Здравейте, приключи ми майчинството и се разделихме с моя работодател, получавам обезщетение на борсата. Сега искам да отворя моя фирма, служителите от агенцията по заетостта ми обясниха, че може да получа безвъзмездна помощ за започането й и да се поеме също консултация за човек/фирма, който се занимава с това. Има ли някой от Вас опит в сферата? Дали си залужава и ако може да ми е от помощ. От София съм.
Поздрави.
- Дата и час: 21 Ное 2024, 15:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Подкрепа за собствен бизнес на безработни лица
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Подкрепа за собствен бизнес на безработни лица
И аз се записвам за тази тема. Също така ме интересува какви са другите варианти за подпомагане на нов бизнес.
- kaldoor
- Нов потребител
Ако 4 500лв. Ви оправят, ще се учудя.
https://www.az.government.bg/bg/news/view/podkrepa-za-sobstven-biznes-na-bezrabotni-lica-3800/
https://www.az.government.bg/bg/news/view/podkrepa-za-sobstven-biznes-na-bezrabotni-lica-3800/
- berto
- Потребител
berto написа:Ако 4 500лв. Ви оправят, ще се учудя.
Много зависи - каква е дейността на "собствения бизнес"! В някои случаи може да се стартира и с по-малко средства + някаква логистика.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
- guest1
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|