начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Моля за съвет

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет

Мнениеот petarmolov » 23 Фев 2021, 22:29

Здравейте имам един въпрос към вас... Та вчера мой приятел звънна през видео чат на непозната жена и ми каза да кажа „Да подписвам” ,та сега ми е интересно възможно ли е да се скалъпи имотна измама със видео матерял (собственоръчно не съм подписвал нищо—никъде) ,със тези лични думи документирани има ли вероятностите да се състави ,я пълномощно ,я дарение завещание и т.н. извън нот.кантора,или със ел.подпис ? П.с : Благодаря ви!
petarmolov
Нов потребител

Re: Моля за съвет

Мнениеот ivanov_p » 24 Фев 2021, 08:08

За да бъдете имотно измамен трябва да имате имот, а ако имате имот личните ви данни са публични.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот dimist » 24 Фев 2021, 13:23

Слава богу, засега нотариалните сделки и пълномощните с нотариална заверка се извършват само от нотариуса. Пък и никой не ви е накарал да подпишете нещо с електронен подпис, та да се задължите по друг начин.
Но въпроса е, защо повтаряте като папагал , без да се замислите ?
dimist
Потребител

Мнениеот petarmolov » 24 Фев 2021, 22:49

Не притесненията са ми,че въпростната жена може да е нотариус и да изготви въпростното ”устно пълномощно”,но ми казаха ,че само във нас може да се направи ,или пълномощно,или каквото и да било понеже пълномощното не е договор ами уговорка не тя във тях аз във нас със познат на по ракия и по скайп да се упълномощи някого си?
petarmolov
Нов потребител

Назад към Общи дискусии