предвид слабото възпитание на днешните и разлезени деца
се създава следната ситуация в бъдещите 1-10 години
две деца на възраст 10-17 годишна възраст с колела засичат възрастен човек с бастун
и започват да се заяждат, кой е, къде живее,какъв е и го заплюват в лицето
страничен наблюдател вижда това
и как трябва да отговори според правото
за да не попадне под ударите на закона
има ли право да ги потроши от бой ?
има ли право да им счупи колелетата ?
какво е най -правилното ?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 04:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
бъдеща ситуация
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: бъдеща ситуация
Силно се надявам, че двата Ви въпроса: „има ли право да ги потроши от бой ?” и „има ли право да им счупи колелетата ?” са риторични или просто шеговити!?!!
Не, нямате право нито на едното, нито над другото!!! В случай, че е възможно им правите забележка, задържат ги (или поне едн-две от тях), но без физически съприкосновения (шамари дърпания и ред др.) и се обаждате на РУ”П” или Отдел „ЗД”!
Да, наистина поведението, което описвате е силно – укоримо и непристойно! Но и Вие не сте този, който ще раздава „правосъдие” и то по описаните методи, представени под формата на въпроси. Децата са си деца! И никое дете не е родено и не заслужава да бъде унижавано още повече пък „потрошено”. Нека не забравяме, че за описаното от Вас девиантно поведение вина имат не само децата, а техните родители – най-вече, обществото и образователните институции. Никое дете не се ражда лошо! То бива превръщано в такова от обкръжаващата го среда и начинът на възпитание. И ако трябва някой да бъде потрошен, то най-вероятно това ще е някой от обкръжението на девиантното дете.
Никога не задавайте въпрос дали едно дете трябва да бъде потрошено!!! Никога не си помисляйте подобно нещо!!!
Не, нямате право нито на едното, нито над другото!!! В случай, че е възможно им правите забележка, задържат ги (или поне едн-две от тях), но без физически съприкосновения (шамари дърпания и ред др.) и се обаждате на РУ”П” или Отдел „ЗД”!
Да, наистина поведението, което описвате е силно – укоримо и непристойно! Но и Вие не сте този, който ще раздава „правосъдие” и то по описаните методи, представени под формата на въпроси. Децата са си деца! И никое дете не е родено и не заслужава да бъде унижавано още повече пък „потрошено”. Нека не забравяме, че за описаното от Вас девиантно поведение вина имат не само децата, а техните родители – най-вече, обществото и образователните институции. Никое дете не се ражда лошо! То бива превръщано в такова от обкръжаващата го среда и начинът на възпитание. И ако трябва някой да бъде потрошен, то най-вероятно това ще е някой от обкръжението на девиантното дете.
Никога не задавайте въпрос дали едно дете трябва да бъде потрошено!!! Никога не си помисляйте подобно нещо!!!
- nikodim77
- Активен потребител
не притежавам телефон
и не мога да се обадя на никой
не питам дали да потроша
а на какво имам право
а ако ме нападнат физически имам все пак имам ли право да ги потроша
и не мога да се обадя на никой
не питам дали да потроша
а на какво имам право
а ако ме нападнат физически имам все пак имам ли право да ги потроша
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
ако са заразни и плюват може ли да се счете за био тероризъм
и да се отнеса с тях като терористи ?
и да се отнеса с тях като терористи ?
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
и понеже като ги задържам те ще стоят мирно и кротко и няма да раздават ритници
имам ли право да си купя белезници и да ги закопчая докато дойт онези за които казахте
имам ли право да си купя белезници и да ги закопчая докато дойт онези за които казахте
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
а имам ли право примeрно ако си карaт колелото и се блъснат в мен да ги сваля и да ги хвърля в реката ?
колелетата поне
то се видя че децата са ви важни
и нали ако то плюва имам и аз право да го наплювам ?
а иначе примерно въобще плюването наказуемо ли е
е така ходя си по улицата и заплювам някой може ли да стане нещо ? да ме вкарт в затвора ?
колелетата поне
то се видя че децата са ви важни
и нали ако то плюва имам и аз право да го наплювам ?
а иначе примерно въобще плюването наказуемо ли е
е така ходя си по улицата и заплювам някой може ли да стане нещо ? да ме вкарт в затвора ?
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
а има ли право да го заплаши
да каже ако не дойде да се извини ще го хване и ще му избе зъбите от бордюра >?
да каже ако не дойде да се извини ще го хване и ще му избе зъбите от бордюра >?
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
Е все пак ме впечатлихте! Написали сте думичката „бордюр” правилно…
- nikodim77
- Активен потребител
nikodim77 написа:Е все пак ме впечатлихте! Написали сте думичката „бордюр” правилно…
добре господин nikodim77
карайте направо без недомлъвки
ходите си по улицата и ме срещате
аз съм дете на 10-17 години и ви тегля една храчка в лицето и ви казвам да хххх ххх xxxx хххх и почвам да бягам
какво ще направите ?
- peahofdsfsdfsdg
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|