Здравейте обърщам се към вас защото имам нужда от помощ.
Имам изтеглен потребителски кредит в размер на 20 000 лв от различни банки.
Поради ред обстоятелства, нямам възможност да погасявам вноските по кредита.
Имам следното питане.
Сега мога да почна добре платена работа в Италия.
Могат ли да ми сложат запор да напуснам страната? Много се тревожа и искам да разбера повече.
Предварително Ви благодаря!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 05:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запор за напускане на България
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Запор за напускане на България
Последна промяна rusalen на 03 Юни 2020, 19:29, променена общо 1 път
- rusalen
- Младши потребител
Re: Запор за напускане на България
Здравейте!
Казвате - „имам не обслужван кредит/и“. Запор или възбрана са обезпечителни мерки - възбрана се налага върху недвижими вещи, а запор – върху движими.
Забраната за напускане на страната няма нищо общо с задълженията Ви и се налага при точно определени случаи - най-вече свързани с националната сигурност и влезли в сила присъди.
Още повече - от 2007 година - ЕС не е точно „чужбина“!
Казвате - „имам не обслужван кредит/и“. Запор или възбрана са обезпечителни мерки - възбрана се налага върху недвижими вещи, а запор – върху движими.
Забраната за напускане на страната няма нищо общо с задълженията Ви и се налага при точно определени случаи - най-вече свързани с националната сигурност и влезли в сила присъди.
Още повече - от 2007 година - ЕС не е точно „чужбина“!
- jhoro
- Активен потребител
Благодаря Ви за бързият отговор.
Това означава ли че мога да напусна страната без проблем?
Това означава ли че мога да напусна страната без проблем?
- rusalen
- Младши потребител
Да!
Отиваш да работиш, да изкарваш пари и да си погасяваш задълженията!
Така всички ще са доволни!
Пп. Чл. 75, ал. 5 и ал. 6 от Закона за българските лични документи са обявени за противоконституционни още 2011 година!
Отиваш да работиш, да изкарваш пари и да си погасяваш задълженията!
Така всички ще са доволни!
Пп. Чл. 75, ал. 5 и ал. 6 от Закона за българските лични документи са обявени за противоконституционни още 2011 година!
- jhoro
- Активен потребител
Точно това смятам да направя.
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
- rusalen
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|