ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, propensity...!, макар и на патерици!
Бъди жив и здрав,
обичай и бъди обичан,
радвай се на малките неща от живота
и знай - те носят най-голямата радост от постигнатия резултат, както в житейски, така и в професионален план!
Наздраве!
https://www.youtube.com/watch?v=teYZM0Aft0A и нещо по-хард
https://www.youtube.com/watch?v=QtMnQKsgcFo
- Дата и час: 21 Ное 2024, 22:13 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, propensity!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
Melly - Старши потребител
Re: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, propensity!
Ах, ти "калпазанка" . Нямаше нужда да ме "издаваш"
Но благодаря за хубавите пожелания, да ти се връщат най-малко двойно
Но благодаря за хубавите пожелания, да ти се връщат най-малко двойно
- propensity
- Потребител
Честит рожден ден и от мен propensity /или както те зная - Осил Злобарев /!
Бъди здрав, щастлив и успешен в делата, които вършиш!
Бъди здрав, щастлив и успешен в делата, които вършиш!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
Честит празник и от мен!
Здраве, усмивки и радости
Много успехи в професионален план!
Неспирни мечти!
Propensity, малко останахте, тези, които все още дават светлина във форума…
Та на твоя празник ще благодаря и на останалите като теб, които сте тук и не позволявате на правото да се превърне в криво!
Весело празнуване каквото си пожелаеш да се сбъдне!
https://www.youtube.com/watch?v=vkUpfw4Hf3w
Здраве, усмивки и радости
Много успехи в професионален план!
Неспирни мечти!
Propensity, малко останахте, тези, които все още дават светлина във форума…
Та на твоя празник ще благодаря и на останалите като теб, които сте тук и не позволявате на правото да се превърне в криво!
Весело празнуване каквото си пожелаеш да се сбъдне!
https://www.youtube.com/watch?v=vkUpfw4Hf3w
- nikodim77
- Активен потребител
propensity, и от мене с пожелание за добър и успешен живот, защото имам данни, че сте добър юрист и човек
И в тази връзка питам имали в съда книга за отзиви Понеже един съдия ме грабна с почтеноста си и искам да напиша положителен отзив за него
На този съдия мога да му коленичам както лекетата коленичам пред Мутрите, без да се унижа
И в тази връзка питам имали в съда книга за отзиви Понеже един съдия ме грабна с почтеноста си и искам да напиша положителен отзив за него
На този съдия мога да му коленичам както лекетата коленичам пред Мутрите, без да се унижа
- gridiron
- Потребител
Благодаря ви, gridiron, nikodim77 и lawchoice. Melly-калпазанката ме "издаде", но така или иначе благодаря и да сте живи и здрави!
nikodim77, спциални благодарности за музикалния поздрав. Не си падам по принцип по този вид музика, но това парче на Gary Moore е ж-е-с-т-о-к-о.
nikodim77, спциални благодарности за музикалния поздрав. Не си падам по принцип по този вид музика, но това парче на Gary Moore е ж-е-с-т-о-к-о.
- propensity
- Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|