,но след като лицето си плаща също така ежемесечно възможно е съдия изпълнителя да я дигне ,предполагам че бившият ви съпруг е направил постъпки за това
никой не може да ви гарантира ,че той редовно ще си плаща издръжката ,ако вдигнете възбраната
възможно е да бъде вдигната след като той представи платежните документи
вярно ,е че задълженията за издръжка се дължат ежемесечно ,но след като лицето си плаща също така ежемесечно възможно е съдия изпълнителя да я дигне ,предполагам че бившият ви съпруг е направил постъпки за това
- donna2
- Потребител
Iavno moke sam da si ia vdigne, no ima li sashtestvena razlika ako az se otkaja ot vazbranata s pismenna deklaracia i ako sadia izpalnitel ia e vdignal pod nattiska na bivshiat mi saprug. V tozi slu4ai moje bi az moja da objalvam tova reshenie na sadiata ili ne??
Molia otgovorete mi vajno e za men
Predvaritelno blagodaria
Molia otgovorete mi vajno e za men
Predvaritelno blagodaria
- Alby2
ако вие вдигнете възбраната не може да обжалвате
ако длъжника представи надлежни документи ,че плаща и съдия изпълнителя реши и вдигне възбраната няма проблем да обжалва
вижте съдията не вдига възбраната под натиск на някого си а на изрично изброени в закона основания
ако длъжника представи надлежни документи ,че плаща и съдия изпълнителя реши и вдигне възбраната няма проблем да обжалва
вижте съдията не вдига възбраната под натиск на някого си а на изрично изброени в закона основания
- donna2
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|