Здравейте,
Фирмата ни има фирмен сайт (сайт каталог) и в него са качени стоки със синмки и описание. Няма обявени цени и бутони като купи или количка. Дава се информация на клиентите. Няма поле за регистрация на потребители. Посочени са телефони за контакти където потребителя може да се обади и да попита за цена. Има и контактна форма, която ако желае може да попълни (име, телефон и имейл) и да ни попита за съответната стока.
Когато човек се свърже с нас чрез телефон или контактната форма му се изготвя оферта и се изпраща. И в последствие ако реши да купи си плаща по банков път и получава стоката.
Ако сложим цени на стоките в описанието, това правили ни онлайн магазин? Няма да има има бутони купи и т.н., няма да има кошница, няма да има регистрация в сайта. Просто информативно ще се сложи в описанието на стоката една цена.
Ако сложим цена в описанието, може ли да възникнат някакви проблеми?
Благодаря!
Поздрави,
Кирил Димитров
*извинявам се ако питам в грешната тема!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Фирмен сайт с цени?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Фирмен сайт с цени?
Не, тъй като през сайта не може да се извърши реална сделка.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
TheOldMan написа:Не, тъй като през сайта не може да се извърши реална сделка.
Съгласен съм с „НЕ“-то, но не и с мотивите (обяснението).
Пример - сайта „Pazaruvaj.com“ е платформа за сравнение на цени и продукти. През него могат да се извършат сделки, но това става с препратка към съответния онлайн магазин.
kirildimitrov75 написа:Ако сложим цена в описанието, може ли да възникнат някакви проблеми?
Това предполага негативна реакция. Не знам как ще съвместите „твърдо обявени“ цени и последващи индивидуални оферти. Колебаещите се клиенти, може да не стигнат до запитване.
Преценете смисъла от подобно действие - в зависимост от това, дали „се целите“ в конкретен сегмент или „масовия потребител“.
kirildimitrov75 написа:*извинявам се ако питам в грешната тема!
Само за протокола - темата е Ваша и няма как да е грешна!
По-вероятно е, да е в грешен раздел, но раздел „Общи дискусии“ си е за всичко.
Всички публикации, свързани с този профил, са плод на вашата фантазия!
Интернет не съществува!
Интернет не съществува!
- jhoro
- Активен потребител
Благодаря за съдействието @TheOldMan и @jhoro!
Весели празници!
Весели празници!
- kirildimitrov75
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|